Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Jó helyeken jártatok - hány km volt szentkereszt-tõl-ig?
"Nice boys don't play rock and roll"

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Pár kép a Pilisi gyalogtúráról
http://090103gyalogg...o.fotoalbum.hu/
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Hogy csináljátok, hogy nem fagy le az orcátok, nekem 2-3 óra országút után is eléggé jégkocka ábrázatom van. :D

Ez ugy mükszik kérem szépen hogy Nagy az "arcunk" a lá Zsizsi ergo nagy az orrunk is, ebbõl következik hogy az orrtömegg indexünk nagy azaz az egy négyzetméterre jutó orrtömegünk meglehetösen magas.
Ebbõl egyenesen következik hogy még alacsony hatásfokú fütési ill. szigetelési rendszernél sem fázunk ha mozgunk:D. A kisebb orrú egyéneknek akik nem oly szerencsések mint mi javaslom ha mozognak akkor azt intenziven tegyék és ez ne a pulzusmérõre való nézelõdésbõl álljon:sloneczni

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

tudom, szlovákia, most már egyre inkább a "cseszkó"helyett /romaszegregáció a getto határvidékre /kelet, dél-kelet szlovi/, most már euro, belpolitika, reklámhangerõ, önvédelmi törvény,Tátra!!, parkolási díj/mondjuk ez bukó/ "regadónuku" rendszám a mi "vállalkozóinknak" akik aztán felmatricázzák a landcruisert Nagymagyarországgal :-),széééles leállósáv a bringásoknak, jól kezelt, épített utak, olcsó fagyi!!, kinyírt szockó "szent tehenek": ZS /szlovák vasút/, egészségügy,közszféra nyirkálás, ja, studentska!, meleghegy kemping stbstb
lassan egy jó kis sziget lesz itt euba'
andinak bejön, nekem is, dagadtak vunk, és szõkék :-)

síelni nem tok.
bár cimbik eccer rátettek a kékes délre, aszonták' "jóleszazeci" meg hóeke meg errearra
azt csá' elzugtak a bánatba, én meg nekik 1.5 kör alatt pislogtam le magam :-)
frenk a síspiller.
inkább várok nyárig.

:rofl:
Apa! EZ kell a sajtóba, nem a népbutítás! Tömör, lényegre törõ, szókimondó és az "átlagplázázósusogógatyás" is megérti. Talán.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

ahogy a képeket elnézem egyszer ide el kell jutnom a közeljövõben, télen vagy nyáron mindegy, de ide menni kell!

Most merült fel, hogy lesz egy replay feb végén. A mostanihos hasonlóan sznóbordozós, szánkózós, csúszkázós, ki hogy szereti.

"regadónuku" rendszám a mi "vállalkozóinknak" akik aztán felmatricázzák a landcruisert Nagymagyarországgal

:D :rofl:
Na ez tetszett ;)
Ausztria, Kenguruk földje!

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Ez tempó és széljárásfüggõ :D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Nagy az arcunk! :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hogy csináljátok, hogy nem fagy le az orcátok, nekem 2-3 óra országút után is eléggé jégkocka ábrázatom van. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Jó hangulatban telt a tegnapi kis Pilisí túránk,az idõ is jó volt bár össze se lehetett hasonlítani a szombatival . Bánhatja aki otthon maradt:)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
tudom, szlovákia, most már egyre inkább a "cseszkó"helyett /romaszegregáció a getto határvidékre /kelet, dél-kelet szlovi/, most már euro, belpolitika, reklámhangerõ, önvédelmi törvény,Tátra!!, parkolási díj/mondjuk ez bukó/ "regadónuku" rendszám a mi "vállalkozóinknak" akik aztán felmatricázzák a landcruisert Nagymagyarországgal :-),széééles leállósáv a bringásoknak, jól kezelt, épített utak, olcsó fagyi!!, kinyírt szockó "szent tehenek": ZS /szlovák vasút/, egészségügy,közszféra nyirkálás, ja, studentska!, meleghegy kemping stbstb
lassan egy jó kis sziget lesz itt euba'
andinak bejön, nekem is, dagadtak vunk, és szõkék :-)

síelni nem tok.
bár cimbik eccer rátettek a kékes délre, aszonták' "jóleszazeci" meg hóeke meg errearra
azt csá' elzugtak a bánatba, én meg nekik 1.5 kör alatt pislogtam le magam :-)
frenk a síspiller.
inkább várok nyárig.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Nos, fenn van az összes kép, a tegnapi tekerésrõl.
http://picasaweb.goo...ilisiTekerS_09#

...és hát ki nem rest, az ma is ment egy kört a Pilisben. Jót gyalogoltunk ma, öten. Pilisszentkereszt - Dobogókõ - Rám-hegy - Dobogókõ - Pilisszentkereszt.
Vidám túra volt! :)
Köszönöm mindenkinek!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Jövõ hétvégén csatlakozna valaki erre? http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1933
7órakor rajtolnék és 5km/h körüli tempót tervezek, így még elkerülhetõ lenne, hogy rámsötétedjen.

Szerintem én megyek, de mivel - elõreláthatólag - nem egyedül, mi csak a 28 km-es távra.

Zsizsi, kösz az eddigi képeket! A csoportképet elnézve már értem miért van olyan kisebbségi érzésem a közeledben. http://picasaweb.goo...178301251987570
:wazuuup:

Pedig nincs is miért!
Ok! Legközelebb törpejárásban közelítelek meg! :D

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
szlovákia az te hülye :P

www.jasna.sk

de most síelõs a téma náluk, ha elolvad a hó akkor elõveszik a bérelhetõ big-hiteket, és mehetünk egyet dánhillezni :)

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
hülye
dánhillezni kell menni cseszkóba!

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
ahogy a képeket elnézem egyszer ide el kell jutnom a közeljövõben, télen vagy nyáron mindegy, de ide menni kell!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts
Képek a Paraferee féle Pádisi szilveszterezésrõl.
Reggel lent a völgyben a háznál -17°C volt. A fennsíkon 400m-el fentebb már csak -4°C. Fincsi! :)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Jövõ hétvégén csatlakozna valaki erre? http://ttt.tr.hu/nap...ura.php?id=1933

7órakor rajtolnék és 5km/h körüli tempót tervezek, így még elkerülhetõ lenne, hogy rámsötétedjen.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Elsõ pillantásra azt hittem, hogy dögcédula :)
http://picasaweb.goo...233644394148738

Minuvtcr, ha legközelebb mentek, dobd be ide a közösbe, és ha úgy jön ki a lépés csatlakoznék hozzátok. Úgy emlékszem a legutóbbi nagy pilisi túrán elég húzós tempóban nyomtátok, én meg szeretek néha "meghalni". :)

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Prédikálóról már annyi szép képet láttam, szerettem volna körbenézni onnan - persze megtettem végülis :) - mindenesetre ott lesz legközelebb is. Szép volt tényleg - misztikus hatása volt az egész látványnak egy kicsit ott a Vadálló köveknél, amikor pont kiértünk a köd tetejére - félhomály, szûrt napfény, gyönyörû.

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts
Nagyon jók a képek:)