Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Hú, gyönyörû helyeken jártál!

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
H Zoli ..köszönöm..... megoldottam a kereket........így sikeres volt a túra.....:)
a zemplén rajongóknak ajánlom.....
https://picasaweb.go...empleniSolymok#

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Így van! Nálunk csak jó arcok vannak Anna!
Ne sértegessé!
A droidok nem bablevessel, zsíros kenyérrel és fröccsel frissítenek dobogókõn! :D

Mindegy, valahogy fel kell magam spanolni, hogy tudjam tartani a tempót:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Szentendre felé kevesebbet szívsz, mert kifelé kisebb (általában) a forgalom, s az út keleti oldalán, érthetetlen okból kifolyólag, kevesebb a kátyú.

Nem világos, Dobogókõrõl merre mennél tovább, én biztosan Pilisvörösvárnak, majd onnan át a "hegyen" be Hidegkútra.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
A klasszikus Szentendre-Visegrád-Esztergom-Dobogókõ-Budapest kört melyik irányba szokás/célszerû tekerni?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Indulhatunk 10kor a János-kórháztól például. 30-431-13duplanulla, de 9kor kelek csak, végre szeretném kialudni magamat.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Dante, találkozó hol lenne? Rugalmas vagyok és elég sok helyszín jó, Normafa, Szépjuhászné, Hûvösvölgy stb. Köszi!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Amennyiben nem jön közbe semmi, vasárnap megcsinálnám a múltkorában "elmaradt" komáromi aszfaltos kört (Albertfalva-Budaörs-Budakeszi-Páty-Zsámbék-Szomor-Tata-Komárom-Komárno-Párkány-Esztergom-innen pedig pillanatnyi kedv szerinti útvonalon Budapest).
Valaki esetleg?

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Sziasztok! Én már hetek óta mással foglalkozom, mint a bringázás, szóval lazázom, de szombaton délelõtt (mondjuk 10-13) mennék egy olyan jó kis "Budai-hg távolabbi hegyei" klasszikus krt. Van, aki velem tartana?

Nekem egy késõ délutáni elfoglaltság miatt a BEAC ugrott, szóval szívesen csatlakoznék. :-)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Sziasztok! Én már hetek óta mással foglalkozom, mint a bringázás, szóval lazázom, de szombaton délelõtt (mondjuk 10-13) mennék egy olyan jó kis "Budai-hg távolabbi hegyei" klasszikus krt. Van, aki velem tartana?

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Menjél BEACra!

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Hétvégén is mentek arrafelé? Csatlakoznék.

Nem tudok róla.

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Hétvégén is mentek arrafelé? Csatlakoznék.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Így van! Nálunk csak jó arcok vannak Anna!
Ne sértegessé!
A droidok nem bablevessel, zsíros kenyérrel és fröccsel frissítenek dobogókõn! :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 posts
Nalunk nincsenek is droidok... :P

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Hát azt nem csodálom! Azt se tudtam hogy van ilyen. :-)
Aggteleknél bringáztam egyszer egy rövidet, nagyon szép környék!
Ezek a jó helyek!

Jaja, ettünk egy fagyit Szentendrén levezetésnek, Zézó kolléga és Anna is ott volt. Nem láttalak. A vége felé már nagyrészt arra figyeltem nehogy elhagyjuk Annababát, mert kicsit lefáradt. :-)

Hát csöppet elfáradtam igen. Én Nem vok olyan droid, mint a csapat egyes tagjai...Nekem utána még fel kellett mászom Keszire 100 km után,na az nem volt fincsi. De ami késik nem múlik..Edzeni kell, nincs mese:)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Alex a hétvégén én nem találkoztam senkivel az erdõben,hegyekben...talán csak az öreg szarvasbika rémlik amely majdnem elsodorta a kerekemet a karszt úton,de szerencsém volt :D
A gömörben jártam és kattintottam párat....

Hát azt nem csodálom! Azt se tudtam hogy van ilyen. :-)
Aggteleknél bringáztam egyszer egy rövidet, nagyon szép környék!
Ezek a jó helyek!

hát ha szentendrén a patakparton mentetek hazafelé(?) délután (tán 4-5 között ? közel a dunához) akkor elhaladtunk szemben egymás mellett.

Jaja, ettünk egy fagyit Szentendrén levezetésnek, Zézó kolléga és Anna is ott volt. Nem láttalak. A vége felé már nagyrészt arra figyeltem nehogy elhagyjuk Annababát, mert kicsit lefáradt. :-)

Picasa _Alex_

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

De bizony! 7 fõs volt a gruppettónk, de egyébként is rengeteg bringás volt. Fõleg dobogókõn volt nagy a népsûrûség, szembõl-oldalt-hátul, mindenfelõl. Rá is jöttem hogy miért szeretem annyira a Mátrát és a Bükköt, ott napokig el lehet kószálni úgy hogy embert alig látsz, nemhogy biciklist. :-)

hát ha szentendrén a patakparton mentetek hazafelé(?) délután (tán 4-5 között ? közel a dunához) akkor elhaladtunk szemben egymás mellett.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Nagyon jó képek ismét, imádom a karszt-vidéket. Jó ott lenni télen-nyáron.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

A 2. héten a kalapácsos ember a nyomunkban volt :) , de ahol csak tudtunk megálltunk frissíteni (szinte minden normális OÁZISNÁL :)), mondjuk a Hortobágy környéke bizarr volt, hõségben fák (árnyék) nélkül...

Látom Ti is a "megfelelõ hõmérsékletben" tekertetek.....:) találtam is "célpontokat".....
Alex a hétvégén én nem találkoztam senkivel az erdõben,hegyekben...talán csak az öreg szarvasbika rémlik amely majdnem elsodorta a kerekemet a karszt úton,de szerencsém volt :D
A gömörben jártam és kattintottam párat....
https://picasaweb.go...8/GomorKarsztUt