Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Az jó, jöhet bármi. De tudod, hogy nagyjából járásképtelen vagyok?

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Zsizsi bátyám!

Ha akad otthon a sifonérban némi régebbi külföldi szaklap, kölcsönöznék belõle párat, ha lehetséges - meg visszaadnám az ideieket, amit a kórházba hoztál nekem.

MBR-t meg MBA-t tudok Neked adni 2-3 évre visszamenõleg, meg ha fritz-eket bírod akkor azt is
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Zsizsi bátyám!

Ha akad otthon a sifonérban némi régebbi külföldi szaklap, kölcsönöznék belõle párat, ha lehetséges - meg visszaadnám az ideieket, amit a kórházba hoztál nekem.

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 hozzászólás
Voltam kisvonatozni a Gyermekvasúton.
Az volt nagyon szembetûnõ ,hogy a túristautak nem voltak összebarmolva , mint itt a Bükkben.
Magyarul , nem szántotta fel a NIVA meg az LKT. Bár max. ennyi a pozitívum , meg az , hogy van fogaskerekû amivel fel lehet menni a hegyre:)
a sok dh-s meg .......... látom élvezte is.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
:)
Ezek után nem biztos, hogy meg merem próbálni.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Era! Nahát, vasárnap én is arra jártam - legalábbis ami a fölfelét illeti. Lefelé Szentkereszttõl inkább terepen mentem, hogy ne fagyjak el.
Ja, Szentkereszten beültem a cukiba és megkóstoltam a szõlõs rétest. Ti ettetek már ilyet? Eléggé érdekes fíling. Egy biztos: amikor épp a rendõrség elõl bújtok el a sikátorban, az asszony elõl az ágy alá vagy egy kutyától a bokorba, sose egyetek ilyet, mert az éktelen ropogás egybõl elárul benneteket! :D

Oldbike: nahát ez szuperjó hír!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Demót? Tankot tesztel az úr? Ha mész még vele pizzázni, írhatnál, kíváncsi lennék rá :)

Annyira nem tank, a 7-es, 180-as szimpla Travisszel.
OK, bár jövõ 7vége nem játszik, Pádisra megyek Paráékkal.
Ausztria, Kenguruk földje!

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Hát nekem még nem volt bátorságom bemenni az erdõbe. Elég nagy dagonyát sejtek, ahol már nem fagyott a föld. :)

Nati ez az ironwoman-kedés nagyon kemény lenne. Szeintem a leghúzósabb az a 20 km futás.

H.Zoli, veled aztán jó kondiban lesz Kriszti! Nem semmi távokat mentek! Régebben én is tekertem a Csepel szigeten. Nagyon tetszett.

Szombaton mi is országútiztunk úgy kb. 70 km-t Paullal.
Ez volt számomra az idei elsõ. Nehezen ment, kb 4,5 óra alatt tettem meg ezt a mérhetetlen távot aszfalton (Óbuda-BKalász-SzEndre-Dömörkapu-KétBükkfa-PSzKereszt (cuki)-Pomáz-Óbuda).
Megrökönyödésemre - hisz csodálatos napsütés volt végig - egyetlen bringás hagyott el és nem is láttam más cangást ezidõ alatt.
Tapasztalat, betét nélküli nadrágban nem érdemes elindulni ekkora útra. Ja és a hosszú lefelén a tárcsafék után vágyakoztam, mert a sok fékezéstõl - baromi hideg volt - megfájdult a kezem.
A napos részeken jól belassítottam, hogy élvezzem a melengetõ napfényt, az árnyékos hideg részeken meg minél hamarabb igyekeztem túljutni.
Tény, hogy lefelé még hideg van.

Ezúton is köszönet Paul végtelen türelmednek. ;)

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
teljes generál lehetett a szerkezetnél! "végig tekerhetõ"
a jó idõ ellenére nem sok bringással találkoztam-vagy én jártam rossz helyen??

