Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Charon jól bírja....

OFF
Finn meteorológus?

(Porhó Hessinnen)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Uramatyám, s a térded hogy szereti? Azért ne mondd már, hogy az 5-7 fok egészséges, ha álló helyzetbõl izomból kezded nyomni neki! Kíváncsi lennék, hogy hány foktól kezdenéd el használni...;) :D És akkor már megadhatnád a thermogatya rátádat is... (vagy finn vagy? ;)

+7 fok - Charon bezippzározza az ujjatlan mezét
+2 fok - Charon félreteszi az ujjatlan mezét, s felvesz egy sima rövidujjút
0 fok - Charon bekeni a láncot fagyálló olajjal
-3 fok - Charon elkezd melegítõ krémet használni
-8 fok - Charon megkeresi a karmelegítõt
-12 fok - Charon vesz egy thermonadrágot a Dicsaklonban - s fel is veszi
-18 fok - Charon felvesz egy pulcsit, s már nem rágcsál Orbit Winterfresh-t a melóba tekerészve...
-27 fok - Charon bekeni az arcát Níveával, hogy a ráfagyott könny könnyebben leperegjen
-32 fok - Charon már nem hûti be elõre a kulacsot a hûtõben
-38 fok - Charon elõszedi a téli edzõgépet, a réNszaRvaSt
-45 fok - Charon összevonja a szemöldökét - és felvesz végre egy sapkát is
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Charon, te mazó vagy! :sm: :ax: Igaz én sem használok reggel melegítõkrémet, de warmert alul-felül igen.
Ausztria, Kenguruk földje!

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

A lábam azért nézett ki tetvesen gányosan, mert reggel 7kor indultam (HHH miatt) és hogy "végigrövidnadrágozzam" a 6 fokban a várost, be kellett kenni Born WarmUp krémmel, hogy "ne fázzon". Abba meg a por beleragad ám. :) Éééés? Fázni rosszabb!

Csaba, én minden nap 6-7 között tekerek be Pestre 5-7 fokban, és rövid cuccban. Azért ennél hidegebb kell a melegítõkrémhez...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ez nem tréfa. Tényleg volt egy-két politikus, aki komolyan gondolta. Bár persze a fél parlament röhögõgörcsöt kapott emiatt. (azt hiszem Franciaországon kívül a németek is agyaltak ilyesmit)

Kedvencem az ultrakonzervatív német képviselõ volt, aki felvetette, hogy a virtuális emberölést is kezeljék bûntényként. Gondoljatok bele. Egy kis esti CS, s már jön is a rohamrendõrség, mert fejbelõttél valaki shotgun-nal...:D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás
Ja, áprilisi tréfa :)
Kicsit durva lenne ha komoly lenne.
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Végig sem olvasom, a dátum április 1.

:)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Ja igen, és innentõl kezdve mindenki emailezze agyon magát, mert július 1-étõl jön az email adó, és azt keményen ki kell állítólag csengetni:

http://www.sg.hu/cikkek/51421
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
:lol1: Kis gonoszok.

A lábam azért nézett ki tetvesen gányosan, mert reggel 7kor indultam (HHH miatt) és hogy "végigrövidnadrágozzam" a 6 fokban a várost, be kellett kenni Born WarmUp krémmel, hogy "ne fázzon". Abba meg a por beleragad ám. :) Éééés? Fázni rosszabb!

Nincs törés, csak randa húzódás, ellenben 1000 forint a vizitdíj, ha látogatási idõn kívül töröd össze magad! :( (légyszi' ha estek, idõzítsétek 9-16 órára!)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Szerintem ezt a dolgot csakis úgy tudta elérni, hogy esett egyet, máskülönben ott nem lehet összeszedni egy ilyen nagy koszt. Ráadásul nem is a szerpentinen történt valszeg, mert ott nincs ilyen fekete por! Talán lefelé a Római-úton? :D Dante nem merte nekünk bevallani. Aztán jött azzal a mesével, hogy egy vékony faág "megérintette" az ujját és az eltörött ettõl. Na peeersze!

Hurka! Az nekünk is a kedvencünk! :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

Ami a túrán a legjobban tetszett nem is mondtam. Mikor Dante és Paul megérkezett végre Szentkeresztre a cukiba, Dante hogyan nézett ki? Mindenki tök tiszta volt, legfeljebb egy kicsit poros, a mi Lepkevadászunk pedig.....! A dagonyából frissen kijött varacsosdisznó hozzá képest mosópor reklám lehetett volna. Hogy ezt hogy csinálta máig nem fejtettem meg, pedig gondolkodtam rajta sokat!:chin:

nos igen egyszer hasonló helyzetre fejtettk ki nekem Dr Hozé evoluciós elméletét, "kerékpáros embertársaink (homo biciklikus) közül ki mennyire távolodott a vadsertéstõl (Sus scrofa L)" címmel :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Ami a túrán a legjobban tetszett nem is mondtam. Mikor Dante és Paul megérkezett végre Szentkeresztre a cukiba, Dante hogyan nézett ki? Mindenki tök tiszta volt, legfeljebb egy kicsit poros, a mi Lepkevadászunk pedig.....! A dagonyából frissen kijött varacsosdisznó hozzá képest mosópor reklám lehetett volna. Hogy ezt hogy csinálta máig nem fejtettem meg, pedig gondolkodtam rajta sokat!:chin:

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás
Kár,pedig tetszett az ahogy le szoktál szállni a bringáról:)
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Nem, most hagytam a többieket érvényesülni.:D

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás
Ja?Akkor ezért nem láttam !
Most nem mutattál be ilyeneket :)

www.szaguldoviragok.hu

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Vérdomság túra

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Az úgy volt, hogy amikor éreztem, hogy süllyed a két deszka közé a kerék, gyorsan átvetõdtem a túlsó partra, mert én nem tudok vizen járni.:)
A reakcióidõmet pedig Chuck Norris is írigyli, mert 2 századmásodperc alatt túl voltam mindenen.:D
Azért jó lenne már a jobb oldalamon is feküdni éjszakánként, mert az azóta sem megy még. Bibises.

Ez hol történt és mikor?
Én miért nem láttam?

www.szaguldoviragok.hu

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás

Ja, ez a megszokott menetrend!:D
Megyünk, néha hempergünk, felkelünk és továbbmegyünk, hétközben nyavajgunk egy kicsit, aztán következõ hétvégén megint megyünk.

Azt hiszem ezért is szeretem ezt a társaságot. :)

Hurka

Hurka

törzsvendég

• fórumtag
  • 279 hozzászólás
Csak aztán a "Bal"sors keze utól ne érjen téged is.
2 hete felakadtam egy fára, Szammer mögöttem kacarászott, õ valahogy bevette a kanyarintást. Mondjuk nem fájt, de majdnem úgy lógtam, mint a csávó a 82es casco reklámban (cascóót akarok kötni...).
Tegnap benéztem a Czinielbe (nagy sütizabálóak vagyunk asszonnyal) a héten még tesztelem :) Köszi az ajánlást!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Na jó, te különös eset vagy, aki megpróbál két deszka között közlekedni.

Állítólag volt valaki, aki a vízen tudott járni.

ui.:Chuck Norris még most is tud.

Az úgy volt, hogy amikor éreztem, hogy süllyed a két deszka közé a kerék, gyorsan átvetõdtem a túlsó partra, mert én nem tudok vizen járni.:)
A reakcióidõmet pedig Chuck Norris is írigyli, mert 2 századmásodperc alatt túl voltam mindenen.:D
Azért jó lenne már a jobb oldalamon is feküdni éjszakánként, mert az azóta sem megy még. Bibises.