Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Jelentem jó volt a mai túra! Részemrõl kicsit betett a sok köves lefele, de voltunk szép helyeken is: pölö Csóványos alatt az erdei út fantasztikus; tudom van ott sok, de én csak az egyikre gondolok :D. Szúnyogok nem voltak. :) Kerékpárkezelési technika hiányosságaim miatt volt pár zakó, sima spd kikapcsolási antiképességtõl kezdve a letörésen elõrebukfenc hátra érkezve - asszem ezt pontozzák valamilyen sportágban.
Oldbike! Újfent fantasztikusak a képek :) Foltán-keresztnél lefele gurulóban jártunk, ezért nem kerestük már meg a forrást.
"Nice boys don't play rock and roll"

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
börzsönyi tekergések:verõce-foltán-K négyszög-jelesfa-dobogó bérc-királyháza-P-S-bugyihó-csánki kert-király kút-kenyeres balázs forrás-feketevölgyi panzió-hamuház-K+-rakodó
a börzsönyszivatóra ajánlom a P-at,túrára a dobogó bércet
zoozoo-PTamás forrásnál voltatok?
http://picasaweb.goo...d/JelesfaBugyih

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Na milyen volt a mai Börzsönyözés?? Szúnyogok voltak?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
Hát izé - hogy írják Verõcét? :D
Nekem semmi mást nem dob ki átszállás nélkülre, kerékpárszállítással, csak egy féle verziót: 8.40 nyugati - 40km - 9.34 Verõce.

Edit: jóówww, Rákosrendezõt jelölöm indulónak és csak a nyóc.negyvenes áll meg ottan. Bocsesz, szóval a 8.40-es vonattal tudok csak menni. hehe tök mindegy... így éjfél után az üres topicban :)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 hozzászólás
vagy egyedül megy a 8:40-sel, sztem:)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Javítottam, jó a 8:40-es is a menetrend szerint.
De nekem ez gyanus. Régen Vácon át kellett szállni.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Tehát ha jól értem, akkor zoozoonak mindegy, melyik a jó :)

Zoozoo! Akkor hogy ne kelljen neked idetekerni (ha viszont akarsz, akkor szólj!), menjünk a 8:40-essel!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
A 9:05-ös Vácig nem áll meg.
A 8:40 es mindenhol megáll, de megy Verõcéig az is.

Hétfõn este 6-ig vannak az Önkormányzatnál, a nevemre veszlek benneteket.
:P

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

ÕÕÕ, jaj, PTomi! Milyen vonattal és hová mész? Valami váci járatot néztél? Mert Verõcére 8.40-kor indul nyugatiból vonat. Erre szándékoztam felszállni Rákosrendezõnél. Szóval milyen vonatra szálljak? :)

Õõõõõõ.

Valaki harmadik személy is nézze meg pls, hogy mikor indul vonat! :)
Nekem kidobja a 9:05-öst is, szombatra, biciklivel, átszállás nélkül, Budapest-Nyugati -> Verõce útra.
Baj van! :)

Mehetek amúgy a 8:40-essel is, max nem várunk többet, de 20 perccel hosszabb lesz az út.
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás
ÕÕÕ, jaj, PTomi! Milyen vonattal és hová mész? Valami váci járatot néztél? Mert Verõcére 8.40-kor indul nyugatiból vonat. Erre szándékoztam felszállni Rákosrendezõnél. Szóval milyen vonatra szálljak? :)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 hozzászólás

Engem érdekel a dolog.
A Nyugatiból 9:05-kor induló vonattal megyek majd, (elvileg) 9:39-re ér oda.

Valószínüleg találkozunk a vonaton :)

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás

Amennyiben érdekel valakit a dolog, szombatra egy kis börzsönyi kiruccanást tervezünk. Indulás Verõcérõl a Csóványosra (kéken), majd onnan vissza Foltán-kereszt, Királyrét, Kóspalag, Törökmezõ, Kismaros útvonalon.
Indulás 10-kor - pontosan, nem várunk senkire - Verõcérõl, a templom elõtti térrõl. 12-s útról Verõce közepén jobbra, Magyarkút felé, és pont a tér elõtt fordul az út.

Engem érdekel a dolog.
A Nyugatiból 9:05-kor induló vonattal megyek majd, (elvileg) 9:39-re ér oda.

Edit:
Remek :)
White Horse

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Hali Trifó, Pixelék mennek Börzsönybe, hívd fel õt, hátha tudsz még csatlakozni.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Ejj, az nekem nem jó.

Ellenben vasárnap mennék bárhova. Valami laza hegyi dologra gondoltam. Célterület: Pilis, Budai hg. Jelentkezõ esetleg?

--Trifo

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Amennyiben érdekel valakit a dolog, szombatra egy kis börzsönyi kiruccanást tervezünk. Indulás Verõcérõl a Csóványosra (kéken), majd onnan vissza Foltán-kereszt, Királyrét, Kóspalag, Törökmezõ, Kismaros útvonalon.
Indulás 10-kor - pontosan, nem várunk senkire - Verõcérõl, a templom elõtti térrõl. 12-s útról Verõce közepén jobbra, Magyarkút felé, és pont a tér elõtt fordul az út.

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Ehe. Gratula. Nekem valamikor régen olyan 7:45 volt a legjobb idõm. Most nem tervezek ilyet. Csak úgy békésen, mert akikkel megyek, nem nagyon ültek még idén bringán. Ez persze azért nem akadály, legalábbis régen nem volt az :)

--Trifo

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
#8067 meg #8073 post itt.
:P

trifo

trifo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.175 hozzászólás
Hozé: Miért? Múlt héten megvolt?

--Trifo

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 hozzászólás
Pár hete sikerült nekem is abszolválni a Fekete fejet. Nem rossz, de a végét már toltam és eléggé be volt nõve.

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Azért minden hétvégén nem kerülném meg.
:)