Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Helló Lens!
Üdv újra itthon!
Lebarnulva, kisimult idegekkel, tettre - sütire - készen...?

Aztán majd mesélj! :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Jujujujjj!!!
Dante! Aztán vidd inkább szakemberhez azt az NRS-t! Mert még elfelejti "kimozogni"! ;)
Amúgy meg kellemes rehabilitálódást! Tavasszal várunk egy felkészító táborba a Bükkbe! ( Ha leszel olyan formába...) :D

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Dante száguldozott a városban a buszsávban, oszt egyszer csak kinõtt elé egy motoros futár a semmibõl. Mester erre jómunkásember lévén rámarkolt a fékekre és a fékkar a kezében maradt. Az ezt követõ elkerülhetetlen esés következményeképpen most síkon is sikerült amortizálnia magát, van valami vérömleny a combjában (újkeletû), meg az agyában (nem új :D).
Leginkább attól szenved, hogy nem tud tekerni és mindenki ott fogja hagyni a jövõ szezonban. A polar ownzone rátája is rögtön romlott három századot emiatt!!
(;):D)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ez tetszik! Mindenkinek kéne egy ilyen "kutyasíp"! Vicces lenne!

Dante Mester! Hibernáltad az NRS-t, vagy csak nyugdíjaztad Magad? ( Netán tanulással múlatod az idõt?)

Hétvége Pilis, terep. Most vasárnap nyomtam egy 70-es kört, vszinûleg ugyanezt fogom most is - Sz.endre, Vöröskõ, Papp-rét, Dobogókõ, P.szentkereszt. Ha jó idõ lesz, mint most vasárnap, akkor nagyon pihentetõ tud lenni.
Vállalkozó kedv...?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

és épp cukrászdáról van szó.

Ez olyan mint a kutyasíp. Csak kimondjuk, hogy cukrászda és megjelensz. Feltöltött kép
Akkor is, ha nem vagy internetközelben. Feltöltött kép

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Üdv itthon. Éppen Dantét fûzöm egy light-os hétvégi tekerésre, de csak aszfalfon tud jönni (beteg az nrs, nagygenerál és szervátültetés). Én meg csak akkor vagyok hajlandó menni, ha sütizünk is valahol. Meg máshol is!:D
Gyertek Ti is!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Cukrászda? Melyik cukrászda? Mikor hol?

Benézek ide, hogy üdvözöljelek benneteket (hisz már oly rég nem dumáltam veletek) és épp cukrászdáról van szó. :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

45-ös átlagot nem fogok menni, max 120-as pulzussal megyek télen, szóval nem kell megijedni.

De rólad azt olvastam, hogy zombi vagy, meg hogy szinte haldokolsz olyan alacsony a pulzusod.:D (ennek a topicnak a 25-ik oldalán)
Milyen körre gondoltál? Ha lesz cukrászda, lehet, hogy rá tudom venni magam.
Legfeljebb a Kriszta trekkingjével megyek, úgyis régen volt megjáratva.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Hol tart a szerelés, segítsek?

Már lemostam. (levéstem) Telót már nem akarom visszarakni. A meló, hogy a csapágyakat is szét akarom kapni (kormány, közép), bezsírzani stb. Egyetem eléggé lefoglal (meló mellett), ha már van idõ, inkább tekerek, ehhez egy nyugis nap (vagy kettõ) kellene.

45-ös átlagot nem fogok menni, max 120-as pulzussal megyek télen, szóval nem kell megijedni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Hát nem lesz összekapkodva az biztos.:icon_smil
Hol tart a szerelés, segítsek?
Ennyi idõ alatt már én is összeraktam volna!(http://forum.bikemag...82&postcount=12)

Aszfalton én nem fogok (tudok) loholni utánad 45-ös átlaggal.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
OFF Mehetünk, de csak aszfalton vagyokmostanság hajlandó. Az ok egyszerû: az NRS szét van kapva, s nem akarom összekapkodni az összerakását.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Dante!
Jövõ hétvégén nem nyomunk valami light-os túrát?
Csak hogy bejárassuk a bibises lábad. Vagy már egybõl terhelni akarod?

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Kérdés, melyiken?:D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Te elindultál a lejtõn... :)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Hívhatjuk annak is, ha olyan setup van rajta (idén még jön hozzá néhány ilyen célra alkalmas alkatrész).

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Mér' neked van?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Elég jó idõ van, nem lesz valami Dombág-túra-szerûség a 7végén? Most annyira a sár sem zavar mert az edzõgépet nyúzom, annyi a gond vele h. merevvillás, szóval nem DH gép, de ide még elég.

Miért, van DH géped is?:lol1:

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

térdvédõ, térdmelegítõ mit is takar ez pontosan?
Ha már nem csak ropog hanem fáj is olyankor felveszem a floorball edzésre a gumizoknihoz hasonló izét, amit térdre találtak ki, valami olyanra gondoltok, vagy valami spec-ebb dologra, esetleg szivacs térdvédõre?

Speccebb. Hidd el hogy fontos, mire megérzed akor már késõ!!! Nekem mástól ment gallyra a térdem így beszerzés alatt vn nálam is, addig is dupla gatyó...

Feltöltött kép

Feltöltött kép

"Anyaga: thermo

Szín: fekete

Elég védelem, ha nem tekersz napi szinten, de egy-egy tekerés után érzed, hogy a térded megfájdul a hidegtõl.

Ilyenkor nem szabad habozni, mert a térded még évtizedekig használnod kell, ne legyen hatvanévesen kellemetlen emlék a bringázás, hanem nyomulj még akkor is!!!!! Ez ilyen apróságokon múlik.."

3,5-4,5K körül mozog; de ennyit _bõven_ meg kell érjen az egészséged!

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Born Protect Oil vagy mi. www. bornsport.hu Nyáron elég jó, amikor még a hûvös reggelben indulok el, de tudom, hogy napközben meg meleg lesz.

Pár hozzászólással elõbb

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Elég jó idõ van, nem lesz valami Dombág-túra-szerûség a 7végén? Most annyira a sár sem zavar mert az edzõgépet nyúzom, annyi a gond vele h. merevvillás, szóval nem DH gép, de ide még elég.