Okés. Akkor én javasolnék egy találkozót, mondjuk 10:30-kor a Battyányin, onnan meg HHH, Csúcs-hegy, Köves-bérc, mittomén...Lajosforrás egyszer, Pomáz, Rómaipart. Hozé focizik, csak késõbb fog reagálni asszem. De mehetünk Nagy Szénás - Nagy Kopasz kört is, az is mókás. Csak nem kellene ugyanazt bejárni, mint múltkor, szóval ezért javasolnám az UVH helyett a Battyányit (villamos megálló) Meki? Tamás? Ki jönne még? (Hozé remélhetõleg benne van)
Ebben meglesz 1300 szint szerintem, de azért szétszakadósra ne vegyük a figurát. Szóval tervezném egy 120-130-as intenzitásra. (ma pl 126 volt az átlag 72,2 (1050) km-en, 18.5-ös átlaggal)
Nekem a budai hegyek szimpatikusabbak, mert így nem kell Szentendrétõl végigfostaligázni, tegnap elõtt is a Dunaparton kezdett eldurranni az agyam a sok gyökér gyalogostól... Akkor valami budai-hegységi körtúra?
HHH - le a szintútig a leszállópálya felé - Virágos nyereg - Csúcshegy - Solymár széle - Zsíros-hegy - Nagy szénás - Crosskovácsi - Nagy kopasz - innen meg majd meglátjuk h. mennyi kraft maradt még és merre célszerû menni. Na? Térképet azért viszek.
Nem praktikusabb a Kolosy téren gyûlni ha úgyis HHH az elsõ hegy? Pl. ott ahol a bringaútról le kell kanyarodni, van ott HÉV megálló is.