PTamás már érzed a lényeget!
Engedni a lejtõn és nem parázni! Lendületbõl nincsen bukta!
Najzé' nem
teljesen így van... vasárnap is Gerecs kilátótól lefele egy új úton ereszkedtünk lefele jónak tûnõ úton; és volt egy 2 méter (egy jobbos kanyarban, balra erõsen lejtõ hatlamas köves és fás gaztenger) mikor a gép a levegõben volt és gyomromban/szívemben már az 'eséses györcs' volt, de az utolsó tizedmásodpercekben annyit leért a gumi hogy éppp megússzam... ha picit kisebb lendülettel jövök akkor kevesebbet repülök és többet tapadok

Hurka,PTamas:
Stucni nálam spec 90mm és lefele, de ez a 130as telóút miatt van, különben 1-2 emelkedõn hanyatt borulnék... gondoltam a felfelét is megpróbálom mert nekem is kicsit ideges, meg rövid a mostani kormány is; de ez ingyen volt, és a 6 centivel hosszabb meg nehezen iránytható és soxor közel vannaka fák vele

. Nálam sajna még áll az hogy a merev Trekkel (sokkal) jobban tudtam lejtõzni mint a fully Scottal, ez gondolom elsõsorban gumi (ez jóval rosszabbul fékezetõ), meg könnyebb a gép meg nemtom mitõl van... Jaaa, meg rövidebb ez a gép

Stucni fordítást még másnem megpróbálom...
Tigris, alacsony nyomás és ballonos gumi nézet nem túl népszerû, sárférõhely és felütéses defekt fontosabb CC/AM-eseknek mint hogy lefelej gyorsabbak legyenek. De ha a max 2,1es gumihoz írt latexes belsõm elbírja a 2,25-2,3at, akkor következõleg azok jönnek a gépre...
Hozé: Én is kicsit hátrébb csúszok és combbal fogok, de mögé nem mertem sosem ülni, mert félek hogy egy nagyobb huppanó és nem lesznek családtervezési gondjaim...