Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Lett két egyesem. :(
Na majd legközelebb, no meg most ott is tél van most szerintem, valószínûleg a Sziklás-hegységben a pilisi -10 fokos kánikuláról ábrándoznánk. :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Kedves Ronin barátom jelentem a fényképezõ gépembe betettem az aksit így holnap már fotozni is tudok vele és nem csak cipelem:wallbange.

Hehe! Én is jártam már így, a Gázlóra elvittem a gépet, az aksija meg a töltõben maradt. Majdnem agyvérzést kaptam. Még szerencse, hogy Oldbike-nál volt fotómasina.

A Sziklásba ha mentek, nehogy itthon hagyjatok!:)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Most van a lottósorsolás, ha minden összejön kiruccanhatunk majd a Sziklás-hegységbe is. :)

Megyek:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Úgy gondoltam hogy a Pilis lényegesen közelebb van Gyálhoz mint a Sziklás hegység és téli bringás ruhában nem volt kedvem tízen órákat zötykölõdni olyan jármûvön ami a kerekeit csak kényszerbõl használja:chin: így inkább itt érzékcsalódtam:lol1:

Most van a lottósorsolás, ha minden összejön kiruccanhatunk majd a Sziklás-hegységbe is. :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

:hahaha:
Nyár és hó? Hm, nekem ehhez igen messzire kellett utazni, ez meg a Pilisben érzékicsalódik! :D

Úgy gondoltam hogy a Pilis lényegesen közelebb van Gyálhoz mint a Sziklás hegység és téli bringás ruhában nem volt kedvem tízen órákat zötykölõdni olyan jármûvön ami a kerekeit csak kényszerbõl használja:chin: így inkább itt érzékcsalódtam:lol1:
Kiváncsi vagyok VV mikor hozakodik elõ a 40km 3000m-es szintû Pilisi túrájával, olyan jó lenne már egy kicsit meghalni rajta:aniolek_n

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Hehehe! Zee elhozta kedvenc fotómasináját, aksi nélkül! :hahaha:
Nyár és hó? Hm, nekem ehhez igen messzire kellett utazni, ez meg a Pilisben érzékicsalódik! :D

ps.: a nyavajás szerverrel küzdöttem, mindig ledobott, de úgy tûnik sikerült "megzaboklázni"! Tõtõdnek a pikcsörök!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Nagyon élveztem a mai túrát gyönyörû idõnk volt. Csatlakozva az elõttem szóló tanult és nagyra becsült kollégámhoz a jól megválasztott ruházattal észre sem vettem hogy hideg van. A vadálóknál meg is jegyeztem hogy ha nem csipné az orromat a hideg azt hinném hogy nyár van. Jó volt a társaság gyönyörû a táj mi kellhet még egy bringásnak, talán otthon egy FORRÓ zuhany:) . Kedves Ronin barátom jelentem a fényképezõ gépembe betettem az aksit így holnap már fotozni is tudok vele és nem csak cipelem:wallbange.

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Hatvanegynéhány!? Nekem a "kellemes kategóriába" tartozott. De jó, hogy nincsen kilóméter órám! (Megfogadtam, megtettem.) Köszönöm a kellemes társaságot! Nagyon jó, hogy kimentünk a hegyekbe! Szikrázó napsütés, kellemes idõ - bár ez a jól megválasztott öltözéknek is köszönhetõ - és jó terep. :cool1:

ps.: Minnyá lököm a képeket! :)

nagyon szép idõ volt tényleg.:slonko:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Hatvanegynéhány!? Nekem a "kellemes kategóriába" tartozott. De jó, hogy nincsen kilóméter órám! (Megfogadtam, megtettem.) Köszönöm a kellemes társaságot! Nagyon jó, hogy kimentünk a hegyekbe! Szikrázó napsütés, kellemes idõ - bár ez a jól megválasztott öltözéknek is köszönhetõ - és jó terep. :cool1:

ps.: Minnyá lököm a képeket! :)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Azért csak elmentem tekerni egy kicsit, de csak óúti rombolóval.Tényleg szép idõ van.Remélem Lajosforrrás kõrnyékén is jó az idõ:clap:a Fiúknak

