Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Elég egy fényképezõgép :P

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Nem várunk te mész elöl és ha nem haladsz elég gyorsan tüvel szukáljuk a feneked:p
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Az aszfalt arányt tekintve, akkor jön a dög is :D
Ha megyek akkor megvártok? Vagy inkább ne menjek, mert sokan jönnek és a többség anyázna h várni kell... (megpróbálok addig fejlõdni...most nagyon rajta vagyok a dolgon, bár ez a hó némiképp betesz..)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Zeezoo: azt mondd meg nekem kérlek, h ebben mennyi aszfalt van és hogy vannak-e menekülõ-ösvények? :P Az Erdõaljánál feljövõ út ugye az ami a Virágosnyereghez lyukad ki? Jah, egyébiránt jelzem h menné(n)k - én és egy 4lábú (ha tud) valamint (gondolom) a Peti :D
(de várjunk valami jobb idõt! :slonko: - mondjuk olyat ami vasárnap volt :cool2:)

Aszfalt?Mindjárt nézem:gazeta:óh már meg is van asszongya :rofl:4400m ez alatt értsd a bécsi úttól a HHH-ig ill.4 aszfaltos úton való átkelést ebböl kettõn haladunk is kb100 m -t ellenben lesz ajta egy-két érdekes rész is:kupa_smie
Menekülõ utak: aszfalt
1:A HHH elõtt Vörösvári út
2:A Hárshegy elõtt Hüvösvölgyi út
3: A Hárshegy után Hüvösvölgyi út
4:A Nagykopasz után Nagykovácsi felé murva
ill ezek után is Nagykovácsi felé majd Sólymár felé

Kösz Tiger nekem igy is ugy is jó lesz amúgy is csak iránymutatásként tettem fel

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Zeezoo: azt mondd meg nekem kérlek, h ebben mennyi aszfalt van és hogy vannak-e menekülõ-ösvények? :P Az Erdõaljánál feljövõ út ugye az ami a Virágosnyereghez lyukad ki? Jah, egyébiránt jelzem h menné(n)k - én és egy 4lábú (ha tud) valamint (gondolom) a Peti :D
(de várjunk valami jobb idõt! :slonko: - mondjuk olyat ami vasárnap volt :cool2:)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

A tervezett Budai hg. sok csúcsos túra két jellemzõ adata táv 47 km szint 1632 m van még egy-két pár km-es átkötõ szakasz amin még nem jártam, de mire oda jutunk ígérem végigjárom az egészet. Aztán lehet nyomni.:)
Itiner még nem végleges
http://turistautak.h...97,90496,214899,

ha a szintet a tuhuból vetted egy 10%-ot leszámolhatsz belõle kb annzit szokott csalni
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Nem is ezt mondtam. :)

"Hátszél csak a fizika példákban létezik."
:P

Az élet meg nem habos torta!
Fizika órán is régen ültem már, tehát, ha manapság nem veszek részt fizika órákon, elõadásokon, akkor a hátszél számomra nem létezik. :confused:
Pedig már kezdtem bizakodni! :eek:

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

A tervezett Budai hg. sok csúcsos túra két jellemzõ adata táv 47 km szint 1632 m van még egy-két pár km-es átkötõ szakasz amin még nem jártam, de mire oda jutunk ígérem végigjárom az egészet. Aztán lehet nyomni.:)
Itiner még nem végleges

Nagyon király vagy Zeezo:bananadan
"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Neeekem teccik. A rajt/cél terület sincs messze :)
Ausztria, Kenguruk földje!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Itiner még nem végleges

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Nem is ezt mondtam. :)

"Hátszél csak a fizika példákban létezik."
:P

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Nekem ne lenne!? ;)
Tudod, Hozé megmondta, "hátszél, olyan nem létezik".

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Akkor neked is mindig orkán van? :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Szóval Egy hiba van, a SZÉL. Gyerekek, ilyet én még nem éltem meg, de valami irgalmatlan erõs pofaszélben kezdünk minden nap, amiben oldalsoros meg minden formációban is maximum 20-al haladunk. Amit eddig a szélrõl tudtam, teljesen átértékelõdött, ha otthon szembeszél lesz, ezek után vihogni fogok. :D

Dante!
Nagy archoz, nagy szél dukál! :D

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts

Csak óvatosan, nehogy túl késõn jöjj rá, hogy azok thaiföldi turisták! ;-)

Akik ráadásul nem is nõk :D
Ausztria, Kenguruk földje!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
http://www.verteserd...base=news&id=43

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Szóval a tuniszi nõk tök jók, tök kapósak, s nem csadort hordanak, hanem miniszoknyát.

Csak óvatosan, nehogy túl késõn jöjj rá, hogy azok thaiföldi turisták! ;-)

Ájáj mennyi offolok, bocsi! :)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

Oxigén_Max

Oxigén_Max

vendég

• fórumtag
  • 112 posts

Szóval a tuniszi nõk tök jók, tök kapósak, s nem csadort hordanak, hanem miniszoknyát. Sör is van, ráadásul arab. Egy hiba van, a SZÉL. Gyerekek, ilyet én még nem éltem meg, de valami irgalmatlan erõs pofaszélben kezdünk minden nap, amiben oldalsoros meg minden formációban is maximum 20-al haladunk. Amit eddig a szélrõl tudtam, teljesen átértékelõdött, ha otthon szembeszél lesz, ezek után vihogni fogok. :D

Várj, segítek, be kell feküdni hogy kisebb legyen a légellenállás, pff.:)
Lófarok József

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts
Ne vihogj, itt is viharos szél volt, Veszprémnél vízszintesen esett a hó, egy kamiont felborított a 8-ason. Ott gyúrjál, biztos nem fogsz izzadni.:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Szóval a tuniszi nõk tök jók, tök kapósak, s nem csadort hordanak, hanem miniszoknyát. Sör is van, ráadásul arab. Egy hiba van, a SZÉL. Gyerekek, ilyet én még nem éltem meg, de valami irgalmatlan erõs pofaszélben kezdünk minden nap, amiben oldalsoros meg minden formációban is maximum 20-al haladunk. Amit eddig a szélrõl tudtam, teljesen átértékelõdött, ha otthon szembeszél lesz, ezek után vihogni fogok. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)