Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Csak meg szeretném jegyezni, hogy aki ma a Pilisben tekert,
abban a szerencsés helyzetben volt, hogy láthatta az év XC kerékpárját.
:)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Most párban bringáztunk ugyan, de annyira nem jön be, hogy ennél tovább menjek.:D Zsizsi közel 2 méter magas és 106 kilós pasi.:)

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Zoli! csak hogy ne haljak meg ennél hülyébben: Zsizsi a párod? jó lenne már veletek menni egyszer, de elötte össze kéne rakni a bicot...
" A Cube el van vetve! "

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Köszi, majdcsak elmúlik. Zsizsinek szerintem rosszabb.

Arra mentünk, de Ti hol voltatok? Jött szembe 2 bringás, de nem Te voltál egyik sem.

az erdészház bekötõútján csámpáztunk felfelé 3-an....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Az nagyon rohadt tud lenni, jobbulást!!!

Köszi, majdcsak elmúlik. Zsizsinek szerintem rosszabb.

szentendre felé mentetetk ? mert akkor sztem láttunk, sikárosnál...

Arra mentünk, de Ti hol voltatok? Jött szembe 2 bringás, de nem Te voltál egyik sem.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

A szétcsapás megvolt! Zsizsi egykerekezett emelkedõn felfelé és jól meghúzódott a dereka, velem meg nem tudom mi történt, még a szokottnál is csirkébb voltam.:D Sikáros fölött el is váltunk Zedéktõl és hazafelé vettük az irányt. .

szentendre felé mentetetk ? mert akkor sztem láttunk, sikárosnál...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Jó kis túra volt! :)
Fura, nagyon jól esett a lángos, sõt mi több! Annyira vártam már...pedig nem is szeretem :)
Kíváncsian várom, mennyi szintet mentünk.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts

A szétcsapás megvolt! Zsizsi egykerekezett emelkedõn felfelé és jól meghúzódott a dereka, velem meg nem tudom mi történt, még a szokottnál is csirkébb voltam.:D Sikáros fölött el is váltunk Zedéktõl és hazafelé vettük az irányt. Ja, meg alig bírok lábraállni, mert egy fölfelénél az elsõváltóm túlváltott a kistányéron, ledobta, én meg a hirtelen kicsatolás közben agyonrúgtam a térdemmel a kormány végét. Akkor nem éreztem ennyire, de most, hogy pihen, alig bírok felállni.

Az nagyon rohadt tud lenni, jobbulást!!!
" A Cube el van vetve! "

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Volt lángos :nyamm: vége felé kopogott is a szemünk/szemem, szóval jól esett mindenkinek.
Én meg hogy ráfaragtam a HÉV-vel! Pont elment, szal kb. 20 percet vártam a következõre, lehet gyorsabb lett volna letekerni a maradékot. Meg aztán a 300m mászástól ez sem mentett meg :)
Kösz a túrát, no meg a csokis cerbonát :)

Hátfájástól (legalábbis a keróstól) hosszú távon sok has+hátizmozással, illetve a helyes méretû váz+stucni+nyeregcsõmagasság kombóval menekülhettek meg :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Szóval én csak vackokat ajánlok önnek Dante mester? Segítõ szándékkal? Hm...?
Amúgy meg ja, sikerült leamortizálni a derekamat, egy olyan mozdulattal, amihez hasonlót már ezerszer átéltem - de ezek szerint nem teljesen ilyet - és eleinte csak a felfeléken, késõbb már lefelé, majd síkon is fájt a derekam. Szar dolog, mikor érzed, hogy bírnád a tempót, de egy ilyen kis hülyeség miatt - bocs mod! - kinyiffansz! Grrrrrrrrrr.....
Egyébként köszi minden pilisi túra résztvevõnek az irántam (-tunk :D) tanusított türelmet! Jó volt, amíg jó volt!
ps.: ugye maradt még lángos? ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Azárt az ÉÖVH milyen gázul hangzana...:D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
elnézést:mybad:

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
UltraViolaHáttérsugárzás. ;)

Hát, arról nem volt szó, hogy "önamortizáltok", jobbulást mindenkinek. Nekem csak a hátam fájt - sajnos kevesebbet bír, mint a lábaim. Megyek fél órát izom-mászó-terminátor üzemmódban, s benyilal. (de már vettem a Zsizsi ajánlotta vacakból, oszt tornázom-erõsítek ezerrel, szóval csak megoldom még...van rá 2 hónapom a szezonig...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Északi Vasúti Összekötõ Híd vagy Újpesti Vasúti Híd(UVH)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
mi az az uvh?:o :o

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
A szétcsapás megvolt! Zsizsi egykerekezett emelkedõn felfelé és jól meghúzódott a dereka, velem meg nem tudom mi történt, még a szokottnál is csirkébb voltam.:D Sikáros fölött el is váltunk Zedéktõl és hazafelé vettük az irányt. Ja, meg alig bírok lábraállni, mert egy fölfelénél az elsõváltóm túlváltott a kistányéron, ledobta, én meg a hirtelen kicsatolás közben agyonrúgtam a térdemmel a kormány végét. Akkor nem éreztem ennyire, de most, hogy pihen, alig bírok felállni.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Na, remélem szétcsapjátok magatokat, ahogy illik! (Én meg mentem egy UVH-Szentendre-Sikáros-Dobogókõ-Pomáz-UVH sprintet 2 órán belül. ;) )

Dagi

Dagi

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts

Dagi! Gyere-gyertek az UVH-hoz 10-re.

Kösz (a privit is), de - mint látható - sajna nem tudtam/tudtunk menni...majd legközelebb.
Már nem keresek 13-15 centi körül mozgó, könnyû, tekerhetõ össztelós vázat...íme;)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
"Napközben 6 fok, csapadék nem várható."

:)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts

Hozé bátyó, ha tetszett az útvonaltervem, akkor hogy jön ide a szentendrei tali? Azt nem érinti!

Úgy, hogy elcsesztem!

ELNÉZÉST! Szentendre kimarad valóban!

Dagi! Gyere-gyertek az UVH-hoz 10-re.

(hetven-huszonegy-huszonkilenc-háromharminckettõ)