pilis teljesen jó, tekerhetõ, néhol szinte porzik...Én Pilist és terepet javasolnék.
Ma voltam Nagykovácsiban, sárhelyzet egyáltalán nem vészes.
Tudok egy igen kellemes:D lefelét, ami jó lenne a túra végére. D.kõ - Klastrompuszta szakasz. Próbáltátok már?
10 óra, Batyi, hévmegálló?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2006. december 02. - 23:33
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2006. december 02. - 23:23
Én Pilist és terepet javasolnék.
Tudok egy igen kellemes:D lefelét, ami jó lenne a túra végére. D.kõ - Klastrompuszta szakasz. Próbáltátok már?
a második p néma!
Írta 2006. december 02. - 20:35
Végig tépném. Az a Szadai megeredés Veres felé a szembesávban cikk-cakkozva 60 km/h körül elég durva volt.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2006. december 02. - 17:27
Mi nem azok vagyunk?
Az a baj h. nem vagyunk hozzákötve. Kellene egy 3as tandem, ahol nekünk is van fékkarunk.
Írta 2006. december 02. - 16:48
Mi nem azok vagyunk?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2006. december 02. - 15:39
Írta 2006. december 02. - 15:14
Na ma is jót alapoztunk! Összefutottunk egy Pitének nevezett jelenséggel, ami koffinként az égbe nyomja a pulzust a ritmustalan megindulásaival. De jó volt.
Holnap nekem kiesik, ha tekerek, csak egy rövidet a környéken, kicsit besokalltam. Nektek jó tekerést, akár Börzsöny, akár Pilis lesz belõle!
Holnap nekem kiesik, ha tekerek, csak egy rövidet a környéken, kicsit besokalltam. Nektek jó tekerést, akár Börzsöny, akár Pilis lesz belõle!
Írta 2006. december 02. - 12:09
Zed, esetleg egy nyugis gördülés a börzsönyben vasárnap?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Írta 2006. december 02. - 11:22
Köszi, most már javulok.
Az itthon fetrengésnél esküszöm még dolgozni is jobb.
Az itthon fetrengésnél esküszöm még dolgozni is jobb.
Írta 2006. december 02. - 00:48
Vagy lemondtak róla!
Zoli, jobbulást! Te is elkaptad ezt a járványt, ami most szedi áldozatait? Egy hete még én is a hatása alatt vótam.
Zoli, jobbulást! Te is elkaptad ezt a járványt, ami most szedi áldozatait? Egy hete még én is a hatása alatt vótam.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2006. december 01. - 15:37
Itt álltak elöttem is órákon keresztül,de már elmentek.Hû, tüskesoros rendõrblokádba és felfegyverzett kommandósokba eddig csak a Need for Speed nevû játékban futottam. Kõkemény csekkpontok vannak a kivezetõ utakon!
Úgy látszik elkapták.
Írta 2006. december 01. - 15:03
Hû, tüskesoros rendõrblokádba és felfegyverzett kommandósokba eddig csak a Need for Speed nevû játékban futottam. Kõkemény csekkpontok vannak a kivezetõ utakon!
Írta 2006. december 01. - 13:54
Én is itthon vagyok, de még a vasárnapi tekerést is kihagyom. Betegállományban vagyok egész héten, hörgõ és garatgyulladással itthon kell hemperegni. Most már javul, de nem kockáztatom meg, hogy átalakuljon tüdõgyulladássá. De nektek jó idõt és tekerést kívánok. Azért írigykedek, ha majd csuklotok, az miattam lesz!
Írta 2006. december 01. - 10:54
Most nem jön valaki tekerni egyet? Na jó, csak genyázom, nem kellett dolgozni mennem, áldassék az egész napos áramszünet ezért.
Írta 2006. december 01. - 10:28
Én benne vagyok. Akkor szombaton énis országútizom egy hosszabbat.
Írta 2006. december 01. - 02:39
Vasárnap mehetnénk pilisbe terepezni valami lájtosat. Szombaton magányos oútizásra vágyom, úgyhogy másnapra jólesne valami buli tekerés.
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2006. december 01. - 01:20
Írta 2006. november 29. - 16:15
Írta 2006. november 29. - 16:11
Ó, addigra én már messze járok, de egyszer majd oda is eljutok.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2006. november 29. - 08:14
December 16, Miskolc-Eger viszonyletban. A linket itt találod. http://www.emoc.hu/tortura-kiiras.php
Jó móka!
Jó móka!