Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2008. február 07. - 20:43
úgy néz ki lesz verda hétvégére, holnap teleprüttyön beszélünk!
"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"
Írta 2008. február 06. - 23:41
no figurák:
ági+peti /férj/ késõbb jönnek ki-petinek van iskolás dolga fél 2ig
Mi-frenk kosztelló, zsizsi, ájsz, ill.én, maradunk a buszos témánál, dédesre.Nyomunk egy lájt gyt-t.
Fel a kéken, majd sárga, Máriaforrás elõtt felzizzenünk a látó kövekre/remélem szép idõ lesz- tátttra!/ aztán Máriaf-Odvaskõ, maj le a csondró völgybe.
Ágiék elé kell majd menni/nekem/
Pénteken teleforálok.
ági+peti /férj/ késõbb jönnek ki-petinek van iskolás dolga fél 2ig
Mi-frenk kosztelló, zsizsi, ájsz, ill.én, maradunk a buszos témánál, dédesre.Nyomunk egy lájt gyt-t.
Fel a kéken, majd sárga, Máriaforrás elõtt felzizzenünk a látó kövekre/remélem szép idõ lesz- tátttra!/ aztán Máriaf-Odvaskõ, maj le a csondró völgybe.
Ágiék elé kell majd menni/nekem/
Pénteken teleforálok.
Írta 2008. február 06. - 00:29
jól hangzik, visszatérünk rá, de lehet tudok lopni céges verdát, majd még ez is kiderül a héten...
Írta 2008. február 05. - 22:58
Ice! Mikor akarsz indulni Egerbe?
Na mert én szombaton korán startolok kocsival, és ha az Neked jó - értsd, fel tudsz kelni jó korán, ha buszozunk ugye, ha meg nem, akkor fix helyed van a verdában.
Na mert én szombaton korán startolok kocsival, és ha az Neked jó - értsd, fel tudsz kelni jó korán, ha buszozunk ugye, ha meg nem, akkor fix helyed van a verdában.
Írta 2008. február 05. - 22:31
fél 7? annyi szesz után én délig nem bírok felkelni, akkor csak olyan jólesõs berúgósra kell venni a figurát majd!
Írta 2008. február 05. - 22:28
busszal megyünk-tervem szerint, Dédestapolcsányra-onnan meg zu fusz..
A buszban az a kúl, hogy elõttünk-MOL kút - is megáll..
8:45 9:50 10:15, verziók
Vasnap vissza:
fél hét körül el kell indulnunk, mert Mályinkánál meg kell csípni a járatot
8:50kor
tehát semmi lustálkodás ehhe
ha a vasutas brigád megállapodik önnön magával, még kombinálok
~ bár most gondolkodom, Béla autós terveket emlegetett, Mályinkai parkirral meg frenk is
akkor nem kell buszozni
no, telefonozok
csumi
A buszban az a kúl, hogy elõttünk-MOL kút - is megáll..
8:45 9:50 10:15, verziók
Vasnap vissza:
fél hét körül el kell indulnunk, mert Mályinkánál meg kell csípni a járatot
8:50kor
tehát semmi lustálkodás ehhe
ha a vasutas brigád megállapodik önnön magával, még kombinálok
~ bár most gondolkodom, Béla autós terveket emlegetett, Mályinkai parkirral meg frenk is
akkor nem kell buszozni
no, telefonozok
csumi
Írta 2008. február 05. - 22:28
holnap megtudakolom kellek-e én itt hétvégén vagy mehetek Isten hírével, aztán még megpróbálok autót is szerezni, ha nem akkor busz???(jaj ne pont most) haza!
Írta 2008. február 05. - 22:07
Írta 2008. február 05. - 22:05
Hazajöttem, bicót szereltem (-szét), kimentem tekrni - 35 kilcsit - másik, egybe bicóval, és most jól érzem magam!
Közben megjött Savanyú itinere is.
Értelek, ez így jó.
Szombat reggel Eger city, randi Nálatok?
Autó b.kútnál hagy, onnan vonat vs. busz.
Közben megjött Savanyú itinere is.
