Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Túrák Magyarországon
Started by
SanDiablo
, 2004. December 16. 21:13
Posted 2008. May 28. - 11:27
Hali!
Hosszabb kihagyás után megint lesz Balaton200 teljesítménytúra a hétvégén. Ha minden jól megy, akkor cimborákkal ott leszek. Volna kedve még valakinek jönni?
--Trifo
Hosszabb kihagyás után megint lesz Balaton200 teljesítménytúra a hétvégén. Ha minden jól megy, akkor cimborákkal ott leszek. Volna kedve még valakinek jönni?
--Trifo
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
Posted 2008. May 28. - 08:03
Á, elég ha olyan jól futsz fölfele válladon a bringával, mint Pite.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2008. May 27. - 21:21
Ez afféle hárdkór útvonal, vagy csak a Fekete fej ijesztõen hangzik?
Ez merrefele van?
Az útvonal zöme eccerû, de a Fekete fejre beülõ kell. Gyakorlatilag a Hárs és a Petneházi-rét között van.
Ausztria, Kenguruk földje!
Posted 2008. May 27. - 21:11
Kijön valaki velem a Hárs-Fekete Fej-P-jelzés-Z-3szög útvonalon?
Ez afféle hárdkór útvonal, vagy csak a Fekete fej ijesztõen hangzik?
Ez merrefele van?
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2008. May 27. - 21:06
Jóvan, akkor niteride elhalasztva, Crosskovi meg befigyel.
Menni veled, oda? Majd a mazók... Fekete fej mi!
Posted 2008. May 27. - 17:12
Öreg ember nem rakéta, csúszik, mászik, mint a teknõsbéka. Nem sietek, nézelõdni indulok, óvatos, öreguras tempóban.
De mehetünk szombaton is:D
De mehetünk szombaton is:D
Posted 2008. May 27. - 17:06
Mé' nem inkább szombaton?
Nem kellene egyedül menned.
Nem kellene egyedül menned.
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2008. May 27. - 16:59
Posted 2008. May 27. - 16:37
Jóvan, akkor niteride elhalasztva, Crosskovi meg befigyel.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2008. May 27. - 16:25
Okés, akkor halasszuk el a jövõ hétre vagy azutánra, ha csak péntek jöhet szóba!
Jövõ héten 8-án CrossKovácsi, menjünk a rá következõ pénteken.
Posted 2008. May 27. - 16:22
Okés, akkor halasszuk el a jövõ hétre vagy azutánra, ha csak péntek jöhet szóba!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2008. May 27. - 16:07
Akkor menjünk pályát bejárni, az most fontosabb lenne, mint a pénteki.
Szerintem függesszük fel, mert oda bármikor mehetünk és a Crosskovácsi után valamikor megejtjük a dolgot.
Bár a cukrászdás részt az elején sajnálom.
Szerintem függesszük fel, mert oda bármikor mehetünk és a Crosskovácsi után valamikor megejtjük a dolgot.
Bár a cukrászdás részt az elején sajnálom.
Posted 2008. May 27. - 15:10
Hátezittakérdés ugyebár - mert Nati Paul szerint Crosskovácsi bejárást fog vezetni szombaton 10-tõl. Ami mellesleg engem is érinthet.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Posted 2008. May 27. - 14:27
Nájt Ride mostan lészen akkor az Úr 2008-as esztendejének május hó valahanyadik napján?
White Horse
Posted 2008. May 27. - 14:08
Igen, az. Egyszercsak eltûnt az aszfalt, beleszálltam a "csapdába", ami ugye murvával volt tele, ott meg már nó kontroll üzemmódban volt a bicaj. Nagyon sajnálom, mert utána már csak "lépésben" haladtam. Kb Jávorkútig stabilan folyt a vér, gyakorlatilag a zoknimat jól átáztatta.
Posted 2008. May 27. - 13:55
Ez a bánkútról levezetõ "aszfaltút" volt? Ott voltak érdekességek. - Jé, itt az út fele negyven centivel lejjebb van... A mohás aszfalt volt a csúcs. Nem tudom mennyire csúszhat, nem mertem próbálgatni, de fostam volna ilyenen venni egy tempós kanyart. Szerencsére mind egyenesben volt.
Posted 2008. May 27. - 13:09
1.9-es volt, és elõl 3, hátul 3.5 bar volt benne. Az volt a baj, hogy a kanyar aszfaltként indult, belemetem gyorsan, s menet közben váltott át murvára - amikor már döntve volt a bicikli. Azellen nem véd.
Posted 2008. May 26. - 18:17
Posted 2008. May 26. - 12:51
Mit írhatunk a számládra!?
Semmi extra, csak murvás-szaron a keményre fújt Cinder nem fogott meg.