Merre szokott lenni az indulás?
10-kor a körforgalomnál. Itt pontos infókat kaphatsz:
http://forum.index.h...488&la=73460811
Merre szokott lenni az indulás?
vendég_Charon_*
Charon, látom hatott a hormon kezelés
A "B-probléma", hogy Szentendre azért mégiscsak 50 km, ami azért kraftos már oda-vissza. Szóval nincs közel!
Hát, ilyenkor nem kéne sok szintet menni, ez a fõ baj a Pilissel. Szóval tudom, peeersze, nem szabad ezt komolyan venni ennyire, meg minden, de azért a november-december-január elég "alap", ha egész évben jól akarsz menni, oszt' ilyenkor nem tanácsos 130 fölé nyomni a pulzust.
Amit írtál útvonaltervnek, az kábé "ellenedzés", mindent megteszünk annak érdekében, hogy majd júniusban szarul menjen!
A "B-probléma", hogy Szentendre azért mégiscsak 50 km, ami azért kraftos már oda-vissza. Szóval nincs közel!
Más. Független az útvonaltervtõl, de ha aszfalt, akkor ne legyen benne mindenféle "murvás levágás". Azt azért az egyik slick gumimmal sem vállalnám be, már a gumi érdekében sem.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Erre találták ki a váltót, hogy emelkedõn is kényelmes intenzitással tudjunk feltekerni.
OFF
Mivel a sikeres szezon alapja, hogy ...
ON
Az a terepfutás / TT egyébként senkit sem érdekel? Na persze, a bringa mellett.
Ezt az anti-alapozást kifejted 2 sorban?
Nicsak ki beszél! :lol1:ez meg vett egy vitrinbringát
vendég_Charon_*
Hát, mert van "dzsuvázó" edzõbringa, és van "tisztaidõs" edzõbringa is!Magunk közt szólva, mi fenének egy edzõbringa télrre, ha félsz, hogy sáros lesz?
Akkor ne ülj rá!Eredeti szerzõ Dante:
Nekem meglesz már az óútim, szóval nem saraznám össze.
Ez mind szemenszedett hazugság! :lol1: Ricsi szieztázott otthon azon az ominózus vasárnap, én - bár másik irányba indultam el - bizisten jéggéfagytam!
Zsizsirõl meg tudjuk, hogy a kengurukat próbálta leimádkozni a pálmaház tetejérõl!szarrááztam én is,de én futás közben...és én is nagyon fáztam,de tényleg!!
ha valakinek ez szieszta akkor kérem szépen helyettem megírni!!
nos,jelentkezõ?!