Megjöttem a BEAC fõpróbáról.
TheKop már az elsõ 1 kilométeren defektelt a schwalbe maratonnal, fél óra totojázás után faképnél hagytam õt, utólag is bocsi a továbbállásért !
A defekt és két kisebb eltévedés miatt nem értem el a 13 órás kompot, és kb. negyed óra miatt még a 14 órás komp is nélkülem kelt át a túlpartra.
A börzsönyi kék teljes egészében meg volt. Törökmezõ után egy szakasz még az aszfaltra való kiérés elõtt nagy cumi volt, a susnyásban kellett felfelé tolni a vendégmarasztaló tüskés bokrok között, ahol még a kormány sem nagyon fért el. Ha jövõhéten elindulok ezt a szakaszt egyszerûen kihagyom, bringás szemszögbõl csak idõpocséklás az egész. Hegyes-tetõre nagyon utáltam a felfelét, nem is tekertem végig, de onnan lefelé sem volt sokkal jobb a kb. 30 centi széles Spartacus-ösvény szerû úton. A Duna túloldalán már csaltam, és a kék helyett a szerpentinen tekertem a fellegvárhoz, majd onnan tovább a bob pályához. A pályától kéken megint egy darabon, de a Moli-pihenõt kikerültem, a Vízverés-nyeregtõl csatlakoztam vissza rá, az Urak-asztala oldalában. Na ez a rész nagyon klassz volt! Pap-réten rám tört az éhség,, úgyhogy úgy döntöttem nem megyek végig, elég lesz ennyi mára. Még lementem Szentlászlóra, onnan át a sikárosi aszfaltra, picit itt is csaltam és nem követtem az aszfalttól a kéket, csak a Sikárosi-rét után mentem vissza terepre. Dobogókõt már nagyon nem kívántam, így a Tölgyikrek-Lajos-forrás-Szentendre útvonalon hazafelé vettem az irányt. Lajos-forrásig 85km/2400m volt a táv/szint. A lényeg a lényeg, hogy ha reggel 8 órakor elindul az ember Magyarkútról és odafigyel az étkezésre, valamint nincs 1 defektnél több és ha nagyon el sem téved, szerintem 21:30 körül célba lehet érni Hûvösvölgyben anélkül, hogy különösebben rohanni kellene emiatt. A Börzsöny veszi ki a nagyobb erõt, a Pilisben a kaja hiányán kívül semmi gondom nem volt. Ja, az Inóci-vágáson ma sem maradt ki az esés, tök ugyanott ahol a múlt héten. Pedig nagyon figyeltem arra a helyre és mégis zakó lett belõle, de legalább most nem bukfenceztem.
Zoli, hogy értél haza?