Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Indította
SanDiablo
, 2004. december 16. 21:13
Írta 2008. május 23. - 20:27
Írta 2008. május 23. - 00:19
Írta 2008. május 22. - 21:50
Indulj korán reggel.
Budakeszitõl Pákozdig dimbi-dombi, de aztán visszafelé sima ügy.
Viszont nem ajánlom, hogy végig a 7-esen menj Bp.-ig. Vasárnap nagy a forgalom, mennek haza a táposok a bádogdobozaikkal, és nem néznek se jobbra se balra. Inkább térj le Baracskánál a Kajászó-Vál-Tabajd-Alcsútdoboz vonalra, majd onnan az Etyek-Biatorbágy Budakeszi útvonalat célozd meg. Biánál még eldöntheted, hogy Páty, vagy Törökbálint felõl mászol át Budakeszire.
Több benne a mászás, de nyugodtabb és szebb is, és csak kb. 20-30 km-el hosszabb.!
Budakeszitõl Pákozdig dimbi-dombi, de aztán visszafelé sima ügy.
Viszont nem ajánlom, hogy végig a 7-esen menj Bp.-ig. Vasárnap nagy a forgalom, mennek haza a táposok a bádogdobozaikkal, és nem néznek se jobbra se balra. Inkább térj le Baracskánál a Kajászó-Vál-Tabajd-Alcsútdoboz vonalra, majd onnan az Etyek-Biatorbágy Budakeszi útvonalat célozd meg. Biánál még eldöntheted, hogy Páty, vagy Törökbálint felõl mászol át Budakeszire.
Több benne a mászás, de nyugodtabb és szebb is, és csak kb. 20-30 km-el hosszabb.!
Írta 2008. május 22. - 20:51
Üdv Mindenkinek!
Remélem jó helyre írok, kérnék egy kis információt az alábbi országúti útvonallal kapcsolatban:
Budakeszi-Zsámbék-Bicske-Alcsútdoboz-Pákozd-Gárdony-7es fõúton vissza Bp-re
Aki az útvonalat egészben vagy részben ismeri, az ne tartsa magában!!
Útminõségre, várható vasárnapi forgalomra lennék kíváncsi, a környék teljesen ismeretlen, így minden segítség jól jön! Köszi
Remélem jó helyre írok, kérnék egy kis információt az alábbi országúti útvonallal kapcsolatban:
Budakeszi-Zsámbék-Bicske-Alcsútdoboz-Pákozd-Gárdony-7es fõúton vissza Bp-re
Aki az útvonalat egészben vagy részben ismeri, az ne tartsa magában!!
Útminõségre, várható vasárnapi forgalomra lennék kíváncsi, a környék teljesen ismeretlen, így minden segítség jól jön! Köszi
Írta 2008. május 21. - 22:15
Perszepersze. A hosszúval kezdünk, aztán közép, végül levezetésképpen a rövid. A dúúúrva letöréseknél pedig megállunk és begyakoroljuk
Ausztria, Kenguruk földje!
Írta 2008. május 21. - 11:45
Jah, ha már Szilvás szóbakerült. Pénteken egy pályabejárás (rövid-közép)?
X
X
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Írta 2008. május 21. - 11:43
Ja, én nem a Szilvásra gondoltam, hanem a szokásos hétközbeni hosszúride-ra. Szilvásra tökmindegy, ott sosem gond a sár, csak a bénáknak. Én nagyobb hülyeséget nem csináltam még, mint amikor sárgumival mentem...elõtte a sokkal nagyobb retekben is jó volt a tök alap gumma.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. május 20. - 22:43
Hûha.
Ez örök téma lesz mostantól.
Mai ride részemrõl elmarad sajnos, Zed te mész hosszút, vagy tán becsirkézel?
I'm chickening in... Az elõrelátható sármennyiség mellett már durva didi a hosszútáv. Tényleg Dante, SZERINTED MILYEN GUMIT RAKJAK FEL?
...Zed bebújik az elõre megásott atombiztos fedezékbe, és reméli, hogy Dante bosszúja elkerüli...
Írta 2008. május 20. - 21:29
Dante, engedelmeddel ezt a becsirkézés igét felvettem a szótáramba
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Írta 2008. május 20. - 20:51
Balage, átnéztem a fotókat, de nem látszik rendesen a gatyó. Majd engedelmeddel körbefotózlak, hogy elküldhessem a lányoknak, tetszik-e nekik is.
ok, de nem borotválom le a lábam, remélem nem gond
B
Írta 2008. május 20. - 17:24
Persze, semmi gond. Nincs országútim, de viszek egy aszfaltosabb gumát.OFF
Ja, Hosi, nehogy azt hidd, hogy utállak, csak rájöttem, hogy minen Garda térképem Cadmannél van, elvileg a héten egy sörözés keretében visszaadja. Montit, vagy útit viszel?
ON
Ezzel a sötétben tekeréssel eszembe jutott a Rózsaszín párduc filmbõl, mikor Crusoe felügyelõ belép a tök sötét tornaterembe, rálép a futógépre és elindítja...
Írta 2008. május 20. - 15:58
Hûha.
Ez örök téma lesz mostantól.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2008. május 20. - 15:46
Ez a partvisos dolog tetszik. Tényleg így élethû. 
Balage, átnéztem a fotókat, de nem látszik rendesen a gatyó. Majd engedelmeddel körbefotózlak, hogy elküldhessem a lányoknak, tetszik-e nekik is.
Írta 2008. május 20. - 13:56
OFF
Ja, Hosi, nehogy azt hidd, hogy utállak, csak rájöttem, hogy minen Garda térképem Cadmannél van, elvileg a héten egy sörözés keretében visszaadja. Montit, vagy útit viszel?
ON
ON
Írta 2008. május 20. - 12:15
És néha valaki a partvissal fejbe vág, hogy szimulálja az észre nem vett fákat 
Sõt, opcionálisan a vérfarkas-szimuláció is bekapcsolható, csak köcsön kell kérni a szomszéd pittbullját
Sõt, opcionálisan a vérfarkas-szimuláció is bekapcsolható, csak köcsön kell kérni a szomszéd pittbullját
Írta 2008. május 20. - 09:35
Edzés képpen egy kis görgõzés a sötét szobában
Írta 2008. május 20. - 08:34
Attól tartok telihód ide, vagy oda, nem szívesen terepeznék éjjel lápa nélkül. Legfejebb a lassú tempóval abszolvált nyílt területeken elegendõ a fény bringázáshoz, de zárt lombú erdõben nem sokat látsz.
De megvan: rendezzünk teliholdas 24 órást, szigorúan lámpa nélkül!
De megvan: rendezzünk teliholdas 24 órást, szigorúan lámpa nélkül!
Írta 2008. május 20. - 07:54
Aki nem akar, az ne hozzon lámpát, én azért fogok.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Írta 2008. május 19. - 22:28
Igen, teliholdas, farkasüvöltõs, LÁMPA NÉLKÜLI tekerést!
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel
Írta 2008. május 19. - 20:54
Látom senkit nem érdekelt az okfejtésem, gyakorlatilag újhold lesz, ergo ha derült lesz az ég, akkor sem lesz nagy fény. Sz.tem klasszabb lenne esti természetes fényben + amit a lámpa rásegít mint csak a lámpával, de legfeljebb megismételjük máskor is.
Részemrõl ott leszek, bár lux-ban nem vagyok erõs, majd jó éjszakai szender módjára követem a fényt.
Részemrõl ott leszek, bár lux-ban nem vagyok erõs, majd jó éjszakai szender módjára követem a fényt.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére