Na majd legközelebb, no meg most ott is tél van most szerintem, valószínûleg a Sziklás-hegységben a pilisi -10 fokos kánikuláról ábrándoznánk.

Kedves Ronin barátom jelentem a fényképezõ gépembe betettem az aksit így holnap már fotozni is tudok vele és nem csak cipelem:wallbange.
Megyek:)Most van a lottósorsolás, ha minden összejön kiruccanhatunk majd a Sziklás-hegységbe is.
Úgy gondoltam hogy a Pilis lényegesen közelebb van Gyálhoz mint a Sziklás hegység és téli bringás ruhában nem volt kedvem tízen órákat zötykölõdni olyan jármûvön ami a kerekeit csak kényszerbõl használja:chin: így inkább itt érzékcsalódtam:lol1:
Úgy gondoltam hogy a Pilis lényegesen közelebb van Gyálhoz mint a Sziklás hegység és téli bringás ruhában nem volt kedvem tízen órákat zötykölõdni olyan jármûvön ami a kerekeit csak kényszerbõl használja:chin: így inkább itt érzékcsalódtam:lol1::hahaha:
Nyár és hó? Hm, nekem ehhez igen messzire kellett utazni, ez meg a Pilisben érzékicsalódik!
nagyon szép idõ volt tényleg.:slonko:Hatvanegynéhány!? Nekem a "kellemes kategóriába" tartozott. De jó, hogy nincsen kilóméter órám! (Megfogadtam, megtettem.) Köszönöm a kellemes társaságot! Nagyon jó, hogy kimentünk a hegyekbe! Szikrázó napsütés, kellemes idõ - bár ez a jól megválasztott öltözéknek is köszönhetõ - és jó terep. :cool1:
ps.: Minnyá lököm a képeket!
Azért csak elmentem tekerni egy kicsit, de csak óúti rombolóval.Tényleg szép idõ van.Remélem Lajosforrrás kõrnyékén is jó az idõ:clap:a Fiúknak
Tudtam hogy mazoista vagy,nagyon készülsz az idei évre:bell:Zséééfu hát mi is elmentünk végül a hhh környékére. 2 óra elég is volt, még mindig nem eresztettek fel az ujjaim:)bár ez a hóban slickgumival érzés nagyon ott van:)
Jól beszélsz !! Mondjuk a Rómain ?:cheers:..végig mész a többiekkel,és a végén együtt fejezitek be kellemesen elfáradva "szerintem":soczek:
Sziasztok!
Én is jövök. Az UVH járható már bicajjal?
Ma engem is elkapott a lendület, karikáztam egyet a Börzsönyben. Volt két patak átkelésem, hát tényleg kemény a víz. A szélein legalább. Majdnem bele is csúsztam az egyikbe.
http://picasaweb.goo...ey=yI9Z49jD-6E#