Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Ha holnapra lenne tuti jelentkezõ a Nagykopaszra, kérem, jelezd itt, reggel még benézek. :monitor:
Találkozó a Szentlélek téren 9 órakor. Ha nem jelzi itt senki a szándékát, akkor lehet másfelé veszem az irányt. :outofhere

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Hellószia! kérhetek egy kicsivel több infót? hányan mentek,milyen tempot diktáltok, mennyire vagytok profik? Lehet e csatlakozni stb nem vagyok kezdõ nem nem is vagyok profi

Jelen pillanatban holnapra még egyedül vagyok, Sebisanyi még nem jelzett vissza, de elvileg õ is jön. Csatlakozni persze hogy lehet, szívesen látunk.
A tempót illetõen olyan sportosan túrázósnak nevezném az iramot. Nem cél a százakárhányas pulzus és tüdõ kiköpés, de a magam részérõl ácsorogni sem szeretek sokat, kirándulgatni ráérek majd nyugdíjas koromban. Megint csak a magam nevében beszélhetek hiszen alig 4-5 embert ismerek innen, szóval, nem vagyok egyáltalán profi, de nagyon szeretek bringázni, versenyen-maratonon még soha nem is indultam. Ha szereted a szenvedést meg a jó levegõt és elég strapabíró a bringád, gyere holnap nyugodtan.

tomi74

tomi74

vendég

• fórumtag
  • 12 posts

Sebisanyi,
Vasárnap 9 órakor Óbudán a Szentlélek téren megfelel neked a találkozó?
Az útiterv nagyvonalakban: Szentlélek tér-Széna tér-Budakeszi út-Szépjuhászné-Hárshegyi körút-Szánkópályán le-Petneházy rét-Nagykopasz- visszafelé erdei vasút végállomása- Vitorlázó repülõtér-HHH-Virágosnyereg-Szentlélek tér. Táv kb.: 50 km, idõben ez 4-5 óra tekergés.

Hellószia! kérhetek egy kicsivel több infót? hányan mentek,milyen tempot diktáltok, mennyire vagytok profik? Lehet e csatlakozni stb nem vagyok kezdõ nem nem is vagyok profi

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Sebisanyi,
Vasárnap 9 órakor Óbudán a Szentlélek téren megfelel neked a találkozó?
Az útiterv nagyvonalakban: Szentlélek tér-Széna tér-Budakeszi út-Szépjuhászné-Hárshegyi körút-Szánkópályán le-Petneházy rét-Nagykopasz- visszafelé erdei vasút végállomása- Vitorlázó repülõtér-HHH-Virágosnyereg-Szentlélek tér. Táv kb.: 50 km, idõben ez 4-5 óra tekergés.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Na jó van na szóval izé szólt a süni és lemászott a súroló keférõl:scratchhe
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Nagy Hideg-hegy nem a Börzsönyben van? :chin:
Mert akkor jó messzire kalandoztál.:oczko:

Volt valami nagy hegyen, ahol hideg volt.:)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Ma csak a te kedvedért kimentem a hárs hármashatár nagy hideghegy környékére... Teljesen jól tekerhetõ...

Nagy Hideg-hegy nem a Börzsönyben van? :chin:
Mert akkor jó messzire kalandoztál.:oczko:

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

És nincs kedved vasárnap estleg tekerni

Természetesen van, de nem tudok tutit mondani. Szombaton dolgozom, meló után lehet felmegyek a HHH-János-hegyre. Vasárnap egy haverom bringáját szerelem, de azt még nem tudni, hogy délelõtt-e avagy délután, így hát vagy elõtte, vagy utána megyek valamerre egy gyors rövidet.

Holnap tuti egyedül vágok neki, vasárnap ha minden összejön és van kedved itt a budai oldalon menni, összehozhatunk valamit.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

van neki én tudom, és ismeri is a területet rendesen:)

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Ez jó hír, mert már harmadik hete nem voltam terepen. :(

"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts
Ez jó hír, mert már harmadik hete nem voltam terepen. :(

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

emberek! budai-hg pilis viszonylatban milyenek az allapotok, volt valaki a napokban tekerni? ho van, vagy nyakig ero sar?

Ma csak a te kedvedért kimentem a hárs hármashatár nagy hideghegy környékére csak a te kedvedért meg azért mert kiderült dolgozhato egész hétvégén . Teljesen jól tekerhetõ sár csak az alacsonyabb helyeken van az is alig, az én mércémmel nézve tisztábban szálltam le a brigáról mint ahogy felültem rá. Komolyan alig volt rajtam egy két sárpötty.

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts
Sajna itthon kell maradnom kaput csinálni.Valaki esetleg marad itthon :)a környékröl és tekeregne egy kicsit.Bármire vevõ vagyok, aszfalt-terep.
"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
gyógyped táv-19km
vissza kell érnem dolgozódni még Egerbe'

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
én slickben is lefutom

porszáraz a pálya ;)

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Sárgumitalpú cipõt vigyetek!

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Áááá. Gyorsabban lefutjuk, elhiszed? Szerintem akkora retek van, hogy csak na. De majd valaki okos, aki arra lakik, megmondja.

"Milyen a pálya állapota?" ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

elvileg mi 7:30kor indulunk a rajtból.

Melyik táv?

Teker valaki?

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts
emberek! budai-hg pilis viszonylatban milyenek az allapotok, volt valaki a napokban tekerni? ho van, vagy nyakig ero sar?

----

FÁJVÓ

----

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég
Viszem a kutyát! Úgyis szeret téged ;)
/akkor tényleg gyorsan futsz majd/