Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Rémhöri!
Ha sok volt a távolság, mehetünk rövidebbet is!
:D :D :D

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Nah, nyethez jutottam végre...
Én is élveztem a túrát, jó volt végre "csak úgy" tekergélni, nem edzésterv szerint. Társaság is jó volt, annak ellenére h. személyesen senkit nem ismertem elõtte, az útvonalak amerre haladtunk pedig fenomenálisak, bár a nagyobb lejtõk aljáig mindig megfájdult a kezem a merevvillától. Visegrádról a kék nagyon bejövõs :)
Ahol meg a patakban mentünk lefelé az is jóvót. Thx mindenkinek, nem hiszem h. sokszor tudok majd még veletek menni a távolság miatt :(
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Ki ne szedjétek a faágakat, amiket nehezítésnek cipeltünk be oda, ebugatta kölykei! ;):D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hol mentek le? Nincs kedvetek kipucolni a CM pálya alsó szakaszait? :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 hozzászólás
  • LocationBad Goisern
na ma megnéztem a gyertyánost középtányéron
32-23al sikerült...sajnos a meredek részen a pulzust nem mérte jól pedig kiváncsi lettem volna (69-eket mért...szerintem nem érintkezett megfelelõen, itthon is lazának éreztem már)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás

Hat sztem nem is mondta senki hogy a ruha teszi a sportembert, max javitja a teljesitmenyt es a kozerzetet (ami megintcsak a teljesitmenyt)
Ha birna a bor mehetnenk full puceran is kerozni, a levegozes tokeletes, a legellenallas es a suly minimalis lenne :D

Nem is azért írtam

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Nem vettem nyaggatásnak.

Ha lentrõl visszanézel, tisztán látni az oldalágat. Fentrõl persze kell egy kis beleérzés is, hogy elsõre megtaláld.

Mondjuk nekem tetszik ez a meredek is :D Valerianak kellene megmutatni ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem, lecsúsztam - mondjuk elég para volt. Nem ismételném. Az oldalág megvan még? Valahogy ebbe a "szakadékosba" nagyon belevezet az ösvény, s nem élvezetes.

Nem nyaggatlak egyébként, csak jelzem, hogy HA éppen úgy alakul, szólj bátran.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Ha egyébként kb minden nap tekersz, nincs kedved esetleg néha velünk is jönni? Ma csak szottyadt 30 km-t mentünk valami 600 m szinttel, de el voltam fáradva.

Tudod, hogy sosem tudok elõre tervezni, annak is örülök, ha a napi adagot le tudom tekerni. Néha hajnal, néha sötétedõs este, de pontos idõpontot sosem tudok. Ha épp bealszok, akkor lesz vasárnapi reggelizés pl.. Az meg szintén igen gyakran elõfordul, hogy csörren a telefon és az egész naposra tervezett tekerés azonnal rövidre záródik.
A tegnapi nap 30/550-re zárult egyébként, és Te említetted, hogy fél 12-kor mennél. Akkor meg már rég otthon voltam.

A polaros beszólás vicc volt. Vagy csúszott az elsõ kereked, vagy vállon vitted a bringát esetleg nem ennyire ránagyítva nézed a grafikont.

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 hozzászólás
Hat sztem nem is mondta senki hogy a ruha teszi a sportembert, max javitja a teljesitmenyt es a kozerzetet (ami megintcsak a teljesitmenyt)
Ha birna a bor mehetnenk full puceran is kerozni, a levegozes tokeletes, a legellenallas es a suly minimalis lenne :D

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Még egy kérés a 7végével kapcsolatban. Valaki leírná az útvonalat ahol jártunk, mert egy két részt átvennék újra. Esetleg úgy, hogy hol mentünk jelzésen és hol erdészeti úton. Elõrekösz!

