Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Írta 2007. augusztus 18. - 21:14
A Gyertyános tök könnyen nyomható középtányéron, csak a meredek rész legeleje zord, ha azt túléled, sima ügy. Mellesleg, ismerek olyat is, aki nagytányéron (igaz erõsen keresztbeváltva) felmegy - láttam. XC versenyeken az ilyesmi ma már (sajnos) tök alap. Ahol nem tudtam felmenni, s az illetõ felment, az a legendás terminátor dombocska az enduro pálya mellett.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2007. augusztus 18. - 21:02
Azt hiszem úgy mentünk hogy:
-Gyertyános a ring felöl (Ha azt az emelkedõt nyomtad le középtányéron, akkor minden elismerésem)
-A cc pály fölötti hegy, a tetején balra le
-Homokos úton egy kerítésig
-Onnan a piroson Isaszeg cukiig
-Fel emlékmû és katonasírok
-cc-s ösvényen le (ott firkáltam), nagy árokba le, aztán felfelé tolás
-távvezetékek alatt le, jobbra a sok kutyás tanyáig
-Bajtemetés a bunkerekig
-Emlékmû érintésével a teknõben le Pécel
-A hmmm érintésével Nagytarcsa
Azt hiszem sikerült sorban leírni, de ha nem világos szólj, mert én nem ismerem annyira a környéket és keverem a sorrendet.
Boca! Ha jövõre maratonon akar indulni, akkor gyertek mindenképpen!
Mi van, miért kapok? Mi ez a "pánikkeltés-torokszorítás" dolog? Esküszöm nem tudom mirõl van szó.:scratchhe A pomogácsokra emlészem, az a Vérdombság túrán volt. Már megint mit csináltam?
Írta 2007. augusztus 18. - 20:43
Írta 2007. augusztus 18. - 20:42
H.Zoli! Ez még akkor volt, mikor a négyszögletû kerekerdõt megtámadták volna a pomogácsok!
Írta 2007. augusztus 18. - 20:38
:snajper:
Írta 2007. augusztus 18. - 20:33
Dante! Kezded már kapizsgálni.....? (pánikkeltés-torokszorítás)
Írta 2007. augusztus 18. - 20:23
A Dombságban szerintem olyan, hogy lightos túra, olyan nem létezik.
Pánikkeltõk. Jönnétek egyszer a "Halálkörön" velem, na az odaver rendesen, kb 60 km-en 2000 szint.
Azt azért meséld el Zoli, hogy kb merre mentetek, mert nem akarok szakaszt (sem) ismételtetni!
Írta 2007. augusztus 18. - 20:20
Sziasztok! valamelyik hétvégén nem terveztek valami lightos túrát valamerre?
Szeretnék menni veletek, és hoznám párom is, de mindketten hátráltató erõk vagyunk....cikkancs.
Boca! A Dombságban szerintem olyan, hogy lightos túra, olyan nem létezik. Legfeljebb kevésbé szivatós, de az sem könnyû. Én amikor elõször elmentem Dantéékkel (mondjuk addig sohasem tekertem terepen, aszfaltoztunk, Dobogókõ, Kékestetõ, ilyesmik), feladtam a túrát 30km után.
A páromat amikor elõször vittem oda, Õ is nagyon kikészült. Egyfolytában ki akart szállni és én meg nem mertem megmondani neki, hogy folyamatosan távolodunk a kocsitol.
Szerintem, ha Asszonkád nincs túl jó erõben, nem fogja élvezni, sõt!
De mondjuk egyszer el kell kezdeni.
Írta 2007. augusztus 18. - 20:04
Szerintem a "szivatót" ne erõltessük, majd októberben összehozzuk. Akkor lesz ám szivató istenigazából.
Írta 2007. augusztus 18. - 20:02
Ha így gondoljátok, akkor nem eröltetem a dolgot Ritchey-vel, viszont a 24H-s dolgot meg kell vele beszélnem, mert ha addigra rendbe is jön vmennyire a bokám, nem merek bevállalni egy akkora terhelést. Se a csapatnak, se nekem nem lenne jó.
Ezzel a 24H-s versennyel el vagyok átkozva, mint Bagaméri. Azt nem tudom megtenni, hogy elötte már egy-másfél hónappal jegelem a DH-s megmozdulásokat, mivel egyre jobban arra felé húz a szívem.
