Én is arra az útra gondoltam.
Ezek után, ha tényleg felmész rajta, azt nemtom akarom-e látni:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2008. május 09. - 15:09
Írta 2008. május 09. - 15:08
Holnap megyünk néhányan 4-5 órát tekerni a HHH-Pilis környékén (útvonal menet közben alakul...:-))
Rajt: Szombat 9:00h Fenyõgyöngye
Közepes intenzitással. (laktát alatt :-)))) Túrázás és edzés közötti valahol.
szam
Rajt: Szombat 9:00h Fenyõgyöngye
Közepes intenzitással. (laktát alatt :-)))) Túrázás és edzés közötti valahol.
szam
Írta 2008. május 09. - 15:03
Zed, írtam privátot Gardával kapcsolatban. Elnézted?
Írta 2008. május 09. - 14:16
Ja, ez a lépcsõs. Az mászható. Nyõgvenyelõsen, de mászható. A köves az fölötte van a "rasztervonalnál" kb, s nincs jelölve.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. május 09. - 14:16
Én arra. De, hogy Dante hol talált ott kavicsot?!?! Ellenben a lépcsõk elég kemények rajta, 30-40 centit egy eleve k.. meredeken nehezen abszolválok. Vagy sehogy. Igaz, a legtöbb lépcsõ kerülhetõ.
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2008. május 09. - 14:07
Írta 2008. május 09. - 13:40
Ami olyan nagyonkavicsosan és omlósan indul, utána meg jó köves, s belecsattan a régi HHH OX pálya nyomvonalába? Annak az eleje nagyon gáz, de majd kinézek egyik nap, s jelzem az eredményt. Lefelé jobb.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2008. május 09. - 13:12
Arra én is vevõ vagyok. Ha meg már elég sört ittunk bártan lejövünk rajta :szok:
Írta 2008. május 09. - 12:43
de jó térkép:)
sztem a sima sárgára gondolt, ami a Határ-nyeregtõl indul a parkolók végéhez. De azon tényleg feltekersz? Gyalog alig tudtam felmenni rajta a múltkor:D
Igen, szerintem arra gondolt. Felfelé egyszer próbáltam, FR géppel, mérsékelt eredménnyel. Lefelé viszont estem rajta vicceset Na, azon én is megnézném Dantét. Menjünk ki valamelyik délután, vigyünk sört, és nézzük Dante próbálkozásait
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2008. május 09. - 11:13
Zoozoo, az tökre mászható. Max a szintútnál bénázhatod át az elsõ kerék felkapatását a köveken, de az kb 1 méter, utána ismét sima a pálya. (szerintem csak a jelöléseket keveritek össze, a Határ-nyeregnél is minden simán járható...szerintem a HHH-n fõleg a jelöletlen utak a brutálok, na abból többet is tudok, ami belehalós...)
Írta 2008. május 09. - 10:21
de jó térkép:)
sztem a sima sárgára gondolt, ami a Határ-nyeregtõl indul a parkolók végéhez. De azon tényleg feltekersz? Gyalog alig tudtam felmenni rajta a múltkor:D
elõzõ hszben zöld jelzést emlegettem, most látom, h a szuszogósról sárga ágazik le jobbra...
elõzõ hszben zöld jelzést emlegettem, most látom, h a szuszogósról sárga ágazik le jobbra...
Írta 2008. május 09. - 10:02
Rajzoljátok már be, szenvedni akarok!
Tessék, itt van egy szenvedõs
Írta 2008. május 09. - 09:41
Igy van, tovabb fel a sargan egeszen a parkolokig (ahol meg Dante se teker fel kistanyeron se), ott pedig tovabb a parkolon at, mindig folfele
Melyik sárgán nem tekerek fel? Arrafelé kettõ van, ami határeset, DE mászható, az egyik egy lépcsõs, amiben mindenféle falépcsõk vannak, s a vége elég gennyeen meredek, a másik meg egy jelöletlen moréna, s valahol a hangár mögött indul, s a S-val párhuzamos.
Rajzoljátok már be, szenvedni akarok!
Írta 2008. május 09. - 07:41
vagy körbe a kéken, az lájtos, vagy szuszogó és egy 30-50m után jobbra, az talán valami zöld jelzés
Írta 2008. május 09. - 01:11
Igy van, tovabb fel a sargan egeszen a parkolokig (ahol meg Dante se teker fel kistanyeron se), ott pedig tovabb a parkolon at, mindig folfele
Az ahol feljottel egyebkent egesz kellemes lefele is. Illetve a parkolo felett is van egy eleg combos sziklas resz, ott rendeztek jomultkor egy szolid "DH" versenyt is a gravitysek.
