Áááá, Senki...
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Started by
SanDiablo
, 2004. December 16. 21:13
Posted 2007. January 02. - 09:05
Posted 2007. January 01. - 18:09
Ki mondta, hogy utáljuk õket?
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2007. January 01. - 05:58
Hahoooo. Az osszes Dante fannak es tortura mazo aktivistanak Bujjek a Seggebe egy 2007-es Selle Italia nyereg, na meg a boldog uj ev is!
Cuppatas a 30 fokbol : Zed mog Nati a plazalany.
Cuppatas a 30 fokbol : Zed mog Nati a plazalany.
Ausztria, Kenguruk földje!
Posted 2006. December 28. - 08:13
Posted 2006. December 27. - 16:36
Az én stucnimat többet el nem töröd!
Dante nem is, de ahogy ismerlek, eltöröd Te azt magadnak! Az állítható kölcsönstucni felajánlásom mindíg élni fog!
Posted 2006. December 27. - 14:40
Az én stucnimat többet el nem töröd! De jó kis bevállalós túrák jöhetnek!
/Gyütté vóna a Bükkbe a tortúrára! Az jó vót! Tarkõ lefelé... istenem, kell egy fully! Már látom!/
/Gyütté vóna a Bükkbe a tortúrára! Az jó vót! Tarkõ lefelé... istenem, kell egy fully! Már látom!/
Posted 2006. December 24. - 19:50
Hû, szerintem ez a túra csak félaktivitást fog mutatni...legalábbis a Börzsöny-körig ugye...
Szóval hideg van, ilyenkor a sokszor magányos edzõköreimet nyomom...
Szóval boca, ne aggódj, ha most sok reakciót nem váltasz ki, ha kicsit tavaszabb lesz, maj megint jól eltörjük zsizsi stucniját!
Szóval hideg van, ilyenkor a sokszor magányos edzõköreimet nyomom...
Szóval boca, ne aggódj, ha most sok reakciót nem váltasz ki, ha kicsit tavaszabb lesz, maj megint jól eltörjük zsizsi stucniját!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2006. December 23. - 11:12
Sziasztok!
Nagyon tetszik a téma! Sok év kihagyás után a nyár végén ismét vettem egy drótot (MALI COBRA), amit majd persze szeretnék tuningolni az én szájizem szerint. Szóval az internrten keresgéltem élménybeszámolók után,találtam is párat. Gondoltam kezdésnek megfelel, még vissza kell rázodnom.
Tehát: a Nyugatitól indulva kikerekezünk a Fogaskerekûig (én a nyugatinál lakom, a túra tulképp a fogasnál kezdõdik) Innen bringásút vezet a Hüvösvölgy felé. Elindulva rajta elmegyünk addig a lámpás keresztezõdésig, ahol bal oldalon meglátjuk a Bognár utcát. Itt be, egészen a Széher útig.Tulajdonképp itt van az egész túra legnehezebb része, mert itt kb 3 km-ert felfelé kell menni. A Széher út végén érdemes visszanézni, látni fogjuk, hogy kb a Gellért-hegy magasságában vagyunk. Innen tovább meredeken felfelé visz az ut erdõben. Az elsõ elágnál jobbra tartva még mindig felfelé átjutunk a kisvasúton, és röviddel ezután dobunk egy balost, lefelé kanyarogva elérjük Szépjuhászné szép lankáját. Átmegyünk a FORGALMAS!!! fõúton majd a Jánoshegyi úton folytatjuk, késöbb a Tündérhegyi útba torkollunk, ezen folytatjuk utunkat. Elmegyünk a Libegõ alatt, a régi bány mellett és bal flé gyönyörû kilátás nyílik Bp-re, de tiszta idõben a Kékes vonulatait is megpillanthatjuk! Innen addig megyünk betonúton míg nem keresztezzük a fogast, dobunk egy balost, majd gangolunk ezerrel lefelé, egészen a déli pályaudvarig. A túra végéhez értünk...
Egyszerû, mégis néhol tolós túra, kb 22 km. Hétvégén jobb menni, mert a Jánoshegyi út akkor le van zárva a kocsik elöl!
Üdv: boca
Nagyon tetszik a téma! Sok év kihagyás után a nyár végén ismét vettem egy drótot (MALI COBRA), amit majd persze szeretnék tuningolni az én szájizem szerint. Szóval az internrten keresgéltem élménybeszámolók után,találtam is párat. Gondoltam kezdésnek megfelel, még vissza kell rázodnom.
