Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Ez azé' van me' má' vén vagyok.
:P

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Azért nem visznek ilyen túrákra, mert ha nem megy minden terv szerint, pl. van egy kis sár, vagy nem egyértelmû, merre kell menni, rögtön pánikba esel, hisztizni kezdesz, és zokogva terülsz el a földön. :P
Ausztria, Kenguruk földje!

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Ez van, ha nem tudok veletek menni.
Gyerekek, nem lehetek mindenhol ott!
:P

(Most is pl. itt vagyok.)

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Dante nem küldött még privit a hét végével kapcsolatban?

Nem, nem küldött a bitang!

Most nézegettünk 2002-es fotókat Natival, nagy élmény volt. Arra gondoltam, én is majd 5-6 év múlva küldöm át a képeket Cecinek, milyen nagy élmény is lesz neki a nosztalgiázni... :D

Te olyan hülye vagy! ;) Vagy csak öregszel...? :D

esetleg kölcsön adjam GPS hogy egyszer már ne tévedj(etek) el ? :)

Köszi, de az a helyzet, hogy "csak" én tudtam mindig, hogy merre kell menni. A "térképész" meg az "idegen vezetõ" kétszer is elvétették az irányt! :) Oszt nekem még térképem sem volt, nem hogy flancos GPS!
(Na jó, egyszer én is tettem egy kerülõt a sárgán, de azt már Diósjenõ felett és legalább beugrott, hogy nem lesz az jó énnékem! )

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Na persze. Bender negatívot (vagy diát?) elõkeres, fotólaborba be, csinál mindenkinek A4 nagyítás, vásárol papírhenger, összeteker fotó, belerak, postára el, felad. ;)

Thisisjimy

Thisisjimy

vendég

• fórumtag
  • 31 posts

Én is szerettem volna menni, de elaludtam nemgyengén... :(
Helyette felmásztam nagyhideghegyre :)
Ma meg Naszály. kép:
http://www.bendernet...ac/DSC_5501.JPG

csao

küld már el nekünk az eredeti képet is ;-)....

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

csabilc4!
Olyan fottóapparat nevûvel...:D

ps.: szerintem elõtét szûrõ, vagy utólag korrigált. De akkor is naon jó!

Azon morfondírozok, hogy a hétvége felé bevenném magamat újra a Börzsönybe...hm...nekem ez a börzsönyi kék, ez birizgálj a fantáziámat.
Na mert egy helyen csak elpuskáztuk ugye. (Sietünk, sietünk, aztán a "leglassabb" meg tudta is merre kell menni, csak már senki sem volt ott, akinek elmondhatta volna.) Meg aztán a Drégely-várhoz sem arról és úgy, és hát még lenne ott mit kipróbálni. Meg a Diósjenõi kitérõm a sárgán, az is érdekelne, hogy meddig és merre. Na mindegy, csak "hangosan" gondolkodok, amíg van mivel. :chin:

esetleg kölcsön adjam GPS hogy egyszer már ne tévedj(etek) el ? :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Thisisjimy

Thisisjimy

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Sziasztok,

Engem is érdekelne legközelebbi közös túra, sajnos a Börzsönyrõl lemaradtam...

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Na ja, a KODAK! A régi szép idõk emlékei! (Kodak Chrome filmovicsok...! Hmmm...) Uram, mikre nem emlékszik Ön! :clap:

Apropó, nem akarsz küldeni képeket? Vagy közvetlen ment Cecinek? Na mert beárultalak, hogy már csak Te vagy a bûnös, mindenkiét átküldtem, aki elérhetõ volt. :)

Most nézegettünk 2002-es fotókat Natival, nagy élmény volt. Arra gondoltam, én is majd 5-6 év múlva küldöm át a képeket Cecinek, milyen nagy élmény is lesz neki a nosztalgiázni... :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

csabilc4!

Azon morfondírozok, hogy a hétvége felé bevenném magamat újra a Börzsönybe...hm...nekem ez a börzsönyi kék, ez birizgálj a fantáziámat.
Na mert egy helyen csak elpuskáztuk ugye. (Sietünk, sietünk, aztán a "leglassabb" meg tudta is merre kell menni, csak már senki sem volt ott, akinek elmondhatta volna.) Meg aztán a Drégely-várhoz sem arról és úgy, és hát még lenne ott mit kipróbálni. Meg a Diósjenõi kitérõm a sárgán, az is érdekelne, hogy meddig és merre. Na mindegy, csak "hangosan" gondolkodok, amíg van mivel. :chin:

Dante nem küldött még privit a hét végével kapcsolatban?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Na ja, a KODAK! A régi szép idõk emlékei! (Kodak Chrome filmovicsok...! Hmmm...) Uram, mikre nem emlékszik Ön! :clap:

Apropó, nem akarsz küldeni képeket? Vagy közvetlen ment Cecinek? Na mert beárultalak, hogy már csak Te vagy a bûnös, mindenkiét átküldtem, aki elérhetõ volt. :)

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Filmes. Ha jól látom inkább valami portézásra szánt film lehetett. A Kodak Goldoknak volt hasonló a színvilága. Illetve ahogy Zsizsi mondja a szûrõ lehet a megoldás.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
csabilc4!

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 posts

Ma meg Naszály. kép:

nagyon tuti kép!
milyen géppel készült?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Hú, ez nagyon, nagyon...pöpec kép! :clap:

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,695 posts

Ma meg Naszály. kép:

Tessék megszomorodni! :D
Ez aztán a kép! Gratula!
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

minuvtcr

minuvtcr

vendég

• fórumtag
  • 66 posts

Mi ma a Börzsönyben jártunk. Jó vót! :D Még sose bringáztam a P+-on Szokolyáról Nógrád felé, de mindenkinek csak javasolni tudom, nagyon izgis!

Minden méteren elveszítettétek? Mert én 2006-ban így jártam vele, igaz Nógrádról mentem Szokolya felé. :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5,944 posts
Mi ma a Börzsönyben jártunk. Jó vót! :D Még sose bringáztam a P+-on Szokolyáról Nógrád felé, de mindenkinek csak javasolni tudom, nagyon izgis!
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
:wow::clap1: Ez igen kép.
"Nice boys don't play rock and roll"

Bendernet

Bendernet

vendég

• fórumtag
  • 29 posts
Ma meg Naszály. kép:

bendernet.hu & punaweb.hu
És így a világ újra megmenekült, hála a Pindúr Pandúroknak!