Nagyjabol ennyit tud a HHH:
A Toronytol lefele a parkolokhoz eloszor egy 50m/h-ra gyorsulos szakasz aztan a koves DH resz, majd erdei singletrack, parkolo, betonut, vagy sargan "hatul le", de a betonuttal parhuzamos osveny is jo, majd 40 - 55 korul - mtb-al ha nincs szembeszel- le a szigetig, mar ha van akinek ez meg uj
Az ahol feljottel egyebkent egesz kellemes lefele is. Illetve a parkolo felett is van egy eleg combos sziklas resz, ott rendeztek jomultkor egy szolid "DH" versenyt is a gravitysek.
Nagyjabol ennyit tud a HHH:
A Toronytol lefele a parkolokhoz eloszor egy 50m/h-ra gyorsulos szakasz aztan a koves DH resz, majd erdei singletrack, parkolo, betonut, vagy sargan "hatul le", de a betonuttal parhuzamos osveny is jo, majd 40 - 55 korul - mtb-al ha nincs szembeszel- le a szigetig, mar ha van akinek ez meg uj
Írta 2008. május 09. - 00:06
hát ez az, hogy nem tudom, hogy hol. hûvösvölgy felõl mentem, felértem a reptér mellé a kékre, aztán kimentem a reptérre, mert mintha vége lett volna a kéknek. de akkor jobbra kell menni, miután felértem a reptér szélére, és az egyenest odavisz?
edit: háh, most néztem turistatérkép, és ttttééényleeeeggg.
edit: háh, most néztem turistatérkép, és ttttééényleeeeggg.
Írta 2008. május 09. - 00:00
Dave, az emlekmu es a torony meg a bunkerek a teton vannak egyszeruen menj felfele amig tudsz (de az osvenyen! ) Vagy az a gond hogy nemtod hol?
A betonut is pont odamegy.
Lehetetlen elteveszteni, szinte minden iranybol megy fel osveny. DK->ENY K+ Margit-sziget felol (at is megy a hegyen csak kesobb sima kek lesz), K3szog,Z,Z+ Obuda felol S es szinten K huvosvolgy felol.
A betonut is pont odamegy.
Lehetetlen elteveszteni, szinte minden iranybol megy fel osveny. DK->ENY K+ Margit-sziget felol (at is megy a hegyen csak kesobb sima kek lesz), K3szog,Z,Z+ Obuda felol S es szinten K huvosvolgy felol.
Írta 2008. május 08. - 23:19
szintben viszont csal a tuhu, jó 10-15 %-ot pluszba....szal nem kell megijedni, amit 1800 nak ír az nem lesz több 1500 nél
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2008. május 08. - 22:37
Köszi Era. Nem is tudtam, hogy ezt ott lehet
Írta 2008. május 08. - 19:14
hali,
ha felérek a HHH-reptérre (azt hiszem, a kéken megyek fel. hûvösvölgybõl ami indul, kis hídon átkelés, balra, majd egy hosszabb mászás), akkor én hogy jutok el a pannon gsm toronyhoz vagy miaz? van egy ilyen vitorlás emlékmû is (bronz dmbormû talán), ha jók az emlékeim. van annak a helynek valami nemesebb neve is, mint pannon torony?
gondoltam ma feltérképezem a HHH-t, nem szoktam sokszor arrafele bringázni, maximm áthaladóba. egy geocahcing túrámról emlékeztem, hogy a pannon toronytól indul pár jó ösvény meg vezet is oda, de az istenért nem tudtam oda eljutni. így inkább néztem a tanuló siklóernyõsöket egy kisebb magaslatról.. tök jó sport az is:)
ha felérek a HHH-reptérre (azt hiszem, a kéken megyek fel. hûvösvölgybõl ami indul, kis hídon átkelés, balra, majd egy hosszabb mászás), akkor én hogy jutok el a pannon gsm toronyhoz vagy miaz? van egy ilyen vitorlás emlékmû is (bronz dmbormû talán), ha jók az emlékeim. van annak a helynek valami nemesebb neve is, mint pannon torony?
gondoltam ma feltérképezem a HHH-t, nem szoktam sokszor arrafele bringázni, maximm áthaladóba. egy geocahcing túrámról emlékeztem, hogy a pannon toronytól indul pár jó ösvény meg vezet is oda, de az istenért nem tudtam oda eljutni. így inkább néztem a tanuló siklóernyõsöket egy kisebb magaslatról.. tök jó sport az is:)