Tehát: a Nyugatitól indulva kikerekezünk a Fogaskerekûig (én a nyugatinál lakom, a túra tulképp a fogasnál kezdõdik) Innen bringásút vezet a Hüvösvölgy felé. Elindulva rajta elmegyünk addig a lámpás keresztezõdésig, ahol bal oldalon meglátjuk a Bognár utcát. Itt be, egészen a Széher útig.Tulajdonképp itt van az egész túra legnehezebb része, mert itt kb 3 km-ert felfelé kell menni. A Széher út végén érdemes visszanézni, látni fogjuk, hogy kb a Gellért-hegy magasságában vagyunk. Innen tovább meredeken felfelé visz az ut erdõben. Az elsõ elágnál jobbra tartva még mindig felfelé átjutunk a kisvasúton, és röviddel ezután dobunk egy balost, lefelé kanyarogva elérjük Szépjuhászné szép lankáját. Átmegyünk a FORGALMAS!!! fõúton majd a Jánoshegyi úton folytatjuk, késöbb a Tündérhegyi útba torkollunk, ezen folytatjuk utunkat. Elmegyünk a Libegõ alatt, a régi bány mellett és bal flé gyönyörû kilátás nyílik Bp-re, de tiszta idõben a Kékes vonulatait is megpillanthatjuk! Innen addig megyünk betonúton míg nem keresztezzük a fogast, dobunk egy balost, majd gangolunk ezerrel lefelé, egészen a déli pályaudvarig. A túra végéhez értünk...
Egyszerû, mégis néhol tolós túra, kb 22 km. Hétvégén jobb menni, mert a Jánoshegyi út akkor le van zárva a kocsik elöl!
Üdv: boca
Posted 2006. December 11. - 17:51
Köszi, úgyis figyelem a topicot.
Jaj, a költözést ne is mond! Már most ver a víz, ha rágondolok.
Jaj, a költözést ne is mond! Már most ver a víz, ha rágondolok.
Posted 2006. December 11. - 17:36
Nekem meg lehet hogy lenne számodra jófajta meleg textilem, legalább is fölsõ. Mert hogy van több is, és az egyik egy kissé rövidke. Bár lehet, hogy az neked még így is hosszú lenne. Azért majd szólunk, illetve itt úgy is látod. de jó kis karácsonyi költözködést Nektek!
Posted 2006. December 11. - 17:32
Dehogy, csak olyan hülye vagyok, hogy kimondom amit gondolok és ez néha nem a legbölcsebb cselekedet!:wallbangeTesvírem! Te is kûzdesz a népszerûségért...!
Ja, mi lenne, ha rávennénk Dantét, egy téli "gödöllõire"? Vagy ez csak álom?
Jó lenne rávenni a "Fõördögöt", de pont ma dõlt el, hogy 3,5 hónap huzavona után holnap utal az a q.... bank, és végre hétvégén költözhetünk. A múltkor is jól megfáztam( nem a pokol 2-n), de most nem nagyon van pénzem jófajta meleg textilre. De ha mentek szóljatok, hátha lesz egy kis dugipénzem!
Posted 2006. December 11. - 17:16
Eredeti szerzõ: H.Zoli
azóta meg többször a pokolba kívántak
Tesvírem! Te is kûzdesz a népszerûségért...!
Ja, mi lenne, ha rávennénk Dantét, egy téli "gödöllõire"? Vagy ez csak álom?
Posted 2006. December 11. - 17:12
Azért is élvezem a Pokol túrákat, még ha kívülrõl ez nem is látszik. Sõt egyre jobban! Lehet, hogy én is mazo vagyok?:chin:
Jó nekünk pokolban is, ott legalább meleg van és hasonszõrû a társaság is.
Rám meg már úgyis vagy 30 éve mondták utoljára, hogy angyal, azóta meg többször a pokolba kívántak:D
Jó nekünk pokolban is, ott legalább meleg van és hasonszõrû a társaság is.
Rám meg már úgyis vagy 30 éve mondták utoljára, hogy angyal, azóta meg többször a pokolba kívántak:D
Posted 2006. December 11. - 15:25
Ej, Hozé testvérem! Ez nagy igazság!
Jó magam a hétvégén a Bükkben, 65 kilcsi teljesítmény túra.
De biciklivel!
Jó magam a hétvégén a Bükkben, 65 kilcsi teljesítmény túra.
De biciklivel!
Posted 2006. December 11. - 14:32
"A menyországban jobb a klima, de a pokolban jobb a társaság!"
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2006. December 11. - 14:26
Ritkán szoktam. Na, már jobban vagyok, mikor zúzunk? Valami gyalogos szopatásos túra is kellene már.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Posted 2006. December 11. - 14:05
Én fanatikus vagyok! Meg mazó. Meg szeretek bringázni. És a pokolban is jó
Miért is ne?
ps.: Meg ne tessék mán sértõdni MESTER..!
Miért is ne?
ps.: Meg ne tessék mán sértõdni MESTER..!
Posted 2006. December 11. - 14:02
Te többször is voltál már.
Posted 2006. December 11. - 13:53
Köszi! Dante Pokla - egyébként - jó móka, csak kevesen élvezik!
Egyszer érdemes kipróbálni. (Nem többször)
Egyszer érdemes kipróbálni. (Nem többször)
Posted 2006. December 11. - 12:28
meg a pokol, fõleg Dante-é, ahogy így olvasgattam a topikot
hamár így belepfázom, akkor boldog szülinapot így utólag
hamár így belepfázom, akkor boldog szülinapot így utólag