Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Nekem a Nallini és a Briko jött be a legjobban. Ráadásul az áruk sem vészes.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Elsõbálozóként egyetértek a dícsérõ hozzászólásokkal. Kellemes meleg volt, nem jött ki az allergiám, jó társaság, no defekt, no esés, a spritesör klassz. Ahhoz képest hogy a Pilisben elég sokat tekerek voltunk egy-két számomra ismeretlen helyen.
Jók a képek, az utolsón a kajával a számban úgy nézek ki mint swarcenegger.
Ha lesznek túrák feltételül ott leszek

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Az öltözetben az Assos az etalon évek óta minden tesztben nem olcsón. Tegnap vettem egy Pearl Izumi csúcsterméket a limit túrámra és csak úgy a szobában felpróbákva is nagyon jól esett a ****emnek.

OFF Assos-t nem ismerem, de nagyon jónak tûnik. A 150 USD ár viszont ( / mez) igencsak zord, ennyire nem megy jól. Már a 60 USD-s Primal mezen is szívtam a fogam. A Pearl Izumival nekem nicns jó tapasztalat, a méretrendje hülyeség, benga nagy amerikaikra méretezik, ráadásul 2 hónap alatt tök sokat nyúlik. (az egyébként méregdrága nadrág) A téli kabátom viszont PI, azzal is csak a mérete a gond, lehet, hogy el fogom adni, s veszek egy S-eset. (basszus, hogy nem képesek a mérettáblázatot centire kiírni - úgy, hogy olyan is legyen) Nem értem miért istenítitek, én meg azt nem, hogy a 17ezer forintos nadrág, miért old el az összes varrásnál 1 év után. Igen, néha dörgöli a nyereg. És? Shimano rulez továbbá is, csak azzal, hogy nincs itthon forgalmazása, el sem jut az emberekhez. (na most nem a 94-es széria elfekvõben lévõ mezeire gondolok bizonyos hazai boltokban, hanem valamiféle up-to-date kínálatra)

Assos nadrág 57EZER forint. :rofl: Ezek hülyék. :D Ez már prosztatamasszázst is ad? :D Ha megszponzorálna, még csak-csak, mert tényleg iszonyat jól meg van csinálva, csak hát ez az árszabás...:wtf:

Már azt hittem, hogy a csajoknak diktáltad a tempót ösvényen lefelé.

Azt inkább Rémhöri. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,269 posts

Az öltözetben az Assos az etalon évek óta minden tesztben nem olcsón. Tegnap vettem egy Pearl Izumi csúcsterméket a limit túrámra és csak úgy a szobában felpróbákva is nagyon jól esett a ****emnek.

szvsz az itthon kaphatók közül kb a northwave és a p.izumi magasan a legjobbak...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Már azt hittem, hogy a csajoknak diktáltad a tempót ösvényen lefelé.:D
Jók a képek! (mindegyik:D)

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 posts

Nekem a Campagnolo vált be legjobban. De a Shimano nadrágok a legjobbak, fõleg az XTR, csak hát aranyárban van. Campa az olyan középár.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ahogy nézem a diagrammot, berohamozva aszfalton Csobánkára. (H.Zoli - max sebesség)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Mi az a 63,4?

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
63.4 hol volt?

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
jó volt a mai nap!
kivéve persze,hogy estem-keltem...ilyen is kell! :)
a társaság jó volt!mondjuk az elejét ritkán láttam,de remélem õk is élvezték...
köszi a képeket Zoli!
ja és Zednek meg az útvonalat!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Gratula Rémhöri! :) :yesss:

Szerintünk meg inkább Yoda mesterre hasonlít Hozé ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Jah - adatok - szint a közös szakaszra 1200 m, táv ~81 km, avs 19.8 km/h, maxs 63.4 km/h, átlagpulzus 132 bpm, maxpulzus 182 bpm. (és kb 4 óra pár perc a tekert idõ) Legközelebb nyomok "bookmarkot" az elején és a végén, akkor pontosabbat tudok majd.

Én nem nyúl, csak gyenge. :)

geoff;
Nekem a Campagnolo vált be legjobban. De a Shimano nadrágok a legjobbak, fõleg az XTR, csak hát aranyárban van. Campa az olyan középár.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

A hátsó felemet széttörte a Dicsaklonos nadrág, azért ebben nem tudok 6 órát ücsörögni.

Az enyém is feltörte, azt hiszem kell vennem egy jó nacit. Melyik volt az amit említettél, hogy 200 km után sem volt gond benne ? :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Egyébként jót mentünk ma. Mindenki nyúl, aki nem a kéken nyomta Visegrádtól. :)

Én is fel tudom tolni!:D Akkor Te is nyúl vagy, mert úgy tudom csak Rémhöri fekerte ki!
Köszi a szintrajzot, de olyan kéne amin látszanak az adatok is.
Ja. Hozét azért fotóztam le, mert Árpádházi Szent Margit alatt Buddhaként ülve falatozott.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Azért Hozé Mester is jó lett...:D

http://img3.tar.hu/k.../32273226.jpg#3

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Látom, megjártátok az Apátkúti-patak völgyét is.:( Ej, de kedvelem azt az útvonalat. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a mostani sérülés "csak" egy hónapomba került és nem ötbe, mint tavaly. Holnap megpróbálok egy finom, szoktató aszfaltozást a kisbicóval (a nagyot ma raktam össze - pöpec lett, már csak a két új kerék hiányzik belõle:D). Ha jól viseli a lábam, akkor talán nem kell újból halasztani a szivatót, viszont a 24H-s versenyt még nem akarom eröltetni - a doktorovics se pártolja a gondolatot; igaz, a szivatóét se.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Na ja, a "kék" Visegrádról fel.
És Rémhöri felmnyomta végig... :clap: :prosze: :clap:

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Egyébként jót mentünk ma. Mindenki nyúl, aki nem a kéken nyomta Visegrádtól. :) Nekem 127 lett a vége, ami egy végigedzett hét után pont kellemes. A hátsó felemet széttörte a Dicsaklonos nadrág, azért ebben nem tudok 6 órát ücsörögni.

A 29-es kép egyáltalán nem tetszik. Kérem az adminokat, hogy izé...FÓRUMSZABÁLYZATRA hivatkozva, minden rámutató linket, smiley-t, s beszólást távolítsanak el, mert sérti az...izé...jogomat a magas egómhoz!

szintdiagramm
http://www.heartofwi.../mtb_070825.jpg

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Kis sikerélményem megvolt tegnap. Melóból hazafele kimentem a szokásos 30-40 km-es köröcskémre és nekifutottam a Mogyoród felõl a Gyertyánosnak. Közép-középben, 1.3-as slickel, "országútival" megvót. Reszkess Dante!
(32-24 :))

Csak hogy adjak még kihívást ;), menj fel a Fehér-hegyre, az útvonal a következõ, karatetábornál (vagy mittomén) bemész, majd singletracken felkaptatsz, fenyvesen átnyargalsz, majd T-elág, onnan sprint jobbra, majd a meredek kövesen fel, s onnan is fel-fel a tetõre. Használható fokozat 46-21 (na jó, használhatod a 44-18-at is). :) Hajrá. Nekem ez szemtanúval megvolt.

Lehet egyébként a Gyertyánoson jót edzeni, ha felmész a meredeken, s lemész a dózeren (legutóbb nekem a másik lefelé még nagyon be volt nõve), majd vissza a hullámvasúton, s ismételgeted. Remek edzés. Mondjuk a 6. körre már kistányéros vánszorgássá szelidül. :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Jó túra volt szerintem is. :)

Zoli! Jó képek :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.