Bizony, bizony jó volt az idõ!:ok:
Rendkívüli esemény nélkül négyen szép nyugisan legyûrtünk hatvanegynéhány kilométert a szikrázó napsütésben, és fene tudja hány fokos mínuszban. Egyedül a Pomázról hazavezetõ forgalmas mûút nem jött be nekem, innen nem ártott volna valahogy áttranszportálni magunkat a III. kerületbe. Srácok, ha lesz rá módotok prezentáljátok a képeket...ja, Zoli, ne felejtsd el feltölteni holnapra az aksit! :D

Janes

Janes

törzsvendég

• fórumtag
  • 884 posts
Ma én is kimerészkedtem kicsit a Bakonyban 2 órás tekerés erejéig. Pár kép:http://picasaweb.goo...aoannes/Bakony#

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts
:bell:

fu hát mi is elmentünk végül a hhh környékére. 2 óra elég is volt, még mindig nem eresztettek fel az ujjaim:)bár ez a hóban slickgumival érzés nagyon ott van:)

Tudtam hogy mazoista vagy,nagyon készülsz az idei évre:bell:Zsééé
Pepikét teljessen kicsinálod

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
fu hát mi is elmentünk végül a hhh környékére. 2 óra elég is volt, még mindig nem eresztettek fel az ujjaim:)bár ez a hóban slickgumival érzés nagyon ott van:)
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts
Azért csak elmentem tekerni egy kicsit, de csak óúti rombolóval.Tényleg szép idõ van.Remélem Lajosforrrás kõrnyékén is jó az idõ:clap:a Fiúknak

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Szép napsütéses túránk lessz ahogy elnézem és igen igen meleg:hahaha:

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,693 posts

..végig mész a többiekkel,és a végén együtt fejezitek be kellemesen elfáradva "szerintem":soczek:

Jól beszélsz !! Mondjuk a Rómain ?:cheers:
Marci

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Helló Mindenki!
Felötlött egy kis pilisi gyalogtúra gondolata vasárnapra. Két vállalkozó már van! :)
A tervezett indulás Pilisszentkeresztrõl lenne, és az egyik fix pont a túrán a Rám-hegy lesz. /Közbe lehet - és a hidegben célszerû is - ejteni Dobogó-kõt, ahol lehet olvadni./ :D
Holnap késõ délután, este még pontosítunk. (Azért akkor, mert én holnap egy-két hasonszõrûvel tekerek egy kicsit.)
Szóval, aki kedvet érez, hogy ledolgozza az ünnepek alatt felszedett bejgli-kalóriák egy részét, és mindezt jó hangulatban, jó társaságban tegye - Norbi is megmondta, a fogyás társaságban könnyebben megy :) - az ne hezitáljon! Bakancsot fel!
Üdv!

loco001

loco001

vendég

• fórumtag
  • 133 posts
Szokolya, Szokolya vá, P+, erdészeti tovább a vasút mellett, K

Kocsival voltam, a vonatos verziót majd veled szeretném kipróbálni.

Závoztól a tõled tanult úton mentem ,úgy is látod a képeken, csak a többieknek fényezlek :-)

Onnantól rendesen lelassúltam. A hó 5-25 cm között volt. Volt elöttem autó is arra, az lenyomta, jó lett volna, csak sok helyen jég volt alatta. Feljebb meg mély fagyott havas volt a nyom ...

Szóval megint a Foltántól fordultam lefelé.

Köszi az UVH infót

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts

Sziasztok!

Én is jövök. Az UVH járható már bicajjal?
Ma engem is elkapott a lendület, karikáztam egyet a Börzsönyben. Volt két patak átkelésem, hát tényleg kemény a víz. A szélein legalább. Majdnem bele is csúsztam az egyikbe.

http://picasaweb.goo...ey=yI9Z49jD-6E#

Gyönyörû képek!A túra kezdete Magyarkút-K-Kõ hegy,vagy Szokolya-P-P+ ? ez után látom a mezõt amelyen keresztezed a vasutat és Nógrádra érkezel!Az ilyen téli úrák miatt várom a "Hozé" lámpát!
UVH még nem járható!

loco001

loco001

vendég

• fórumtag
  • 133 posts
Sziasztok!

Én is jövök. Az UVH járható már bicajjal?
Ma engem is elkapott a lendület, karikáztam egyet a Börzsönyben. Volt két patak átkelésem, hát tényleg kemény a víz. A szélein legalább. Majdnem bele is csúsztam az egyikbe.

http://picasaweb.goo...ey=yI9Z49jD-6E#