Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Rossz kérdés. A jó kérdés:

út lesz?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Valéria! 12-én milyen szintre és távra számíthatunk? Cuki lesz?:sztucce::D

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Igen, a Velencei hegység nekem is nagyon tetszik. Nagyon hangulatos vidék. Tényleg érdemes egy napot rászánni.
Szerintem mi is mennénk, ha jó lesz az idõpont. :)

(Ezek szerint a csuklód javulóban van. Bár azt is feltételezem, hogy a bringázás iránti vágyad elnyomta a fájdalmat. ;) )

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Valéria! Jövõ hétvége...megjegyezve.

Hozé, és ezen mit kell csodálkozni? :)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Nemár! Dante bölcs?

Azért ott figyelt a röhögés jel is! ;)

Ma újabb fantasztikus helyszínen jártunk Zolival: ezúttal a medvehagymás Gerecsét másztuk meg Mogyorósbánya felõl. Rettentõen szép volt! Oda is kell menni túrázni. Sajna a környéken jó cuki nem volt, viszont Pilsworth-City-ben megálltunk az Emilben, és ott degeszre ettük magunkat finomabbnál finomabb étkekkel!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
10 pont Hozé mester!:D
Jelentem nem vagyok rokkant, egyébként pedig hegyezze mindenki magát, mert május 12-ig már csak 11-et kell aludni.
Utóbbi idõben nálam a DH-n van a hangsúly, mert érezhetõ némi visszafejlõdés, illetve visszafogott tempó. Természetesen a CC-t se hanyagolom - DH túrákon is szinte mindenhová feltekerek a nagy vassal -, de kevesebb túrát, ellenben több az erõnléti és állóképességi tekerést abszolválok.

Június 2-ra, szombatra, tervbe van véve egy DM középtáv megtekintése.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Megfigyeltem, hogy a "cuki" szóra mindig több a jelentkezõ mint pl. Valéria "szivató"-jára. :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Ez így van bölcs barátom! :D
H.Zoli: ha így fáj, akkor lehet, hogy tényleg érdemes lenne megnézetni, de csak akkor, ha te is kapnál ilyen Sac1 által említett zacskót rá, mert egyébként semmi értelme fél napot a kórházban tölteni csak azért, hogy megállapítsák
1. nincs semmi bajod
2. van baj, de nem tudnak vele mit kezdeni és felírnak egy krémet, hogy kenegesd!

Nemár! Dante bölcs? Szerintem csak tapasztalt az esések hatásaiban.:)
Azért nem megyek kórházba, hogy megmondja semmi bajom, kenegetem magamtól, a zacskójuk helyett meg majd szorosabbra húzom a camelbak szíjait.:D
Napközben nem is nagyon fáj, csak este nem tudok ráfeküdni. Szerintem pont olyan szögben vertem az árokparthoz a cupákot, mint ahogy az ágy is nyomja és ezért fáj. Majd elmúlik.
A túrát már meg is beszéltük! Felizgattál azzal a cukival, ki kell próbálni.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Új hozzászólást kezdek, mert ez megéri! Képzeljétek, tegnap milyen klassz helyen jártunk: a Velencei-hegységben. Valszeg legtöbben kétkedve horkantotok ennek hallatán, de higgyétek el, TÜNEMÉNYESEN KLASSZAT lehet ott tekerni. Errõl tegnap bizonyosodtunk meg, amikor egy nap alatt bejártuk az egész "hegységet". :D Kicsi, igaz, lapos, igaz. Ám 50 killán azért sikerült összesszedni 1000 m szintet.

Igazi varázserejét a kövek és a néhány technikás ösvény adja, amit próbáltunk. Ilyen ingóköveket én még sose láttam, mint amik itt pár km-enként elõbukkannak a fûbõl, bokrok közül. A tetejükre ált. fel lehet mászni és lehet csodálni a tájat. Találtunk egy olyan cc ösvényt, ami akármelyik hegységben megállná a helyét, iszonyat technikás ugyanis, szivatós, élvezetes és kemény. Elég sokáig is tartott.

Arra gondoltam, hogy megszervezhetnénk oda egy közös túrát egyik hétvégén, hiszen autóval Bp-rõl csak 40 perc van annyi sincs (M7-en). Ja és találtunk egy isteni cukrászdát, ahol Zeddel a közös kajánk 620ft volt (3 süti, 2 kapuccsínó) és minden finom volt, de voltak kiemelkedõ finomságok is. Találtunk egy iszonyat jó helyen levõ vendéglõt is, ami szintén konszolidált árú, igen jó minõségû hely.

