Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Dante!

Mai hír (11:52):
"Nem hivatalos információk szerint ti nyertétek a duót."

Most rögtön t....n szúrom magam.
:wallbange

Ezt hol olvasod? :D :rofl:

Charon, KÖSZI!
(õszintén voltak önmagammal szemben kételyeim, hogy meg tudom-e csinálni, s hajnalban nagyon ramatyul is voltam)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Sok a lósz*r! :D

Akkor nem hivatalosan gratulálok nektek! ;)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Dante!

Mai hír (11:52):
"Nem hivatalos információk szerint ti nyertétek a duót."

Most rögtön t....n szúrom magam.
:wallbange

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

ON
Személyi okok miatt nem megyek VV
OFF

Hö? Én értem félre, vagy valakivel (biztos zsizsivel, hiszen lova is van, a lovasok meg szétcseszik a jó kis ösvényeket, ugye :D) bajod van? (személyi =/= személyes?)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

tyû,akkor asszem nekem már õsznek kéne lennem...hehe
jó az idézet!!
mondanék én is egy frappánsat csak ez itt off lenne.

De így is sikerült off-nak lenni! :D ;)

ON
Személyi okok miatt nem megyek VV
OFF

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

"Nem az a fontos, hogy mennyi év van az életedben, hanem, hogy mennyi élet az éveidben!"

(A. Lincoln)
Feltöltött kép

tyû,akkor asszem nekem már õsznek kéne lennem...hehe
jó az idézet!!
mondanék én is egy frappánsat csak ez itt off lenne.
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

OFF
Lassan én is...

"Nem az a fontos, hogy mennyi év van az életedben, hanem, hogy mennyi élet az éveidben!"

(A. Lincoln)
Feltöltött kép

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hú, köszönöm, akartalak is kérni, hogy a thermomezemet kérlek hozd el, zorkó lenne az éjszaka nélküle. :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Dante mester, a 24 óráson majd "öltöztetlek"! ;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hjajj, én tutira Szivatózom, nekem már elég volt a versenyekbõl, mindig csak kihajtom magam. Megküldöm a 24-órást és a Piliscsabai Xterrát oszt csókolom, attól kezdve az év hátralévõ részét "örömbringázásnak" szentelem. :)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Magam is kacérkodom a szivatás gondolatával. Már csak azt kell eldönteni, hogy a másnapi Gyõrújbaráttal ez hogy egyeztethetõ. Ez vagy az vagy mindkettõ (bár assz'em az lenne az igazi szivató)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Csapattársat itattam Márta Maratonon, elsõ is lett Master 1ben hosszún, láncszakadással 17:30-at adva a másodiknak. :) Emellett mehettem volna Beac-ra, vagy szalonnátsütni régi osztálytársakkal... Ejj, szíjje kíne szakadni...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Miért nem jöttél? :)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Ááá, nem gáz ismeretlenként menni én is múltkor becsapódtam és jóléreztem magam... Meg hát csak a leglassabbnál kell gyorsabbnak lenned, akkor már nincs gáz ;) Aki meg nem bír az erejével, az nyom egy tempót és hegy tetején bevárja a többieket.
Amúgy nem annyira szivatós sem a tempó sem a táv. Egy Beac-ot azért bepróbálnék, az biztos nehezebb kicsit...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
OFF

A haver is, akivel mennék, lassan közelebb van az 50-hez mint a 40-hez,

Lassan én is...

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.018 hozzászólás
  • LocationKelenföld

Mindenki megy a maga tempójában. Ahol problémás rész van, bevárjuk egymást. Mivel különbözõ képességû emberek verõdnek össze, nem gyilkos a tempó. Mindig vannak menekülési/lelépési pontok azoknak, akik kidõlnek.
Örömbringázás, ez a lényeg.
Aki még nem volt ilyen túrán, meg szokta kérdezni, miért szivató. Nos a túra felénél már mindenki tudja, de van hogy már elöbb is.:D

Köszönöm.
Le is fújom a jövõ pénteki Colorstart, bízok az esõmentes idõben.
Ja, a menekülési pontok hasznosságát sikerült értelmeznem, ahogy a térképre pillantottam. A Börzsönyt, hmmm, nevezzük vadregényesnek...:)

A haver is, akivel mennék, lassan közelebb van az 50-hez mint a 40-hez, így nem sokat kockáztat. De gond nélkül szoktam vele közlekedni.

Köszönöm az invitálást!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mindenki megy a maga tempójában. Ahol problémás rész van, bevárjuk egymást. Mivel különbözõ képességû emberek verõdnek össze, nem gyilkos a tempó. Mindig vannak menekülési/lelépési pontok azoknak, akik kidõlnek.
Örömbringázás, ez a lényeg.
Aki még nem volt ilyen túrán, meg szokta kérdezni, miért szivató. Nos a túra felénél már mindenki tudja, de van hogy már elöbb is.:D

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.018 hozzászólás
  • LocationKelenföld

A "Börzsönyi szivató" alapvetõen CC-s túra, csak Valéria barátunk az utakat csak kersztben szereti használni.
-Nem zártkörû, sõt!

Ennek a legjobban örülök. Az ivararányon sajna nincs módomban javítani, csak rontok a a helyzeten.

Mi a forgatókönyv egy ilyen túrán?
Rendes együtthaladás van: mindenki megvár mindenkit, fent és lent, plusz ahol el lehet tévedni?
Ez hány fõig mûködik gyakorlatban?

hogy ne nézz hülyének:
Szerintem, ha 4 embernél több halad együtt nyugodt túratempóban, akkor azért felmerül elõbb utóbb némi széthúzás, ha másért nem az erõnlét különbözõsége miatt (pisi-fotó-kaja-hopp csörögatelefon...stb.) Ezt jól kell tolerálni mindenképp, mert ha véletlen nem te lennél a gyengébb és állati jó fej módjára bevárogatod a lemaradót, az elõbb utóbb szabadkozni fog és/vagy szenvedni, de nagyon.
Ezt lehet egy vasmarkú túravezetõvel kompenzálni,-nincs elõreengedés, mindenkinek megfelelõ tempót diktál-, lehet hogy VV ilyen, nem ismerem.

De, honnan tudjátok ha magamfajta idegeneket is szívesn láttok, hogy én mit tudok menni?
Az állandó túratársak -nyilván-, ismerik egymást annyira, hogy megtalálják a "közös nevezõt". Vagy rossz tapasztalat esetén egy idõ után nem lesznek már túratársak többé.

A lassú:
Hopp, bocs VV, közben itt Hozét nyaggattam...volna.
Remélem sikerül eljutnom, a Börzsönyt nagyon szeretem.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Mindenkit szívesen látunk.:)
Lehet félreértetted kicsit a kiírást. Ez rendes CC túra, így mindenki ennek megfelelõen érkezik.:D

Ha Bandi tudná, milyen jó kis bringás a kislány...:D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.269 hozzászólás

A "Börzsönyi szivató" alapvetõen CC-s túra, csak Valéria barátunk az utakat csak kersztben szereti használni.
-Nem zártkörû, sõt!
-A többség "cicanacis", de sajnos kevés csaj várható. :)

pedig vinnéd a lányodat, Konásbandi is azonnal megjellene a kukorickombájnnal...:)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való