Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Halálkör light? Nagyon vadat nem akarok menni, mert hétfõn megyünk egy pár napra a Bükkbe és oda kéne az erõ. Ha szétcsapom magam, akkor ott nem lesz kedvem bringázni. Pedig azért megyünk!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Húha, hát, szombaton biztosan nem (legalábbis részemrõl), mert X-terra duatlon lesz, de vasárnap még akár lehet is valami. Dombság halálkör?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Na, ha már végeztetek egymás prosztatamasszázsával és vége a féltékenykedésnek:D , akkor áruljátok el, hogy hétvégén lesz valami túra?

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Ne legyé féltékeny! :)
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Igaz én nem 57-ért vettem, csak egy normális thermogátyó árat fizettem érte.

Meg adtál egy kis prosztatamasszázst...;) :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Assos nadrág 57EZER forint. :rofl: Ezek hülyék. :D Ez már prosztatamasszázst is ad? :D Ha megszponzorálna, még csak-csak, mert tényleg iszonyat jól meg van csinálva, csak hát ez az árszabás...:wtf:

Nekem van Assos gatyóm. Téli. És igen, ad prosztatamasszázst ;) Igaz én nem 57-ért vettem, csak egy normális thermogátyó árat fizettem érte.
Ausztria, Kenguruk földje!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás

ez most télleg, felmurvázzák az erdõt??
ijjet, na

A hivatalos megfogalmazás szerint azért,mert így a nagy esõzések nem tesznek akkora kárt a túrita utakban. Csak azt felejtik el, hogy ezen a tündi-bündi kövecskén még gyalogolni is szar!
" A Cube el van vetve! "

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Sajnos idén a technika ördöge 50km körül közbeszólt. Elfogyott a belsõm

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Már aki eljutott idáig...

???

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

A "lusták" visegrádról a Salamontornyot elhagyva egy szerpentinen ment fel a nagyvillámig. A torony után nem sokkal jobbra mentünk fel , néhány lépcsõvel kezdõdött az út. Ott jöttünk le a DM-en.

Már aki eljutott idáig...
És Kösz Hozé!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
A "lusták" visegrádról a Salamontornyot elhagyva egy szerpentinen ment fel a nagyvillámig. A torony után nem sokkal jobbra mentünk fel , néhány lépcsõvel kezdõdött az út. Ott jöttünk le a DM-en.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás

Még egy kérés a 7végével kapcsolatban. Valaki leírná az útvonalat ahol jártunk, mert egy két részt átvennék újra. Esetleg úgy, hogy hol mentünk jelzésen és hol erdészeti úton. Elõrekösz!

Nos, Csobánkáig gondolom "megvan".
Ott átmentünk aszfalton a Pomáz- Pilisszentkereszt aszfaltútig.
Azon mentünk vagy másfél kilométert, és jobbra egy kerítés mellett megkerestük a piros jelzést. (A Holdvilág árok alja)
A piroson másztunk jó sokat, egészen fel a Tölgyikrekig, ahonnan a piroson gurultunk le, egészen a Dömörkaputól induló aszfaltig.
Onnan aszfalton le (lusta népség) a pilisszentlászlói Kisrigó vendéglõig.
A falu túlsó felén megint megkerestük a piros jelzést a Szent László-völgy, Apát kúti-völgy felé. (Patakmeder...)
Visegrád, palacsinta.
Onnan a "lusták" valamerre, a "hülyék" a kéken toronyiránt fel a Nagyvillámhoz. Odafenn találkozás. Örülés. Defektszerelés.
Nagyvillámtól a kék jelzésen végig fel a Moli-pihenõ felé, Vízverés-nyereg, (tüskés bokrok) Úrasztala-oldal, Pap- rét.
Ezen a szakaszon két helyen lehet eltévedni, elõször amikor a széles dózerúton jöttünk lefelé, és egy tempós kanyarban a kék jel elhagyja jobbra az utat és indul fel a Moli-pihenõhöz. (Visegrádi-kapu környéke)
Másodszor a vadkerítés után, a Hajlékos -bérc nél szintén egy tempós lefelé, amirõl meredeken felfelé indul balra a kék tovább. (ott álltam keresztben az úton, és kiabáltam, hogy "kistányéééééér, balra fel" :)
)

(Fegyvert letenni!)
Világos?

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
errõl eszembe jut a vicc:
a hajcsár odamegy a gályarabokhoz és bejelenti, hogy van egy jó és egy rossz híre
- Mi a jó?
- Este extra adag kaját kaptok!
- Mi a rossz?
- A fõnök vízisíelni akar!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Erõs gyerek, nem kell húzni!
:)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Majd visztek pórázt! :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Ja! Akkor velünk sem lesz gondja! ;)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Jöhet, csak neki a mi tempónk lassú.

Eredetileg velem akart jönni, csak nem érek rá! ;):D:D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Rémhöri! Azért, a szezon vége után, ha megtudod oldani mehetnénk még egy párszor. Jó volt veled menni, végre láttam hogy mennek a fiatal elit versenyzõk. Sajnálom, hogy nem lettek jók az emelkedõn rólad készült képek, de olyan gyorsan jöttél fel, hogy mire rájöttem hogy beállítást kéne váltanom a gépen, már nem maradt idõm rá.:)
Ja! Jössz egy sörrel, mert annyit bámultam szájtátva, hogy milyem ocsmányúl meredek helyeken is feltekersz, hogy tiszta por lett a nyelvem!:D

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Jöhet, csak neki a mi tempónk lassú.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Be van izzítva a srác, hogy menjen veletek BEAC-ra.
Hajcsárnak ;)

Én meg valószínûleg konferencián fogok rohadni : ( Nem hiszem el, hogy ez sem jön össze :sírvalol: