Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
És mennyi akad :D?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Én is menek.
Ronin, Te már ne is gyere! :D (Sic!)
Na jó, gyere. :)
Ma én is tekertem egyet. Jó a nyeregben lenni.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Tisztelt Ronin collega én megyek ez már tuti:clap: kérdésem :nyugaton a helyzet változatlan azaz van hó helyzet:chin::)?

akad
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Tisztelt Ronin collega én megyek ez már tuti:clap: kérdésem :nyugaton a helyzet változatlan azaz van hó helyzet:chin::)?

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Jut eszembe, ha valakinek korcsolyázni támad kedve, az Omszki-tó be van fagyva, sok embert láttam rajta csúszkálni.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Emberek, akkorát de akkorát bringáztam ma...
Reggel elindultam, hogy csak úgy megyek pár kört a közelben, de olyan szép idõ volt, hogy nem bírtam abbhagyani tekergõzést. Végül azon kaptam magam, hogy megcsináltam a holnapra tervezett útvonalat a Kõ-hegy nélkül. Dömörkapu-Prédikálószék-Vadálló Kõ volt odafelé az útvonal, vissza meg a Királykúti nyeregtõl piroson le Sikárosra, majd fel a Tölgyikrekhez, onnan Lajos-forrás, végül le a kék +-en a zöld érintésvel Pomázra. A kék +en még soha nem jártam, bitang jó volt szinte kilométereken át lefelé csapatni. A Vadállõ Kõ meg egy csoda volt. Ott a völgyet a hegyek magasságában körbeölelték a felhõk, de úgy hogy lent a völgy bejáratánál a Rám szakadék felõl szinte egy falat alkotott a fekete felleg, de bent a völgyben meg teljesen tiszta volt az idõ. Szinte teljes volt a szélcsend. És egyszer csak Dobogókõ felõl a felhõk résén besütött a nap a völgyre. Szinte a mesében éreztem magam, ahogy bevilágította a felhõktõl ölelt hófehér tájat, el is fogott akkor a borzongás. Megérte oda legurulni.

Szóval, holnap ki jön?
Találkozó 10 órakor az UVH-nál.
Az útvonal hasonló lenne, de menet közben alakíthatunk rajta.

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás
http://sebisanyi.seb...i.fotoalbum.hu/

Sikerült a mai túráról is fel rakni néhány képet.Nem mind sikerült mert még csak a telefonnal csináltam.Meg kell tanulni a fotógép kezelését és akkor majd mán kimerem vinni magammal.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Bassz! :mybad:
Most jön egy vízlágyító reklám! :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Nem is értelek Zsizsi:lol1: bár lehet hogy a mosógép gyártók sem ajánlanák a patakon való átkelést mivel most nagyon kemény lehet a vize:lol1:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Na ezt megjegyzem magamnak! Köszi a tippet! /A patakátkelést most hanyagolom.:)/

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Azt azt! Szeretem, és ott két úton is fel lehet kaptatni! (A szebbiket még Nati mutatta meg nekem egyszer, a Kõ-hegyrõl lefelé jövet.)

én lefelé is szeretem
úgy szoktam dömörkapu felé menni hogy a lakótelep felé felmegyek a vízmûtartályig és onnan ledöngetek a szentlászlói útra, jó idõben 3 patakátkeléssel fúszerezve, az pont jó kis adrenalin növelõ segít a további mászásokban :)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Azt azt! Szeretem, és ott két úton is fel lehet kaptatni! (A szebbiket még Nati mutatta meg nekem egyszer, a Kõ-hegyrõl lefelé jövet.)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás
Zsizsi a dömörkapu felé kõhegy alatt , azt érted hogy még jóval a dömör/lajosforrás elág elõtt a szentlászlói útról balra letérve - kishid (régen "csirkegyár" volt ott) köves földút -neki a hegynek ?

Krisszta

Krisszta

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Köszi, Papi! :)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5.747 hozzászólás
Jajj Öreglány!
Nehogy lemaradjak!

Isten éltessen sokáig!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Krisszta

Krisszta

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
Nagyon szépen köszönöm a jókívánságokat!

Mindenkinek BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
:impreziar

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Boldog szülinapot Kriszta:bananadan:cheers::clap:

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
KRISZTA!
Ha már személyesen nem sikerült! (Mert olyan jól TITKOLTÁTOK!) Cavinton rulez! :)

Isten éltessen sokáig!:cheers:

PTamás

PTamás

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.695 hozzászólás
Boldog születésnapot, Kriszta!

:)
White Horse

Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! :)_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Kõ-hegyrõl lefelé a Petõfi kilátó irányába vezetõ Z-jelzésre gondolsz? Egy patak-võlgybe visz le. Igen, ott lehet zúzni. Remélem nem fagy rá mindenféle csúszós cucc a sziklákra ott, mert különben hamar leérünk! :D
Vadálló kövek felé mit szeretnél? Mert azt én ilyen idõben, bringával kihagyom!

Amúgy igen, belelátok! :D

Hogy "Z" jelzés vagy sem azt nem tudom, de a kilátóhoz vezet. Vadállóköveknél meg egyszerûen csak szeretek fentrõl nézelõdni, lemenni nem akarok rajta.

Találkozó szombat 10 órakor UVH-nál.