Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Bocs, most látom, hogy a többiek fotói is ilyen placsniban, elmosódva jelennek meg, szóval akkor itt nem feltöltési hiba lesz, hanem valami belsõ Picasa error.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Sziasztok!
Köszönöm a mai túrát, fantasztikusan éreztem magam! Hihetetlenül gyönyörû új utakok tekertünk, ez volt a hét fénypontja, és a Mánára még visszatérek, mert ez az ösvény fenomenális!
Oldbike, köszi sok infót, a szép utakat és persze a csigákat is! Mind nagyon jól esett!

Egyébként tényleg hihetetlen, hogy egy szerdai napon többen voltunk, mint hétvégén néha. :D
Zoli, köszi a fuvart, végülis 7-kor már ott voltam a mítingen.
Egyébként én csíkot nem látok, viszont ha rákattintok egy fotóra, olyan szörnyû felbontásban jelenik meg, mintha egy 20 dioptriás szemcsin keresztül nézném. Kb. a thumbnail 5-szörös nagyítása, nagyon csúnya. Így nem is tudom megnézni a fotókat. Remélem megjavítják ezt a hibát. Vagy...az is lehet, hogy te rontottad el, és nagyon lekicsinyítetted õket. Nem tudom, másoknak hogy jönnek be a nagy képek?

Többiek: Nektek is köszi a fotókat! Én sokat nem fotóztam, de azt majd felrakom holnap

Tudja valaki, ma mennyi szintet mentünk?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Burce 6-kor akar Móriczon lenni, szóval 1500-re menni akár franszoá akár kecske környékére, a szokásos tökölõs tempónkkal azt jelenti, h õ nem is mászik :) Meg én viszek abszolút kezdõ embert, akivel lebeszéltem, h napközben, és h terem, ahol tutira labdába tud rúgni, és akkor már jó lenne akkor menni, amikor kedvezményes. Vagy nektek holnapi nap nem jó korábban? (de. 10-11-tõl)

Nati képérõl azonnal az ugrott be, h Vörös cipellõk :D

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Nati, ez a CKM-be megy? :)
http://picasaweb.goo...855602716526114

Kala, Burce, falmászó-wanabík: Legyen franszoá holnap (még mielõtt valaki félreérti, falat mászni megyünk). 1500 @ Pearl of pine?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Csatlakozom az elöttem szólókhoz, remek móka volt a mai börzsönyi tekerészés.
Ahhoz képes, hogy szerda van, 7-en összejöttünk, mint a gonoszok.
Nulla defeket és két esés, nem is olyan rossz arány. Dzsonhee esését még megértem, az ronda egy hely volt, de hogy Bruce hogyan esett el a tükörsima úton 5km/h-val, az örök rejtély marad!:)
Oldbike-nak köszönjük a túravezetést és fõleg Szokolyán a csigákat, nagyon jól bírt esni.
Mai képek

(Valaki nem tudja mi van a Picasa-val, hogy olyan hülyén jeleniti meg az albumokat, egy csíkban? Nektek is úgy van, vagy én babráltam el valamit?)

dzsonhee

dzsonhee

törzsvendég

• fórumtag
  • 687 posts
  • LocationBad Goisern
Köszönöm a túrát, nagyon jó volt az esés és az elgörbült küllõ ellenére is.
Legjobb a Foltán kereszt-Nagy Mána majd onnan lefele rész volt...mennék is vissza akár holnap

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Az én képeim a mai mókáról itt érhetõk el:
http://picasaweb.goo...20080903BRzsNy#
Jó volt, jól éreztem magam, elfáradtam. De a héten még megyünk valamit. Elviekben egy szombati pilisi megfejtés. Részletekrõl késõbb.

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
A mai túra remek hangulatban,köszönöm.Jó idõben,jó helyeken,jó társasággal. :)
http://picasaweb.goo.../BMagosNagyMNa#

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
kösz, baráttya a képeket!

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Akkor, hogy tiszta legyen a dolog: holnapi börzsönyi túra talija 9.40-9.50 között Verõcén a szökõkútnál (magyarkúti leágazás). Indulás 10-kor.

Ehhez én is szeretnék csatlakozni. Egy kis kérdõjellel (a hátizsákomban).
Vagy a 9.05kor induló vonaton leszek (Verõcén van 9.39kor), vagy nem tudtam elmenni.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Erának sok boldog névnapot, Zolinak boldog szülinapot!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

eredeti szerzõ: burce
Tartalékolok. Másra is kell még ;-)

Irigy kutya! :D

Mennyémásszá!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Zoli, köszi az fotókat! Megtaláltuk. Tök jók. Tetszik. :)

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Tartalékolok. Másra is kell még ;-)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Burce oly költõi vagy. Még, még, még...:D

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts
Most még süt a nap, csiripelnek a madarak, issteni szép az erdõ a majdnem ezer színben és a pár centi vastagon álló lehullt falevelek mennyei díszletet biztosítanak egy... fülledt mászótermi mászáshoz? :-) Meggondoltad?

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,292 posts
Sok örömöt és bódotátott Zoli!

Kala: mászobirodalom ok részemrõl. bursz?
"The faster you are, the slower your life goes by" - Lucas Brunel

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts
De a bor nem olyan, hogy öregszik és egyre finomabb lesz, majd tönkremegy és csak mutatóba marad? :D
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Hosi

Hosi

törzsvendég

• jóváhagyásra váró
  • 431 posts

Lens, Savanyúgabi ( és Franszuá?), P.Tomi, Zed, Dante, Kovitomi, és Hosi talál magáról Mátramarcis képeket, a saját topikjában van a link.

Kösz, megtaláltam, bár mint megbeszéltük a fotózáskor (már) nem láttalak

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Így kissé megkésve is Boldog "Zolinapot" kívánok apafej!
Vénülsz apa, de sebaj! :D
Tudod, mint a jó bor...!