Hétfõn mindenféleképpen tájékoztatlak benneteket a szivatóval kapcsolatos döntésemrõl.
Írta 2007. augusztus 18. - 19:53
Persze Dombság is teljesen okés, ha nem unjátok.
Írta 2007. augusztus 18. - 19:50
Hogy te aztán tényleg mindig arra gondolsz! :lol1:
Én nem csak gondolok rá, hanem csinálom is! De nem tépem ki a lány haját.:lol1:
H.Zoli: Látom befutotatok Nagytarcsára is.
Ott parkoltunk a szokott helyen Kerepesen, arra mentünk vissza. Amikor megláttam a gitározó szalmabálát nem bírtam levenni róla a szemem. Tök jó, le kellett fotózni.
ha a Börzsönyi Szivató elmarad, akkor simán átminõsíthetnénk Dombsági Szivatóra, van egy csomó új izgis rész, amit mutatnék, egyébként is.
Börzsönyi Szivató? Tényleg VV, lesz belõle valami, vagy nem? Kb közel és távol ez lesz az egyetlen hétvégém, amikor tudok hosszútávot menni, s kellene is egy 100 körülit csapatni. Komolyra fordítva a szót, boca, pl ez a mai lett volna szerintem a "könnyû" kategória. De majd lesz még, csak mikor. Ha köv hétvégén egyik nap zúzósat megyünk, akkor én a másik nap mennék egy lite-osat is.
Te írtad, hogy, ha elmarad a Szivató, akkor menjünk a Dombságba. De szerintem a 100km. egy kicsit sok lenne. Ha szenvedni akarsz menj a cc pályán 25 kört izomból, de ne legyen 5%-nál több szórásod a köridõk között.
Ha a jövõ héten lesz is belõle vmi, én kihagyom, mert még beteg a bokám.
VV. Nélküled nem szivató a szivató, menjünk akkor, ha már meggyógyultál.
Írta 2007. augusztus 18. - 19:43
Húú nem árulkodom. Megóvom a torkátKi mondta? El is kapom mindjárt a torkát...
Minden relatív, Zerge pl nem tolta nagyon a Bükkmaratont, mégis kaptam fél órát tõle.
Írta 2007. augusztus 18. - 19:25
Nem mondtam még le a túrát. Hétfõn beszélek Ritchey barátommal (mert jelenleg még külföldön van), hogy be tudja e vállalni az idegenvezetõ szerepét.Vali is rokkant, már lefújta a túrát, ha csak a piócás ember nem segít rajta addig
Grat a versenyzõknek!
Ha vállalja, akkor megy a túra jövõ szombaton, ha nem, akkor kitalálok vmi más idõpontot szeptemberre.
Ha a jövõ héten lesz is belõle vmi, én kihagyom, mert még beteg a bokám.
Az aktuális információkról hétfõn tájékoztatlak benneteket.
Írta 2007. augusztus 18. - 19:15
Minden relatív, Zerge pl nem tolta nagyon a Bükkmaratont, mégis kaptam fél órát tõle.
Írta 2007. augusztus 18. - 19:11
vendég_Charon_*
Írta 2007. augusztus 18. - 19:11
Grat a versenyzõknek!
Írta 2007. augusztus 18. - 19:07
Megvót a csaj és még ki is tépted a haját?
Nem szép dolog, szégyeld magad!:cry:
Hogy te aztán tényleg mindig arra gondolsz! :lol1:
Börzsönyi Szivató? Tényleg VV, lesz belõle valami, vagy nem? Kb közel és távol ez lesz az egyetlen hétvégém, amikor tudok hosszútávot menni, s kellene is egy 100 körülit csapatni. Komolyra fordítva a szót, boca, pl ez a mai lett volna szerintem a "könnyû" kategória. De majd lesz még, csak mikor. Ha köv hétvégén egyik nap zúzósat megyünk, akkor én a másik nap mennék egy lite-osat is.Szeretnék menni veletek, és hoznám párom is, de mindketten hátráltató erõk vagyunk....cikkancs.
Írta 2007. augusztus 18. - 19:03
Szeretnék menni veletek, és hoznám párom is, de mindketten hátráltató erõk vagyunk....cikkancs.
Írta 2007. augusztus 18. - 18:26
Nekünk is megvót, letaroltuk Nõtincset
Megvót a csaj és még ki is tépted a haját?
Nem szép dolog, szégyeld magad!:cry: