Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
A Fekete fejet északról kerüli egy kétnyomos, majdnem a körforgalomig le kell gurulni aszfalton és ott lesz balra. De én a Hárson is kerülõt ajánlok, mert a piros egy darabig a körúton megy, aztán laborít a sziklakertbe. Ott azért egy 130-as út, meg all-mountain setup nem árt. Persze aki elég áááállat, annak legurul ott az XC gép is.
Azt úgy kerülheted ki, hogy korábbal leborítasz balra a sétaútról. Csak azt ne kérdezd, hol. Jelzetlen, alig lehet észrevenni. Egy pad mellett indul. Azon korábban érsz le az aszfaltra.
Ausztria, Kenguruk földje!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Piros, utána meg a P3szög, majd Z3szög, de ott már van alternatíva. Mi Kexékkel megtekertük ezt is vasárnap, idézek: "jajj,mér nem látom a tetejét? mert NINCS neki".
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Vettem észre a tetejét. Szóval akkor a piros a nyerõ, aztán 1értelmû

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Pedig az a nyerõ. Szokni kell, a teteje kicsit dulva. :) De ha nyugisabbat akarsz, akkor mellette felmész a lovardához, s kihagyod a zúzós részt.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Már sokszor volt, de jelölje be már valaki a Szépjuhászné- Nagy Kopasz útvonalat. A piros a Fekete fej-re felvisz és a teteje nem tekerhetõ (nekem).

Elõrekösz

Feltöltött kép

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Látom Nati Neked is kõkemény hétvégéd volt...

Feltöltött kép

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Dit, mikor lehet megtépni a füledet! Boldog boldogot! Majd beugrom rontani a boltotok forgalmát egyik nap! :)

Jól van komám, gyere csak :)
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Dit, boldog szülinapot.
Tegnap magam is nekivágtam: nagyjából Gazdagrét vonala-Irhás árok-Hármashatár(nem hegy!)-Makkosmária-S Szépjuhásznéig (nagyon klassz kis útvonal)-P Fekete fej-vissza P János hegy- haza, cimbora összeszed-ki Budaörs Csiki Csárda-S fel Huszonnégyökrös hegy-S végig Makkosmáriáig-Z+ Normafa-Szécsényi kilátó-haza. Igaz csak 60km, de jó kis mászások voltak benne

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
KeX, ha eltévedsz kis hazánkban, hidd el, összejön az! :)

Zed! Ennyi kilómétert csak fetrengve lehet letekerni!:D

Dante! Sok boldogságot! :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Dit, mikor lehet megtépni a füledet! Boldog boldogot! Majd beugrom rontani a boltotok forgalmát egyik nap! :)

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
zsizsi, 250 az így hogy? van annyi km magyarországon? :D

Dit, isten/allah/stb. éltessen még tripla ennyi ideig!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás

..hogy elõttem szóló nagytudású Hozé Hammermantõl idézzek, valóban "nem a táv öl, hanem a tempó"!
Megvolt a mai etap, - szégyenlem, de aszfalton - 247 km. Nos erre a legjobb társ tényleg egy reku! Az is igaz, hogy ez a táv még sok volt vele. Nekem.
Ellenben nagyon szórakoztató! A motorosok integetnek, autók-buszok dudálnak, integetnek, országútis edzõcsapat hosszasan beszélget menet közben, és ahol megáll az ember, tuti, hogy beszédbe elegyednek vele. Szóval nem nagyon lehet kikapcsolódni így! :D Ellenben rettentõen kényelmes, guruló hintaszékben tekerni.

A bringázás már eleve ülõsport, a lusta, punnyadó embereknek, de hogy te már ülni sem vagy képes, csak fetrengsz a bringán, az mindennek a teteje ;)
Viszont akármennyire rakéta a reku, 247 km azért nem egy szerény kis köröcske..

VV, igen, õ volt a tettes.

Nem is mondtad, hogy nõsülsz.:D

Végre elvette az NRS-t :D

Dante, holnap megyek KT-vel hegyre meló után, csatlakozol?

Dit! Boldog fülhúzónapot! :impreziar
Ausztria, Kenguruk földje!

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás

Á, rajtad ez nem látszik. ;)

Ez kedves :oczko:
"Soha ne félj kimondani azt, amirõl egész lelkeddel tudod, hogy igaz." Márai Sándor

www.szaguldoviragok.hu

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Á, rajtad ez nem látszik. ;)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

dit

dit

törzsvendég

• fórumtag
  • 441 hozzászólás
Köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat!!!
Hja kérem, szalad az idõ :D

www.szaguldoviragok.hu

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
OFF
Nem kalapács volt.
A felni összehegesztése alá betett fém betét lötyögött a felniben.
Fixáltam.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Kábé. :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Nem is mondtad, hogy nõsülsz.:D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Engem ne hibáztassatok, most Norbi vezetett, én csak vigyorogtam.

Zed, bocsánat a kavarásért, kiderült, hogy esküvõre kell mennem, amit teljesen elfelejtettem. :chin:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
..hogy elõttem szóló nagytudású Hozé Hammermantõl idézzek, valóban "nem a táv öl, hanem a tempó"!
Megvolt a mai etap, - szégyenlem, de aszfalton - 247 km. Nos erre a legjobb társ tényleg egy reku! Az is igaz, hogy ez a táv még sok volt vele. Nekem.
Ellenben nagyon szórakoztató! A motorosok integetnek, autók-buszok dudálnak, integetnek, országútis edzõcsapat hosszasan beszélget menet közben, és ahol megáll az ember, tuti, hogy beszédbe elegyednek vele. Szóval nem nagyon lehet kikapcsolódni így! :D Ellenben rettentõen kényelmes, guruló hintaszékben tekerni.

DIT!
Boldog szülinapot Néked! Éééés, nem is vagy
- le sem merem írni :) .... tudod...! pszt! :D

KeX!
Ha nem mondtuk/írtuk volna le ezerszer, hogy Dante NEM KOMPLETT, akkor meglepõdnék. Így csak...sajnállak és elismerésem.
Legalább a parti jó volt!:D
(A hármas Golfot meg, az bas..a meg akinek két anyukája van! Ne kell az Neked!) ;)