Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
Én is arra az útra gondoltam.
Ezek után, ha tényleg felmész rajta, azt nemtom akarom-e látni:)

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
Holnap megyünk néhányan 4-5 órát tekerni a HHH-Pilis környékén (útvonal menet közben alakul...:-))
Rajt: Szombat 9:00h Fenyõgyöngye
Közepes intenzitással. (laktát alatt :-)))) Túrázás és edzés közötti valahol.
szam

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Zed, írtam privátot Gardával kapcsolatban. Elnézted?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ja, ez a lépcsõs. Az mászható. Nyõgvenyelõsen, de mászható. A köves az fölötte van a "rasztervonalnál" kb, s nincs jelölve.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Én arra. De, hogy Dante hol talált ott kavicsot?!?! Ellenben a lépcsõk elég kemények rajta, 30-40 centit egy eleve k.. meredeken nehezen abszolválok. Vagy sehogy. Igaz, a legtöbb lépcsõ kerülhetõ.
Ausztria, Kenguruk földje!

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Assz'em erre gondolunk:

Feltöltött kép

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ami olyan nagyonkavicsosan és omlósan indul, utána meg jó köves, s belecsattan a régi HHH OX pálya nyomvonalába? Annak az eleje nagyon gáz, de majd kinézek egyik nap, s jelzem az eredményt. Lefelé jobb. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Arra én is vevõ vagyok. Ha meg már elég sört ittunk bártan lejövünk rajta :szok:

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

de jó térkép:)
sztem a sima sárgára gondolt, ami a Határ-nyeregtõl indul a parkolók végéhez. De azon tényleg feltekersz? Gyalog alig tudtam felmenni rajta a múltkor:D

Igen, szerintem arra gondolt. Felfelé egyszer próbáltam, FR géppel, mérsékelt eredménnyel. Lefelé viszont estem rajta vicceset :D Na, azon én is megnézném Dantét. Menjünk ki valamelyik délután, vigyünk sört, és nézzük Dante próbálkozásait ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Zoozoo, az tökre mászható. Max a szintútnál bénázhatod át az elsõ kerék felkapatását a köveken, de az kb 1 méter, utána ismét sima a pálya. (szerintem csak a jelöléseket keveritek össze, a Határ-nyeregnél is minden simán járható...szerintem a HHH-n fõleg a jelöletlen utak a brutálok, na abból többet is tudok, ami belehalós...)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
de jó térkép:)
sztem a sima sárgára gondolt, ami a Határ-nyeregtõl indul a parkolók végéhez. De azon tényleg feltekersz? Gyalog alig tudtam felmenni rajta a múltkor:D

elõzõ hszben zöld jelzést emlegettem, most látom, h a szuszogósról sárga ágazik le jobbra...

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts

Rajzoljátok már be, szenvedni akarok! :D

Tessék, itt van egy szenvedõs :D

Feltöltött kép
"Nice boys don't play rock and roll"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Igy van, tovabb fel a sargan egeszen a parkolokig (ahol meg Dante se teker fel kistanyeron se), ott pedig tovabb a parkolon at, mindig folfele :D

Melyik sárgán nem tekerek fel? Arrafelé kettõ van, ami határeset, DE mászható, az egyik egy lépcsõs, amiben mindenféle falépcsõk vannak, s a vége elég gennyeen meredek, a másik meg egy jelöletlen moréna, s valahol a hangár mögött indul, s a S-val párhuzamos.

Rajzoljátok már be, szenvedni akarok! :D

Feltöltött kép

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts
vagy körbe a kéken, az lájtos, vagy szuszogó és egy 30-50m után jobbra, az talán valami zöld jelzés

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Igy van, tovabb fel a sargan egeszen a parkolokig (ahol meg Dante se teker fel kistanyeron se), ott pedig tovabb a parkolon at, mindig folfele :D
Az ahol feljottel egyebkent egesz kellemes lefele is. Illetve a parkolo felett is van egy eleg combos sziklas resz, ott rendeztek jomultkor egy szolid "DH" versenyt is a gravitysek.
Nagyjabol ennyit tud a HHH:
A Toronytol lefele a parkolokhoz eloszor egy 50m/h-ra gyorsulos szakasz aztan a koves DH resz, majd erdei singletrack, parkolo, betonut, vagy sargan "hatul le", de a betonuttal parhuzamos osveny is jo, majd 40 - 55 korul - mtb-al ha nincs szembeszel- le a szigetig, mar ha van akinek ez meg uj :)

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
hát ez az, hogy nem tudom, hogy hol.:) hûvösvölgy felõl mentem, felértem a reptér mellé a kékre, aztán kimentem a reptérre, mert mintha vége lett volna a kéknek. de akkor jobbra kell menni, miután felértem a reptér szélére, és az egyenest odavisz?

edit: háh, most néztem turistatérkép, és ttttééényleeeeggg. :)

ProPedalGreg

ProPedalGreg

törzsvendég

• fórumtag
  • 946 posts
Dave, az emlekmu es a torony meg a bunkerek a teton vannak egyszeruen menj felfele amig tudsz (de az osvenyen! :) ) Vagy az a gond hogy nemtod hol?
A betonut is pont odamegy.
Lehetetlen elteveszteni, szinte minden iranybol megy fel osveny. DK->ENY K+ Margit-sziget felol (at is megy a hegyen csak kesobb sima kek lesz), K3szog,Z,Z+ Obuda felol S es szinten K huvosvolgy felol.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts
szintben viszont csal a tuhu, jó 10-15 %-ot pluszba....szal nem kell megijedni, amit 1800 nak ír az nem lesz több 1500 nél :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts
Köszi Era. Nem is tudtam, hogy ezt ott lehet

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
hali,

ha felérek a HHH-reptérre (azt hiszem, a kéken megyek fel. hûvösvölgybõl ami indul, kis hídon átkelés, balra, majd egy hosszabb mászás), akkor én hogy jutok el a pannon gsm toronyhoz vagy miaz? van egy ilyen vitorlás emlékmû is (bronz dmbormû talán), ha jók az emlékeim. van annak a helynek valami nemesebb neve is, mint pannon torony?

gondoltam ma feltérképezem a HHH-t, nem szoktam sokszor arrafele bringázni, maximm áthaladóba. egy geocahcing túrámról emlékeztem, hogy a pannon toronytól indul pár jó ösvény meg vezet is oda, de az istenért nem tudtam oda eljutni. így inkább néztem a tanuló siklóernyõsöket egy kisebb magaslatról.. tök jó sport az is:)