Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Mondjuk egy tekeréssel egybekötve?
Amúgy, átmozgató jellegû?
Na ja, de akkor ne 29-én. Bumm. Kezdõdik!
Nem szóltam, nem ugatok bele, alkalmazkodok!

Hideg van, jeges minden, papirkutya vagyok, kellenek az izületeim jövõre is. De ezt pont neked kell mondani, akit a bükkben a jeges úton legyõzött a gravitáció?:)
Úgy gondoltam bemelegítõ, átmozgató jelleggel elsétálunk a korcsmába, ott állóképesség fejlesztõ ivás tartunk és utána levezetésképpen hazasétálunk.
Ja, meg dolgozom szombaton.:mad:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Mondjuk egy tekeréssel egybekötve?
Amúgy, átmozgató jellegû?
Na ja, de akkor ne 29-én. Bumm. Kezdõdik!
Nem szóltam, nem ugatok bele, alkalmazkodok!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Mit szólnátok egy óév búcsúztetó összeröffenéshez, sörözéshez? Mondjuk 29-én, szombaton délután-este.

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Lehet csak felgyulladt a karácsonyfa :D:D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Meleeeeeg???!
(Pite, most nõsültél?!!! :D)

Karácsonyfa pálmából?

Pitechus

Pitechus

törzsvendég

• fórumtag
  • 660 posts
Mindenkinek boldog karacsonyt

bar itt egy kicsit meleg van a karacsony feelinghez; de egyutterzek veletek
:)
Ha valami elromlik, félvállról kell venni!

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts
jaja---
boldog karácsonyt mindenkinek!
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
Én is írok ide:

Boldog karácsonyt mindenkinek itten! :)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Boldog karkarácsonyt kívánok minden kedves barátomnak, nem barátomnak, fórumosnak, modnak, bringásnak, és azoknak is, akiket kihagytam! ;)

Dante! Módjával azt a "fájdalom csillapítót"! :D
Jobbulást sánta!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Dante gyógyulj meg.
És boldog Karácsonyt mindenkinek!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Sok boldogot mindenkinek!

Csabi! Mennyit kaptál, mert abból kell egy pár a hatáshoz. Viszont gonosz dolog sántának ilyet adni, mert hogy fogsz slagolni járni?:D Kacsa? Ágytál?
Javaslom a 1.5literes Cappy-s palackot, azt jól le lehet zárni és bõ a szája.:lol1:

Zed! A vietnámi balzsammal is vigyázni kell. Ha nem hiszed, hallgasd meg a Fábry-tól a Vietnami Balzsam címû számot.:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Én is mindenkinek sok boldogot!

Kaptam húgomtól egy tuti fájdalomcsillapítót, valami Leffe Blonde nevezetût. Nem kenni kell viszont, hanem - állítólag - meginni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Bengayrõl annyi az emlékem, hogy a combom volt egyszer végigkenve vele, s utána elmentem zuhanyozni, s ahelyett, hogy lemostam volna, átkentem, "máshová" is. Szóval ajánlatos odafigyelni, hogy hová kerül, mert kegyetlen tud lenni. :)

Vót egy kollégám, aki egész évben szoliban süttete magát (férfinemû), és ezért egy idõ múlva már persze nem bírt tovább barnulni. Ekkor a kozmikuslány adott neki egy paprikás kenõcsöt, hogy szoli elõtt azt aplikálja a bõrére, így tovább tud barnulni, mert az anyag vérbõséget okoz. DE nehogy ezen felbuzdulva máshova is kenje, mert egy találékony ügyfele már bemaszírozta korábban a lõcsébe, meglehetõsen kellemetlen órákat szerezve saját magának... :D

Na, eccó mint cáz, Dante koma, gyógyulj! Ezen kívül mindenkinek Boldog Ünnepeket kívánok!
Ausztria, Kenguruk földje!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Szép, fehér Karácsonyt kívánok mindenkinek, Csaba, neked meg mihamarabbi felépülést is mellé!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hú, köszi a sok tippet. Végre sikerült mindent beszerezni, de nem egyszerû. Mindenki jegyezze meg, lesérülni nagy ünnep elõtt nem szabad, mert mindenhol (kórház, patika) csak szív miatta az ember.

Bengayrõl annyi az emlékem, hogy a combom volt egyszer végigkenve vele, s utána elmentem zuhanyozni, s ahelyett, hogy lemostam volna, átkentem, "máshová" is. Szóval ajánlatos odafigyelni, hogy hová kerül, mert kegyetlen tud lenni. :)

Még midnig bitangul be van dagadva, s zéró a mozgathatósága. Az a baj, ogy aludni is csak egy pózban tudok, mert a forgolódást sem komálja. Jó lenne, ha legalább annyira rendbejönne, hogy ki tudjak takarítani a szobámban.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Ha fájdalomcsillapító kell, akkor Salonpas gélt vegyél (van belõle tapasz is), de 2x drágább, mint a többi.
"Nice boys don't play rock and roll"

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
most igen.. azért irtam h majdan próbálja ki..hátha segit majd a felépülésben...

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,271 posts

Dante: majdan ajánlom a BenGay-t is kipróbálni. nekem az hatásosabb volt anno mint a flector....
emlékszem h mikor életembe elöször bekentem a térdemet bengayel rendesen bizseregtette és nagyfokú melegérzettel töltött el :D

sztem erre most a bengay nagyon kevés lenne
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

koca

koca

bentlakó

• fórumtag
  • 5,107 posts
Dante: majdan ajánlom a BenGay-t is kipróbálni. nekem az hatásosabb volt anno mint a flector....
emlékszem h mikor életembe elöször bekentem a térdemet bengayel rendesen bizseregtette és nagyfokú melegérzettel töltött el :D

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Morfiumot ott ne felejtsd! :D
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala