Ez nem hivatalos verseny, ez játék, itt a fórumon. Nem "felülrõl szervezett" dolog.
(Te most haraguszol rám? )
Ezt most komolyan kérdezted? Remélem nem!
Ez nem hivatalos verseny, ez játék, itt a fórumon. Nem "felülrõl szervezett" dolog.
(Te most haraguszol rám? )
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
igen de mintha a térképen 2 db út lenne nagyjából egymással párhuzamosan
Ne higgy neki, mert hazudik.
Az elsõ leágazás jobbra van - a visszafordító, ami Pilisszentlászló felé visz, utána jön a Dömös/Gizellatelepre vezetõ leágazás jobbra, utána balra a prédikálószéki leágazás, és ha maradsz az úton, akkor elérsz a Hubertus kunyhóhoz, ahol vége is van az útnak.
erdészeti dózerútról van szóNa megprobáltam megnézni merre mentetek az UVH-UVH útatokon. A Királykúti nyereg gizzella telep az nem teljesen értem (túrista úton vagy erdészeti úton mentetek)
Csináltam egy térképet valami ilyesmi ?
UVH UVH térkép ?
A térkép bonyolultabb része.
Szint számitógéppel tervezve.
A szintdiagram nagyon hasonlit a tietekhez, de a táv hossz nem stimmel valamiért.
ja ja....nagyon jó kis laza edzõkör a sztendre, dömörk, kisrigó kéken, onnan a dm út visszafelé -piros+, jelöletlen, megint piros+, piros3sz, -az említett erdészeti út, csak lefelé kknyereg felé, le dömös a piroson vagy az erdészetin ami a rám parkolóhoz visz, dömös, aztán ezen az emlitett erdészetin fel, vissza kisrigóhoz, szentlászló, pap rét, akácos árok, tahi, 11es út....vagy ha valakinek még van kedve mászni akkor tahiba nem megy le a faluba hanem a sárgán visszmászni vöröskõre, álló rét, szenetndre.....(volt amikor volt olyan formám hogy végig tudtam csinálni )Pedig edzésnek nagyon jók ezek az emelkedõk. Tegnap meg is másztuk, bár eredetileg nem ezt az útvonalat terveztük, viszont utána átmentünk felfedezõbe. Meg a miheztartás végett néhányszor meghenteregtem a sárban. Nehezen tanulom az SPD témát megállásoknál.
~.
Kösz az eligazítást, ha jól értem, akkor irány a H.K., és a kerítés oldalánál le jobbra
(hozé jön, körülnéz majd halkan Kalaius felé )
Valószinû, Zed sem tudja merre kell Ürömre menni, csak valahogy mindig odajutunk. Kétszer még egyik úton sem mentünk...