Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Túrák Magyarországon
Started by
SanDiablo
, 2004. December 16. 21:13
Posted 2008. September 05. - 16:20

A mán régen volt, de igyekszem duplázni, ügyelve arra, hogy Hozé kedvenc helyeit újra megejtsem

Posted 2008. September 05. - 16:20

Na akkor tali 9-kor, Szentendrén a HÉV végállomáson. Meleg lesz, induljunk korán.
Szentendre - Vörös-kõ - Palóczki-rét - kéken Visegrád - Apát-kúti-völgy - Pilisszentlászló - Spartacus-ösvény - Visegrád - Akácos-árok - Pap-rét - Szentendre
Igény szerint menet közben módosítható.
Szentendre - Vörös-kõ - Palóczki-rét - kéken Visegrád - Apát-kúti-völgy - Pilisszentlászló - Spartacus-ösvény - Visegrád - Akácos-árok - Pap-rét - Szentendre
Igény szerint menet közben módosítható.

Posted 2008. September 05. - 16:07

Menjünk! Ötlet? De ne valamelyik szokásos útvonalat!
Nekem vannak ötleteim, csak kérdés, hogy megfelel e a többieknek.
Ötlet? Nincs! Most ötletelj Te.
UVH vagy Szentendre indulással legyen, a többi nekem mindegy.
Posted 2008. September 05. - 16:01

vendég_Charon_*
Posted 2008. September 05. - 15:55

Posted 2008. September 05. - 15:41

Menjünk! Ötlet? De ne valamelyik szokásos útvonalat!

Posted 2008. September 05. - 15:37

Posted 2008. September 05. - 15:18

Az finom ilyen "hideg" idõbenLehet, aszfalt lesz a dologból az nagy lapájon.
Posted 2008. September 05. - 14:55

Én holnap mennék, de még nem egyeztem meg magammal az irányban, a távban a helyben és semmiben sem. Ráadásul reggel 8-ra adtam randevút az asztalosnak, akivel elszámolunk. (Aki építtet ugye.) Szóval az indulás idõpontja is kérdéses. Lehet, aszfalt lesz a dologból az nagy lapájon.
Posted 2008. September 05. - 14:13

Posted 2008. September 05. - 13:47

Egyben, végig, tudtommal egyedül Hurka járta be innen...

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Posted 2008. September 05. - 13:41

Khm khm.
Egyben? Végig? Mer részletre nem ugyanaz.
Egyben? Végig? Mer részletre nem ugyanaz.

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Posted 2008. September 05. - 12:53

De nagy szád van.hmmm, Beac?
/részemrõl leves, de attól a többieknek még/

Másrészt x alkalommal bejártam már az útvonalát, ezért inkább valami más vonalvezetést választanék.
Posted 2008. September 05. - 12:18

