Born Protect Oil vagy mi. www. bornsport.hu Nyáron elég jó, amikor még a hûvös reggelben indulok el, de tudom, hogy napközben meg meleg lesz.
Pár hozzászólással elõbb
vendég_Charon_*
Born Protect Oil vagy mi. www. bornsport.hu Nyáron elég jó, amikor még a hûvös reggelben indulok el, de tudom, hogy napközben meg meleg lesz.
Lehet ilyen olajat kapni valahol? jó lenneA normálisabb téli nadrágok szélálló-megerõsített térdrésszel bírnak. Emellett van úgynevezett védõolaj is - tehát ha nem mész baromira nagy hidegben, akkor rövidnadrág mellett érdemes lekezelni a lábadat vele.
vendég_Charon_*
vendég_Charon_*
Szerintem a térdvédõ és a térdmelegítõ mást takar, bár még nem használtam, de mivel a térd hasonló a lábfejhez(vérkeringés szempontjából) nagyon hamar megfázik, bár te csak annyit észlelsz belõle, hogy a térded hideg. Tekerés közben tedd a tenyered a térdkalácsodra. mint a jég.
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Téli nacim meg van, ami a térdél erõsített, melegített az alá már nem szándékozom venni semmit"
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Tisztelt Iceshark!El ne vegyétek már a kedvem!
Még nem voltam soha túrázni bringával hóban, de idén rendszeresen szeretnék menni.
Kiskoromban kivittem egyszer a hóba a bringát, de akkor arra a megállapításra jutottam, hogy nem lehet hóban bringázni. Akármerre fordítottam a kormányt a kerék kibicsaklott én meg száltam mint a gyõzelmi zászló. Most úgy gondoltam ez fiatal koromból és a nem megfelelõ technikából fakadt. De ahogy olvasom lesz itt még egy két bukfenc
De ha addig élek is kipróbálom! Remélem többször is sikerül majd