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Demót? Tankot tesztel az úr? Ha mész még vele pizzázni, írhatnál, kíváncsi lennék rá :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Szombaton Pixellel és Norbival terepeztünk egy kört a Pilisben. A terep jó volt, rengeteget gyurmáztunk, én meg eléheztem. Lehet, hogy nem kellett volna a Kevély-nyereggel bekezdeni, kissé intenzív volt így Február elejére...
Ha látnátok, hogy néz ki a gép! Kifújtam rá az összes vitrinsár-spayt :D Nem tudjátok hol lehet újat venni? ;)
Vasárnap meg egész délelõtt regenerálódás volt, aztán délután kivittem a Demót a Hárs-hegyre, megmutattam neki, milyen, ha jobban csúszik...
Ausztria, Kenguruk földje!

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
Feri jó arc, kellett Õ a hangulathoz :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Pite, ekkora tolongás volt a kórházban?

Tigrincs: az állatokat azért mégis jobban szeretem! Kell a sárkány.

Oldbike: nem semmi, te aztán nyomod rendesen! Minden hegységet bejártál Bp körül! Klasszak a képek (mint mindig). Látom, jártál a tanösvényen. Mi most ott a szitu. Tavalyelõtt jártam ott utoljára, akkor még igencsak szét volt korhadva egy-két helyen. Most végig tekerhetõ a palló?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
akkor, bocs, peceró!
pénteken, amikor hivtalak még bp-n, ugy értettem, hogy nem jött össze a privi
mondjuk, amugy is tök mindegy, így utólag derült ki
f@sza volt a móka, mi?
a feri rendesen félelmetes, ha iszik, hehe, mindenkihez volt egy kedves szava, némi üldözési mániával kombinálva:-)
remélem, tudunk találkozni tárkányban is, ha más nem egy rájd báj nájt erejéig mindenképp' fel szeretnék gurulni!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Hú, mi ma kicsit leépítettük magunkat: rájöttem, hogy a szembeszelet nem szeretem, de az alsó kormányfogát meg igen. :) Azért egy bõ 100as ma is megvót. Jövõ héten már mennék 4 óra felettit, szóval lehet tervezgetni. Persze posványt mondanak, dehát hétfõn még erre a hétvégére is posvány volt "kiírva".
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás

zsizsi:

bocs, de a számod a régi telóban maradt,vaz...
ájsz megb@szott üzit irni
áhh,kisért a tortúra réme 1.
de ahogy gondolom,reggel fél 7kor már ugyis te keltesz.
jo utat.

Hüle gyerek, privit írtam neki ahogy kérted!
eme kijelentésed tudatában már nincs is lelkiismeret furadalásom, hogy kiröhögtelek amikor beleléptél a patakba tegnap :P

Amúgy kár hogy Zsizsi nem tudott jönni/érthetõ okok miatt/, nagyon jó kis túra volt, gyönyörû helyen, gyönyörû idõben, jó hangultban telt a hétvége, szerintem mindenki nagyon élvezte :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
ma is legurult egy 100-as
zugló-nagymaros-visegrád-pap rét-zugló
http://pix.bikemag.h...ry.php?cat=3232

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
gyá, peceró, nagy királyság volt a 7végi móka.
Sajnálom, hogy nem tudtál jönni, pedig vártunk még rád Egerben, meg párszor meg is csörgettünk. Legközelebb má' montis téma kéne, lenyomjuk a tortúrát kiegészitve ezzel-azzal.

3 töltés
ennyibõl lehet kimosni a füst/sár/stb kombót a cuccokból :-)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.271 hozzászólás

Nati! Félek.
Ezentúl messzirõl keziccsókolommal köszönök Neked! :D

Nati a sárkány helyett nem lenne egyszerûbb ha seprût használnál ?
mégiscsak kisebb a hely és költségigénye :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nati! Félek.
Ezentúl messzirõl keziccsókolommal köszönök Neked! :D