Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
?????????

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Tudjátok, hogy hogy néz ki az erdeiben rejtõzõ ET?

erEdeTi :D

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Vazze Charon, ez az új avatar... :cool2:
Ausztria, Kenguruk földje!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Természetesen egy a Zoli által felvázolt 7végét nem hagynék ki

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Szép saras lesz! :D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Galuska-ruhás Charon, intézz hétvégétõl szép idõt, rendesek voltak az Authornál, szóval hamarosan lesz megint pacim :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Eredeti szerzõ:Charon:
Dejódejó, remélem a Gödöllõi dombság helyére rakja majd

Charon, de hülye vagy! :D

Amúgy amin jelenleg dolgoztok, az kicsit meglepett. Nagyon komoly! Más szemmel nézek rád. Nagyot nõttél a szememben! (Már vagy úgy 175 cm is! :D)

Olee köszi az infót, ha megyünk viszünk sártalpakat is! ;)

Olee

Olee

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,364 posts
Amúgy szólok, hogy a Vértesben fakitermelés van jelenleg nagyon sok helyen. A sár miatt traktorokkal és lánctalpasokkal közlekednek......

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Nati már tervezget egy Bükköt, vagy Börzsönyt.

Dejódejó, remélem a Gödöllõi dombság helyére rakja majd ;)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Nincs is annál jobb, mint egy 3ajtós, akasztós, 4 fiókos, 6 polcos lapra szerelt csöppséget összerakni. Meg felvinni az emeletre...

Szerencsére, amit össze kell szerelni, azt már nem kell felvinni, hiszen azt a szobában gyártmányolom össze.

Nekem is tetszik a Gánti móka, de Nati már tervezget egy Bükköt, vagy Börzsönyt.

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

De belelendültetek, de én elvi hozzászólásokat vártam, nem pedig kifogásokat!:D
Mégpedig az ügyben, hogy ha lesz egy olyan hétvége, ami sok embernek megfelel, akkor mit szólnátok egy ottalvós hétvégéhez Gánton!? Nem feltétlenül a jövõ hétvégérõl van szó, az csak egy lehetõség volt.

jó ötlet... :)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Azért a Hozé News alapítójától többet vártam.:D
Nem úszod meg, ha sokan benne vannak, akkor majd rátérünk a gyakorlati kérdésekre is.:)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Ha elvi hozzászólást vártál, akkor elvileg jó.
:D

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

ilyen idõben kell bringát szerelni...

Ha hazaérek melóból szekrényeket szerelek össze, nem bringát... :(

Fújjj, takarítás, engem is az borzaszt el. Amikor télen hókásában országútizum, akkor nincs olyan nagy gond, nem sajnálom a gépet, s retkesen hagyom. De az azért nem az NRS, az "nem szereti, ha csepeg egy kicsit". ;)

Ha van hó, az jó.:) Ha esõ van, akkor dagonya van, és a hideggel párosítva az nem olyan kellemes. Meg az utána szükséges takarítás, tisztítás sem.

dolgozunk látástól vakulásig
lesz egy egynapos hétvégénk
a jövõ hét meg azért csak a jövõ hét...

De belelendültetek, de én elvi hozzászólásokat vártam, nem pedig kifogásokat!:D
Mégpedig az ügyben, hogy ha lesz egy olyan hétvége, ami sok embernek megfelel, akkor mit szólnátok egy ottalvós hétvégéhez Gánton!? Nem feltétlenül a jövõ hétvégérõl van szó, az csak egy lehetõség volt.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts

Nincs is annál jobb, mint egy 3ajtós, akasztós, 4 fiókos, 6 polcos lapra szerelt csöppséget összerakni. Meg felvinni az emeletre...

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
ilyen idõben kell bringát szerelni...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Fújjj, takarítás, engem is az borzaszt el. Amikor télen hókásában országútizum, akkor nincs olyan nagy gond, nem sajnálom a gépet, s retkesen hagyom. De az azért nem az NRS, az "nem szereti, ha csepeg egy kicsit". ;)

Rohad a váz, mi ? ;) :rofl:

VV, ha hideg van és esik, az nem jó. Ha eláll az esõ és marad a dagonya, az már jó! :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

Charon! Azéert kíváncsi lenné, min dolgoztok ennyire? Egy új, minden eddiginél gyorsabb, emelkedõt és lejtõt jobban bíró kerékpáros faj genetikai állományát kísérletezitek ki?! ;)

A homoktûrésen próbálunk javítani, valamint az újabb tüdõ növesztése is folyamatban, a jobb vitálkapacitás érdekében. :)

/ha komoly a kérdés, akkor genetikai diagnosztika: szellemi fogyatékos és mozgássérült betegek pontos betegségtípusának meghatározása, hogy lehessen kezelni (ha lehet), valamint ugyanez prenatálisban/

Nálam ott figyel a sárgumi a bringa mellett, ha lesz idõm a hétvégén, megyek ki dagasztani az xc-pályát. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)