Remélem sikerül majd kivitelezni ezt a túrát és lesz kedvetek hozzá.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts

Ugye, hogy nem is akkor a legdurvább, amikor történik a baj, hanem kicsivel utána?

Ez így van bölcs barátom! :D

Na látom, mindenki totál nyomorék, mindenki megnyugtatására közlöm, én se vagyok sokkal jobban. Igaz a csuklóm jelentõsen javult, de még fáj. Most egy újabb fájdalom jött ki a gerincem alsó részénél, ami akkor egyáltalán fel se tûnt. Azóta azonban derékfájósan ébredek reggelente.
A többi hely is fáj, de napról napra picit javul. Elrontani könnyû, megjavítani...rengeteg idõbe telik olykor.

H.Zoli: ha így fáj, akkor lehet, hogy tényleg érdemes lenne megnézetni, de csak akkor, ha te is kapnál ilyen Sac1 által említett zacskót rá, mert egyébként semmi értelme fél napot a kórházban tölteni csak azért, hogy megállapítsák
1. nincs semmi bajod
2. van baj, de nem tudnak vele mit kezdeni és felírnak egy krémet, hogy kenegesd!

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,163 posts
Kulcscsontra kapsz 1 aranyos hátitáskát :D vagy legalább is valami hasonlót :P így fel lehet venni aztán húzza hátra a a vaállad és akor terhelés mentes marad a kulcscsontod... van akinek egész jól áll :D (látam 1x 1 csajszin na azon nem volt semi ... )

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Meg kellene nézetni.

minek....erõs egy év után szép lassan nekem is elmúlt a fájdalom, a jobb vállamból :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Minek? Azt úgysem tudják begipszelni.:D
Eltörve biztos nincs, napközben csak kicsit érzem, de ha ráfekszem az nem jó. Ebcsont beforr, de a hidakkal most már vigyázni fogok, még a Lágymányosin is inkább áttolom, nehogy megint beszoruljon az elsõkerék valahová!:D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Meg kellene nézetni.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Ugye, hogy nem is akkor a legdurvább, amikor történik a baj, hanem kicsivel utána? :( Sajna az én ujjam sincs rendben, így Budamaratont nem erõltetem, helyette a Pilisben túrázom/edzem inkább. Ha valakit érdekel esetleg egy haladósabb menet Dobkõ felé, dobjon egy SMS-t, s az UVH-nál találkozzunk! (mi 11:00 indulást terveztünk onnan)

Kicsivel? A Vérdombság túra óta még mindig nem tudok a jobb vállamon feküdni. Pedig az 14-én volt. Lehet, hogy elrepedt a kulcscsontom?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Estére a csuklóm teljesen beállt, már mozgatni is alig bírtam.

Ugye, hogy nem is akkor a legdurvább, amikor történik a baj, hanem kicsivel utána? :( Sajna az én ujjam sincs rendben, így Budamaratont nem erõltetem, helyette a Pilisben túrázom/edzem inkább. Ha valakit érdekel esetleg egy haladósabb menet Dobkõ felé, dobjon egy SMS-t, s az UVH-nál találkozzunk! (mi 11:00 indulást terveztünk onnan)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Nati jobbulást!
Hogy kell kellemesen összetörnie magát az embernek? Megtanulnám, mert nekem idáig mindig fájt és egy kicsit sem volt kellemes. :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Sziasztok!

Köszi az érdeklõdést, sajna kellemesen összetörtem magam. Tegnap sajna még nem tudtam írni, ugyanis a legnagyobb sérülést a csuklóm kapta, amire ráestem. Igaz, a fejemre és a vállamra is ráestem, de azok nem kaptak annyit. Estére a csuklóm teljesen beállt, már mozgatni is alig bírtam. Ma már jobb (tehát valószínûleg nem lett repedés), bár az, hogy tudok-e tekerni, még nem tudom biztosra, de hamarosan kiderül. Az biztos, hogy most versenyen 1-2 hétig nem indulhatok.
Mostanában feltûnõen sokat esek, de ez csak azért van, mert bevállalok mindenféléket. Így megbocsáthatók talán a sérüléseim.

Viszont az az árok elég durva volt tegnap, már nem sok hiányzott, hogy beleforduljak!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Nati!
Most hol fáj?

Most, már mindenhol, kivéve ott. Azaz ott is fáj még szegénynek - úgyhogy mondhatjuk azt is, hogy mindenhol.

Egyébként Nati - jobbulást!

Csak félve jegyzem meg, hogy itt is egy faág volt a ludas...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Nati!
Most hol fáj?