Röviden annyi, h hazaértem hajnali 2-kor, és nem vittem be a bringát a házba, csak leraktam a kertbe, de olyan helyre, ahová nem lehet belátni. Sajnos a kutya akkor még, a bejáratnál akkor fellelhetõ virágok érdekében nem rendelkezett szabad bejárással, csak annyi tûnt fel éjjel, h nagyon dühösen csaholt egy darabig.
Aztán reggel f7-kor nézem, a gép sehol, kellett némi idõ, amíg realizálódott bennem, hogy nem én emlékszem rosszul ill. nem tolta be senki, hanem bemásztak a kertbe, és megfújták.
Aztán mint a Dr. House-ban mondták jöttek a különféle fázisok; tagadási, aggresszív, depresszív, stb. Meg mentem rendõrségre, tettem fel ide is és máshova is hirdetést, ill. nyomtattam sok képet róla, amit elkezdtem széthordani boltokba.
Végül úgy lett meg, h Tommmas kiszúrta, amint egy kölök teker rajta Bpen, utcai cipõben az SPD-t... Csak a Jamis matricákat szedték le, minden más változatlan volt a gépen. Mi meg ki, ott tartottuk a gyereket, amíg kiért a kerületi rendõrség, és következett volna egy hónapos bizonyítási procedúra, hogy az a bicó, amit bevittek, tényleg a mienk.. (amúgy a számla és a vázszám nem SZÜKSÉGSZERÛ, hogy meglegyen, csupán nagy mértékben megkönnyíti/felgyorsítja ezt a részt) Nekem nagy szerencsém volt, mert az õrsön az egyik rendõrnõ bringás volt, és miután némi beszélgetéssel meggyõzõdött róla, hogy tényleg az enyém, kezembe nyomta a gépet, és mondta, hogy elintézi a többit.
Még annyi volt, hogy felhívott a 2. kerületi nyomozó, hogy nyomatékosan kérné, hogy módosítsam a vallomásom, mert 1. szerinte a Chis King, X0-val, Race Face, Syncros, Z1 stb. alkatrészekkel szerelt használt gép nem ér 200e-t 2. ha ér is, akkor neki eljárást kéne indítania a gyerek szülei ellen orgazdaság miatt, amit nagyon nem szeretne
én meg mondtam, h 1. nem szeretném visszavonni az állításomat, mivel nem hazudtam, nincs túlbecsülve a gép értéke, nem is származna belõle semmi elõnyöm, mivel a biztosító semmiképp nem fizetett volna érte 2. márpedig szerintem, ha a gyerek elsõnek azt hantázza, hogy az az õ gépe volt mindig is, és csak aztán korrigál, hogy ja, amúgy most kapta az apukájától, akkor legalábbis tudják, hogy a gép valszeg lopott volt...
De annyira erõszakos volt, hogy végül engedtem neki (sztem kapott némi pénzt a gyerek apjától...) de a mai napig bánom, hogy nem álltam ki az igazamért, fõleg, ha esetleg ezzel olyanoknak lehetett volna a körmére nézni, akik ebben a bizniszben érdekeltek.
A Te gépedet meg tényleg tuti felismerem, mert jó darabig szemeztem vele év elején, és ha át is festenék, az átfestett Anthemek sem túl gyakoriak errefelé...
Aztán reggel f7-kor nézem, a gép sehol, kellett némi idõ, amíg realizálódott bennem, hogy nem én emlékszem rosszul ill. nem tolta be senki, hanem bemásztak a kertbe, és megfújták.
Aztán mint a Dr. House-ban mondták jöttek a különféle fázisok; tagadási, aggresszív, depresszív, stb. Meg mentem rendõrségre, tettem fel ide is és máshova is hirdetést, ill. nyomtattam sok képet róla, amit elkezdtem széthordani boltokba.
Végül úgy lett meg, h Tommmas kiszúrta, amint egy kölök teker rajta Bpen, utcai cipõben az SPD-t... Csak a Jamis matricákat szedték le, minden más változatlan volt a gépen. Mi meg ki, ott tartottuk a gyereket, amíg kiért a kerületi rendõrség, és következett volna egy hónapos bizonyítási procedúra, hogy az a bicó, amit bevittek, tényleg a mienk.. (amúgy a számla és a vázszám nem SZÜKSÉGSZERÛ, hogy meglegyen, csupán nagy mértékben megkönnyíti/felgyorsítja ezt a részt) Nekem nagy szerencsém volt, mert az õrsön az egyik rendõrnõ bringás volt, és miután némi beszélgetéssel meggyõzõdött róla, hogy tényleg az enyém, kezembe nyomta a gépet, és mondta, hogy elintézi a többit.
Még annyi volt, hogy felhívott a 2. kerületi nyomozó, hogy nyomatékosan kérné, hogy módosítsam a vallomásom, mert 1. szerinte a Chis King, X0-val, Race Face, Syncros, Z1 stb. alkatrészekkel szerelt használt gép nem ér 200e-t 2. ha ér is, akkor neki eljárást kéne indítania a gyerek szülei ellen orgazdaság miatt, amit nagyon nem szeretne
én meg mondtam, h 1. nem szeretném visszavonni az állításomat, mivel nem hazudtam, nincs túlbecsülve a gép értéke, nem is származna belõle semmi elõnyöm, mivel a biztosító semmiképp nem fizetett volna érte 2. márpedig szerintem, ha a gyerek elsõnek azt hantázza, hogy az az õ gépe volt mindig is, és csak aztán korrigál, hogy ja, amúgy most kapta az apukájától, akkor legalábbis tudják, hogy a gép valszeg lopott volt...
De annyira erõszakos volt, hogy végül engedtem neki (sztem kapott némi pénzt a gyerek apjától...) de a mai napig bánom, hogy nem álltam ki az igazamért, fõleg, ha esetleg ezzel olyanoknak lehetett volna a körmére nézni, akik ebben a bizniszben érdekeltek.
A Te gépedet meg tényleg tuti felismerem, mert jó darabig szemeztem vele év elején, és ha át is festenék, az átfestett Anthemek sem túl gyakoriak errefelé...
vendég_Charon_*
Posted 2008. September 05. - 11:54

Posted 2008. September 05. - 11:42

Posted 2008. September 05. - 09:07

Van még remény! Elég könnyen felismerhetõ a váz/bicó, és ezek után biztos lesz ember, aki kiszúrja, ha feltûnik az utcán valaki alatt! (az enyém is meglett kompletten)
Lens, ha nem Te ülsz rajta, és meglátom a gépet valahol, sztem elõbb fogok ütni, és csak aztán kérdezni!
Kala, köszi! A te bringádat hogy lopták el és hogy lett meg?
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.
Posted 2008. September 04. - 22:09

Posted 2008. September 04. - 21:56

minek? összetöri magát segítség nélkül is...Akkor most üssük, vagy sem...?
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2008. September 04. - 21:54