Értelek, ez így jó.
Szombat reggel Eger city, randi Nálatok?
Autó b.kútnál hagy, onnan vonat vs. busz.
Írta 2008. február 05. - 22:03
no,f@szám:
/zsizsinek is figyel!/
sztem célszerû lenne lepattannunk mályinkára-lehet vonat is: 7:46-kor indul, ha indul...busz: 8:45 pl..- s onnan gyalog,nyomunk egy túrát. Egerbõl gyalog kurva messze-térkép:csondró völgy, ámor forrást keresd- van, Ági sztem nem preferálná túlzottan...
Így meg teszünk egy kört, s fentrõl-Mária forrás felõl ereszkedünk le a völgybe. Ez egy tök szép kis völgyecske, tetszeni fog, van némi szlovi pari feelingje itt-ott... :-)
eleddig ez van fejemben
/zsizsinek is figyel!/
sztem célszerû lenne lepattannunk mályinkára-lehet vonat is: 7:46-kor indul, ha indul...busz: 8:45 pl..- s onnan gyalog,nyomunk egy túrát. Egerbõl gyalog kurva messze-térkép:csondró völgy, ámor forrást keresd- van, Ági sztem nem preferálná túlzottan...
Így meg teszünk egy kört, s fentrõl-Mária forrás felõl ereszkedünk le a völgybe. Ez egy tök szép kis völgyecske, tetszeni fog, van némi szlovi pari feelingje itt-ott... :-)
eleddig ez van fejemben
Írta 2008. február 05. - 21:49
savanyu!
barátja írj már valami részletes programtervet a hétvégére, hogy tudjam mire kéne készülni, meg hogy tudnám összehozni avagy mégse! Sokat segítenél ám vele
barátja írj már valami részletes programtervet a hétvégére, hogy tudjam mire kéne készülni, meg hogy tudnám összehozni avagy mégse! Sokat segítenél ám vele
Írta 2008. február 05. - 21:44
nemtom' én nem DHzom-besz@ri alak vok- de vhogy biztosabb vok lefelé spdvel...
Írta 2008. február 05. - 19:59
Röhögni fogsz, de voltam olyan DH pályán, amire azt mondtam, hogy ide SPD kell, és ha nálam van, fel is raktam volna.De VV-nek SPD-t is kell ám használnia lefelé... Csak akkor hiteles.
Írta 2008. február 05. - 19:15
Írta 2008. február 05. - 19:09
Miért, tudott?
Persze pont én kérdezem, aki majdnem eltörte a csuklóját.
Te miért akartad eltörni a VV csuklóját???
Egyébként meg VV: erõteljes, gyors jobbulást kívánunk neked! Addig is bringázunk helyetted is.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2008. február 05. - 17:54
De VV-nek SPD-t is kell ám használnia lefelé... Csak akkor hiteles.
Mindenképp handicappel akarod indítani?
De akkor neked is kell konzervszárnyast vinni.
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Írta 2008. február 05. - 17:53
De VV-nek SPD-t is kell ám használnia lefelé... Csak akkor hiteles.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. február 05. - 17:29
Nem "újra", hanem "meg"!
Na, Te csak hallgass!
Írta 2008. február 05. - 17:24
Hajrá VV!
Ha rajtunk múlik, nem lesz komplikációd! Hogy mielõbb visszatérhess és megtaníthass bringázni itt egyeseket, akik
most gúnyolódnak, mert nem kell félniük, hogy lealázod õket lefelé mostanság
Bár mire felépülsz (ami minél hamarabb lesz és punktum!), már sakkozni is megtaníthatod õket.
Ha rajtunk múlik, nem lesz komplikációd! Hogy mielõbb visszatérhess és megtaníthass bringázni itt egyeseket, akik
most gúnyolódnak, mert nem kell félniük, hogy lealázod õket lefelé mostanság
Bár mire felépülsz (ami minél hamarabb lesz és punktum!), már sakkozni is megtaníthatod õket.
White Horse
Írta 2008. február 05. - 17:21
VV! Bringázni is újra kell tanulnod?
Nem "újra", hanem "meg"!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).