Errõl a drága cuccokról az jut eszembe, mikor még anno Csehszlovákiában voltunk síelni és a haverom apja a méregdrága sícuccban behajtott a susnyásba, mert nem igazán ment még a hóeke sem, mellette a helyi srác két lécnek alig nevezhetõ valamin meg utcai ruhában meg szépen segített neki felállni

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A sebesség Dante, a sebesség. ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Még1 kérdés - hogy a fenébe ilyen sûrû a mintavételed? Kb 2 jel között "lezuhansz" ott, nekem egy darab full függõleges szakaszként jelenik meg. A 725x nem 5 másodpercenként vesz jelet?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Új javaslat - neked: "lejtmenet"
Fehér hegyrõ' eccö lehoztalak a Patkó fele esõ dombon oldalt. Gyere le rajta szembõl!
Feltöltött kép
A végén kicsit blokkol elsõ-hátsó kerék, de ha elengeded a féket, sima ügy.

Pont itt jöttem le nemrég. Elég kellemetlen. Én lementem az útról, s a tüskés szarban gázoltam le (jobb oldalon), mert nem tetszett, hogy egy 20 centi mély nyomban bohóckodok. Az oldalágat viszont, ahol levittél, nem találtam meg, eredetileg az llett volna a terv. (ennyire be lett nõve?) Ha egyébként kb minden nap tekersz, nincs kedved esetleg néha velünk is jönni? Ma csak szottyadt 30 km-t mentünk valami 600 m szinttel, de el voltam fáradva.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Aki múltkor kérdezte a Gyertyánosra a tempót Fót felõl érkezve: 10-14 km/h a lenti szakaszon, a meredeknél 8-10, aztán 14-re vissza a gyökérnél és fel.
Ez volt az országútival.

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Dante:
Megvót :D:D 32-14 Arányban még keményebb is, elõre kiszámoltam. Tõlem tornázhatjuk az áttételeket keményebbe, de ennek semmi értelme. (Nálam.) Ugyanitt könnyebb áttételben gyorsabban felpörgetek.
Egyébként egy ááááállat vagy, nem csodálom, hogy szakad a lánc, törik a pedál. :lolsmiley:

Új javaslat - neked: "lejtmenet"
Fehér hegyrõ' eccö lehoztalak a Patkó fele esõ dombon oldalt. Gyere le rajta szembõl!
Feltöltött kép
A végén kicsit blokkol elsõ-hátsó kerék, de ha elengeded a féket, sima ügy.

(jobb oldalon a Patkó melletti utca, ha onnan gurulsz, látni, hogy a motorosok mit mûveltek)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azért Svájcban eléggé el vannak kattanva az árak. :) Még Norvégiánál is drágább. (pedig már az se ólcsó) Svájc után tök jó Ausztriába menni - hirtelen minden "szennyesen ocsó" lesz.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Azért kíváncsi lennék a gyakorlati tapasztalatokra. Elhiszem, hogy ez a csúcs, de az árak egyszerûen brutálisak. Gyakorlatilag 200rongyból öltözöl fel ebbõl a márkából, egy egyszerû nyári szerkóba.

Én is nehezen tudom elképzelni, hogy ennyivel jobb lenne. A honlapon azt írják, hogy kézzel készített, Svájcban gyártják. Ezek alapján nem csodálkozom az árán, de hogy megéri-e... erõsen kétlem...

Mindenesetre nézek olcsóbbat :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azért kíváncsi lennék a gyakorlati tapasztalatokra. Elhiszem, hogy ez a csúcs, de az árak egyszerûen brutálisak. Gyakorlatilag 200rongyból öltözöl fel ebbõl a márkából, egy egyszerû nyári szerkóba.

sysspo

sysspo

törzsvendég

• fórumtag
  • 890 hozzászólás

Assos nadrág 57EZER forint. :rofl: Ezek hülyék. :D Ez már prosztatamasszázst is ad? :D Ha megszponzorálna, még csak-csak, mert tényleg iszonyat jól meg van csinálva, csak hát ez az árszabás...:wtf:Azt inkább Rémhöri. :)

Dante, ez a csúcs. Nincs ilyen nadrágom de biztosan jó. A kedvencem a 7 éves Löffler gatyám.