abban a szerencsés helyzetben volt, hogy láthatta az év XC kerékpárját.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
az erdészház bekötõútján csámpáztunk felfelé 3-an....Köszi, majdcsak elmúlik. Zsizsinek szerintem rosszabb.
Arra mentünk, de Ti hol voltatok? Jött szembe 2 bringás, de nem Te voltál egyik sem.
Az nagyon rohadt tud lenni, jobbulást!!!
szentendre felé mentetetk ? mert akkor sztem láttunk, sikárosnál...
szentendre felé mentetetk ? mert akkor sztem láttunk, sikárosnál...A szétcsapás megvolt! Zsizsi egykerekezett emelkedõn felfelé és jól meghúzódott a dereka, velem meg nem tudom mi történt, még a szokottnál is csirkébb voltam.
Sikáros fölött el is váltunk Zedéktõl és hazafelé vettük az irányt. .
Az nagyon rohadt tud lenni, jobbulást!!!A szétcsapás megvolt! Zsizsi egykerekezett emelkedõn felfelé és jól meghúzódott a dereka, velem meg nem tudom mi történt, még a szokottnál is csirkébb voltam.
Sikáros fölött el is váltunk Zedéktõl és hazafelé vettük az irányt. Ja, meg alig bírok lábraállni, mert egy fölfelénél az elsõváltóm túlváltott a kistányéron, ledobta, én meg a hirtelen kicsatolás közben agyonrúgtam a térdemmel a kormány végét. Akkor nem éreztem ennyire, de most, hogy pihen, alig bírok felállni.
Hozé bátyó, ha tetszett az útvonaltervem, akkor hogy jön ide a szentendrei tali? Azt nem érinti!