Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Dógoztam, csak 3 napot voltam itthon.:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Dógozzá mááá..!
Múlt héten lazsáltál, és most is?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

VV! Bringázni is újra kell tanulnod? :D

Miért, tudott?:)
Persze pont én kérdezem, aki majdnem eltörte a csuklóját.:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
VV bátyó, gratula! Így is lehet, csak hááát....

Richie, addig is, míg ez a lókötõ felépül, mi szivatgathatjuk magunkat a Börzsönybe. Sõt!
Keresünk egy jó kis útvonalat, ahová elvisszüka "gyógyult" VV-t, és jót vigyorgunk rajta! ;)

VV! Bringázni is újra kell tanulnod? :D

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

Aki majd (Ne adja Isten!!!) hasonló helyzetbe kerül, a következõkre számítson:

- gyógyulás 6-8 hét alatt (ekkortól lehet 100%-ban terhelni a törött részt)
- kerékpárra ülés 10-12 hét után
- 100%-s gyógyult állapot 1 év múlva, ergo ebbõl következik az is, hogy a teljesítménye és a terhelhetõsége ekkorra nyeri vissza eredeti állapotát
- beépített fém részek eltávolítása 2 év után

Mindez feltételezi, hogy a mûtét és a gyógyulás alatt nem jelentkezik semmilyen komplikáció, a delikvens a sérülés elött 90-100%-s egészségi állapotban volt, és életkora 50 év alatt van.

"élõ szövet a fém vázon"... :)

ezek szerint ezt mondta a doki?

akkor mikor is lesz a szivató 3.0 ? és a 2.0 bepótolása és a 4.0 bejárása? :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Perverzek!
Illyen magason, a Dantéval!
Zed, azt hittem, jobb az ízlésed! :D

1958 m magasan 80 km/órás szélben már te sem válogatnál ;)

VV, hát ez sem lesz a te éved! :( Mindenesetre drukkolok, hogy ne legyen semmi komplikáció és tényleg mielõbb felépülj.
Ausztria, Kenguruk földje!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Aki majd (Ne adja Isten!!!) hasonló helyzetbe kerül, a következõkre számítson:

- gyógyulás 6-8 hét alatt (ekkortól lehet 100%-ban terhelni a törött részt)
- kerékpárra ülés 10-12 hét után
- 100%-s gyógyult állapot 1 év múlva, ergo ebbõl következik az is, hogy a teljesítménye és a terhelhetõsége ekkorra nyeri vissza eredeti állapotát
- beépített fém részek eltávolítása 2 év után

Mindez feltételezi, hogy a mûtét és a gyógyulás alatt nem jelentkezik semmilyen komplikáció, a delikvens a sérülés elött 90-100%-s egészségi állapotban volt, és életkora 50 év alatt van.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Én is! Mikor a lábam tövig beragadt a hóba és próbáltam magam kirángatni, jött Zed, és mikor rájött, hogy én nem Dante vagyok, majdnem otthagyott. Csak sokszoros rimánkodásomnak köszönhetõen húzott végül ki!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Perverzek!
Illyen magason, a Dantéval!
Zed, azt hittem, jobb az ízlésed! :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

azon az 18XX méteres csúcson

1958 m héééé! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

Ja igen, eleinte még azt hitted, hogy a Dantével fekszel be a törpefenyõk közé! :D

Hát nem árt egy kis változatosság :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Zsizsi, nem, ezt NEKÜNK nem mondta! Ezért még kap nagyon! Tudom, hogy mi a véleménye rólunk meg a teljesítményünkrõl, de azért a hátunk mögött nem kéne kibeszélnie minket! ;)

Hát elég hüsi... És nem is gyengécske. Ha azon az 18XX méteres csúcson volt 80, akkor ott, ahol befeküdtünk Natival a törpefenyõk közé, ott lehetett vagy 100 km/h...

Ja igen, eleinte még azt hitted, hogy a Dantével fekszel be a törpefenyõk közé! :D
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
"Túrák Magyarországon.
Aztán itten mindenféle kûfõdi csavargásokkal traktának minket!
Mintha itten nem vóna hová menni! Meg hogy fútt a szél. Nagy dolog!
Hogy a Dante, meg a Pite jó túravezetõk.
Mé, me talátak szelet!? Há a itt is vót!
Van. Micsoda világba élünkitten bele... haj, haj...(sóhajt)"
:D
Na végre, hogy megvagytok!
Dante nekem olyasmit mesélt elindulás elõtt, hogy holmi amatõrõket kell majd felrángatniuk egy hegytetõre. Ezt Nektek is elmondta Nati? :)
Széllelbéleltek!!! :D

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Sziasztok! Túléltük a magashegyeket. Ami nem is magas egyáltalán, mert még 2000-ren se voltunk! De a szél az nagyon pöpec volt: hétrét görnyedtem a csúcson, és még úgyis alig bírtam talpon maradni. Viszont minden szenvedés megérte a csodaszép látványért ami föntrõl tárult elénk.

Burce, igazán feltölthetnéd! Csak össze kell tömöríteni az összes képed egy fájllá, és feltölteni a filepostára. Teljesen ingyen van.

Ja, Dante és Pite nagyon jó túravezetõk. Másoknak is ajánlom õket. :)

Zsizsi: huhh, gratula a 200 km-hez, nem vagy semmi! A súlyfelesleg az egy dolog. Hogy ki mit kezd vele, az pedig egy másik. A legtöbben a tv elõtt "égetik" a kalóriát.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Az igazi fotós a nyerseket tölti fel. :) Jóleszaz. Nehommá' egy hetet a retusálgatásra kelljen várni. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Hát ezek még a nyers képek, nem bírtam ki, hogy ne nézzem végig õket.
Még kicsit mahinálok rajtuk (jeti a háttérben, vértócsák, pitbull fél karral a szájában), és akkor mutatom.
Remélem ma kész lesz, ha nem, akkor ~hét múlva csak.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Oszt' mégse töltöd fel a képeket, pedig szóltunk...:D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Én annyit tudok a szél erejérõl, hogy az 1/2000-el fotózott képen szép csíkot húznak a hószemcsék :-)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Hát elég hüsi... És nem is gyengécske. Ha azon az 18XX méteres csúcson volt 80, akkor ott, ahol befeküdtünk Natival a törpefenyõk közé, ott lehetett vagy 100 km/h...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Mi kábé 30 km-t mentünk 2 nap alatt 3000+ m szinttel...;) Hüsi volt fent a szellõ.