Az biztos hogy mókás lesz, mert hát ugye errefelé sokan túráznak, de biztos találok olyan utat, ahol még kutya nem járt elõttem a hóesés óta, oda szerezzek egy könyökvédõt? Még az spd-m is csak 3 hete nyúzom rendesen, nem nem cserélem vissza(addig se), nincs az az isten
Szóval akkor már elõre várom a havat, de addig is túrák a bükkben minden fele!
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2007. január 04. - 17:22
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2007. január 04. - 17:12
Ne add fel! Jó móka!
Egyébként ott kellemesen lehet tekerni, ahol már gyalogok, vagy ne adj isten egyéb jármû tapodta a havat. Ahol meg szûz hó van, ott meg mókás.
A technika meg..., háát. Nem tudom, létezik-e jó technika hóban? Inkább tudni kell esni.
Vagy kérdezt Charont, neki nagy az élettapasztalata. Esésben is.
Egyébként ott kellemesen lehet tekerni, ahol már gyalogok, vagy ne adj isten egyéb jármû tapodta a havat. Ahol meg szûz hó van, ott meg mókás.
A technika meg..., háát. Nem tudom, létezik-e jó technika hóban? Inkább tudni kell esni.
Vagy kérdezt Charont, neki nagy az élettapasztalata. Esésben is.
Írta 2007. január 04. - 16:49
El ne vegyétek már a kedvem!
Még nem voltam soha túrázni bringával hóban, de idén rendszeresen szeretnék menni.
Kiskoromban kivittem egyszer a hóba a bringát, de akkor arra a megállapításra jutottam, hogy nem lehet hóban bringázni. Akármerre fordítottam a kormányt a kerék kibicsaklott én meg száltam mint a gyõzelmi zászló. Most úgy gondoltam ez fiatal koromból és a nem megfelelõ technikából fakadt. De ahogy olvasom lesz itt még egy két bukfenc
De ha addig élek is kipróbálom! Remélem többször is sikerül majd
Még nem voltam soha túrázni bringával hóban, de idén rendszeresen szeretnék menni.
Kiskoromban kivittem egyszer a hóba a bringát, de akkor arra a megállapításra jutottam, hogy nem lehet hóban bringázni. Akármerre fordítottam a kormányt a kerék kibicsaklott én meg száltam mint a gyõzelmi zászló. Most úgy gondoltam ez fiatal koromból és a nem megfelelõ technikából fakadt. De ahogy olvasom lesz itt még egy két bukfenc
De ha addig élek is kipróbálom! Remélem többször is sikerül majd
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
vendég_Charon_*
Írta 2007. január 04. - 13:56
Írta 2007. január 04. - 13:35
vendég_Charon_*
Írta 2007. január 04. - 13:15
Bölcs gondolat...az ember holtáig tanul
Vagy amíg akkorát nem esik, hogy utána egy hét múlva sem kap rendesen levegõt. :y:
Írta 2007. január 04. - 11:32
Bökcs gondolat...az ember holtáig tanul
Decemberi bükkben már beigazolódott...
Decemberi bükkben már beigazolódott...
vendég_Charon_*
Írta 2007. január 04. - 11:27
Élettapasztalat:
Ha kint minden fehér, az elsõ kerék könnyebben megcsúszik.
A ziles dologra meg: Jobbkéz!!!!
Ha kint minden fehér, az elsõ kerék könnyebben megcsúszik.
A ziles dologra meg: Jobbkéz!!!!
Írta 2007. január 04. - 09:08
Írta 2007. január 03. - 18:42
Írta 2007. január 03. - 11:34
Elhiszem. Veszel nekem egyet?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. január 02. - 21:03
Tudod, a saját cég azért más....
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. január 02. - 20:56
De én már elég nemesnek érzem magam! Kedves Jómunkásember József.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2007. január 02. - 20:49
A munka nemesít.
Nemes Dante Kerékpáros Csaba.
Nemes Dante Kerékpáros Csaba.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Írta 2007. január 02. - 20:45
Én ma országúton csapattam, úgy is király volt. Ma még az arcom sem fagyott le! De sajnos jön az elvonókúra, holnap már dolgozni kell menni...hüpp-hüpp.
Írta 2007. január 02. - 18:41
heeh, jah. épp' most értem vissza egy terepes 40esbõl, egész kafi idõ volt! Eger berva-guba kút- ágazat tetõ-Antónia forrás-gilitka kápolna-szarvaskõ, maj vissza a kõbánya felett almárba./ wenson vagy mi, bükk maraton vidék/
nyakig ééééér a sár. viszont az ujságpapír bejött SPDbe, így már nem mered rá a patám a fémre. :-)
nyakig ééééér a sár. viszont az ujságpapír bejött SPDbe, így már nem mered rá a patám a fémre. :-)
Írta 2007. január 02. - 18:32
Nem baj, majd lesz egy kis áprilisi esõ és 20 fok, s ott fognak sírni, hogy jujj de hideg van! Bezzeg mi edzõdünk!
Írta 2007. január 02. - 18:15
Én nem utálom Õket, de csak azért, mert nagyon nem bírom a meleget.
Jól mondja savanyugabi!
Jól mondja savanyugabi!