Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Miért? Hazafelé a pályán meg kezdetét vette a streetracing?
Ausztria, Kenguruk földje!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts

:D tényleg!
azon tök jót mosolyogtam!!!
többet ésszel... neki volt! :)

Ok, de Pestre mi értünk fel elõször! :bananadan

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

A sprintbefutó pálmáját (:)) burce vitte el, aki a pihegõ emberek között simán elõregurult, és meg sem állt az asztalig,
így elsõnek érve oda.

:D tényleg!
azon tök jót mosolyogtam!!!
többet ésszel... neki volt! :)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Zoli, nagyon klasszak a képek, köszi! :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Azért 8-9 óra alatt lenyomni azt a 60-ast elég fárasztó.
:P

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
http://picasaweb.goo...001686998388194

Mindenki kipihent, s ragyog a mosolytól! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
A sprintbefutó pálmáját (:)) burce vitte el, aki a pihegõ emberek között simán elõregurult, és meg sem állt az asztalig,
így elsõnek érve oda.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Zoli! Bár laikus vagyok fotózás terén, de ez a kép nagyon tetszik:
http://picasaweb.goo...986216526185730

Hú, a hat mesterlövész! :D Már dúdolom is a dallamát: didi-didi-dí dajng-dajng-dajng...

Zoli! Azért a sprintbefutót illett volna végig elõlrõl fotóznod! ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
hihi...végre képek!!

vagány lett mindegyik!köszönjük!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Zoli! Bár laikus vagyok fotózás terén

Én is! Talán jobban mint gondolnád:)
Mondjuk az a kép nekem is tetszik, jó az izlésünk.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Zoli! Bár laikus vagyok fotózás terén, de ez a kép nagyon tetszik:
http://picasaweb.goo...986216526185730

És a többi között is van egy-két gyöngyszem

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Jók a képek. Egyes képaláírások nagyon ütnek :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

Kénytelen vagyok idézni magamtól, mert nem csak genyó vagyok, hanem HAZUDÓS is!:lol1: Bár nem esett jól, hogy kinéztek belõlem ilyen hibát, de többen is a segítségemre siettek. Fõleg Dante koma, köszi.:) A képtáron nem mûködik a feltöltés, és csak most találtam meg ezt a helyet, ahol tényleg nincs korlátozás. Elõtte vagy 4-5-tel próbálkozam, de fele sem igaz a korlátlan feltöltésnek.

Kozma 60 képek itt:http://picasaweb.goo.../krimih/Kozma60

Teeeee :D :D

Mellesleg nekem már sikerült törölnöm az összes képemet így és tudom, milyen varázslatos szavakat tud az ember szájára csalni a helyzet :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Bizony jó volt a Kozma 60. Jó sokan voltunk, de én nagyon élveztem, köszi mindenkinek, aki eljött.
A képekkel van egy kis gond.:cry: Amikor itthon bekapcsoltam a gépet, hogy feltöltsem a pc-re a képeket, valamit félrenyomtam a menüben, és a következõ kérdésére automatikusan igent nyomtam. Találjátok ki, mi volt a kérdés! Igen, az volt, hogy törlöm-e az összes képet a kártyáról. Kb. 160 kép volt rajta a mai TT-rõl, eltünt mind egy szálig, pedig mennyit melóztam vele. Az érintettektõl bocsánatot kérek. Többen is fotóztak, legalább Ti töltsétek fel légyszi.
Hozé! Szintdiagrammot tegyél fel légyszíves, köszi.

Kénytelen vagyok idézni magamtól, mert nem csak genyó vagyok, hanem HAZUDÓS is!:lol1: Bár nem esett jól, hogy kinéztek belõlem ilyen hibát, de többen is a segítségemre siettek. Fõleg Dante koma, köszi.:) A képtáron nem mûködik a feltöltés, és csak most találtam meg ezt a helyet, ahol tényleg nincs korlátozás. Elõtte vagy 4-5-tel próbálkozam, de fele sem igaz a korlátlan feltöltésnek.

Kozma 60 képek itt:http://picasaweb.goo.../krimih/Kozma60

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Tõlem lehet Dombság - bár nem kedvelem, de mehetünk.
És mehet a Börzsöny is. Számomra mind a négy nap szabad.

akkor sokat tekerünk majd :)
a dombságban és a börzsönyben meg nyomhatunk egy pilist és egy vértest is...hehe

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Nekem sem, mehetünk. Dombság "halálkör" az egyik nap? De most olyan igazi zúzós technikás fajta? (zsizsi tudja, mirõl beszélek...;) )

Tõlem lehet Dombság - bár nem kedvelem, de mehetünk.
És mehet a Börzsöny is. Számomra mind a négy nap szabad.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
De hát ez "NEM HORGÁSZBOLT!" :D

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 posts

Dante kukaca után burce gilisztája?
Hova keveredtem...

Egy horgászboltba ? :D
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Lensver hangulatos beszámolóját itt olvashatjátok a Kozmáról:
http://www.szaguldov...id=86&Itemid=50

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Akkor ezt teszem fel hátra. Igazából a Bolnoka/Fehér/XC pálya/Gyertyános/Szár/Somlyó lesz a koptatás helyszíne.
Valahol meg kell tanulni nagytányéron mászni.
A háromszögek a mintában az alapjukkal haarpnak a talajba mászásnál, nem?

Jah, de túl sûrûn vannak, s éppen ezért rossz a konstrukció, nem állnak bele a földbe elég ritkán ahhoz, hogy a "megharapott" földréteg ne nyíródjon le. Az XC-pályára pont ezért (laza talaj) nem jó választás. A Z-max mindenben veri.

Nagytányéron meg ne most tanulj meg mászni, lassan alapozni kellene, nem pedig izmozni. Tök értelmetlen, mindjárt itt a tél, oszt mire itt a jövõ szezon, leharcolod magad.

Azért figyelj, hogy mit csinálsz, ezeken én sem megyek fel nagytányéron, sõt, szerintem senki sem, max 44-34-ben :lol1:. Mondjuk az is igaz, hogy nagytányéron a legnagyobb 4 fogaskerék nálam nem mûködik (rövidkanalas váltó + rövid lánc), szóval az agresszív keresztbeváltás felejtõs). A fehérhegy meg még középtányéron is cinkes, bár te tudod. (a durva DH-n feltekersz? na az nekem még nem sikerült)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)