én csak azon gondolkodom ott mekkra q..a nagy lepkék lehetnek.Tunéziában vagy hol kergeti a tevéket az NRS-el, de nem állnak meg neki.
Hiába, azoknak is van ízlése.
Azt hiszi irigykedni fogunk, hogy az edzõtáborban szét hajtja a Zagyát napi kétszer.
Se zaba, se pia, se nõk - csak tészta, izolötyi meg a csapattársak!
Jó nekünk itthon is.
Jelentkezz be Regisztrálj

Túrák Magyarországon
Írta 2009. február 09. - 21:46

Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. február 09. - 21:41

ja csak itthon mindig szembe fúj a szél :clap:Ja, legalább bulizni ment volna...
Nade így...Elutazik, h szenvedjen egy kicsit... azt lehet itthon is
Írta 2009. február 09. - 19:00

Fõleg, ha õ meg ott van, értem én!Jó nekünk itthon is.

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. február 09. - 18:49

Tunéziában vagy hol kergeti a tevéket az NRS-el, de nem állnak meg neki.
Azt hiszi irigykedni fogunk, hogy az edzõtáborban szét hajtja a Zagyát napi kétszer.
Jó nekünk itthon is.
Ja, legalább bulizni ment volna...
Nade így...

Írta 2009. február 09. - 18:19

Zsééé remélem komoly?Csapattárs:cheers:ez ismerõs:clap:Hogyne lehetne végre lesz egy lelkes fiatal akinek más dolga sem lesz csak tolni az olyan vén trotyokat mint én:clap:
Írta 2009. február 09. - 18:11

Összeraktam a részleteket:
A szobában köröztök, de ma kinyitottátok egy kicsit az ablakot, azért csökkent le a hõmérséklet. A szélirány meg a kinyitott ablakok számától/helyétõl függõen változott.
Na de nem szédültetek el? Vagy ilyen nagy a kégli?
Tunéziában vagy hol kergeti a tevéket az NRS-el, de nem állnak meg neki.

Jó nekünk itthon is.

Írta 2009. február 09. - 18:11

:clap:Hogyne lehetne végre lesz egy lelkes fiatal akinek más dolga sem lesz csak tolni az olyan vén trotyokat mint én:clap:na erre énis beneveznék, ha lehet:)

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Írta 2009. február 09. - 16:56

Összeraktam a részleteket:Mi is mentünk ma egy óra alatt 52 km-t a hátszélben síkon - persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy elõtte 2 órát a szélnek feszültünk. Amúgy ma 21 fok volt, ami kissé hüsi a tegnapi 27-hez képest, már majdnem kellett karmelegítõ.
A szobában köröztök, de ma kinyitottátok egy kicsit az ablakot, azért csökkent le a hõmérséklet. A szélirány meg a kinyitott ablakok számától/helyétõl függõen változott.
Na de nem szédültetek el? Vagy ilyen nagy a kégli?

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Írta 2009. február 09. - 12:23

na erre énis beneveznék, ha lehet:)Na majd gyere velünk a Ronin által sok csúcsos túrának nevezett eseményre az is jó lesz tutira csak az szerintem kicsit több lesz idõben:) Talán kilométerben is:scared:
Írta 2009. február 09. - 11:33

Írta 2009. február 09. - 10:49

Akkor rólad is írnak majd az újságok!Ilyen idõben én már reggel úsznék egyet bemelegitésnek
"A jeges Dunát átúszta,ez megsem kottyant neki... "
Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2009. február 09. - 08:18

Ilyen idõben én már reggel úsznék egyet bemelegitésnekMi is mentünk ma egy óra alatt 52 km-t a hátszélben síkon - persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy elõtte 2 órát a szélnek feszültünk. Amúgy ma 21 fok volt, ami kissé hüsi a tegnapi 27-hez képest, már majdnem kellett karmelegítõ.
Írta 2009. február 09. - 07:57

az jó legalább lá gyúrok:)Hát jövö héten bmft tali utána nem alkalmas tehát kb 3 hét
Írta 2009. február 08. - 22:21

Jól látom, KeX-mester kinyírt egy XTR váltót? Hûûûazannya...

Dante az élet napos oldalán!

Írta 2009. február 08. - 22:20

GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás

Írta 2009. február 08. - 21:49

Nem semmi, hogy ekkora sárban ennyit mentetek. Úgy láttam a java még csak onnan kezdõdött, ahol elváltunk HÁL ISTENNEK
Hát ezt megúsztad!

Viszont ez a fickó a nem semmi, aki miközben mi lihegtünk a Nagyszénáson, õ elég jó tempóban feltekert mellénk a csúcsra, ment körülöttünk egy kört, és megállás nélkül zúzott tovább lefelé: http://nagyszenas.ze...ctureid/5553370
Zoli, jó képeket csinálsz, megyek hozzád továbbképzésre.

Írta 2009. február 08. - 21:38

Írta 2009. február 08. - 21:35

mikor is lesz a csúcs támadás:)Na majd gyere velünk a Ronin által sok csúcsos túrának nevezett eseményre az is jó lesz tutira csak az szerintem kicsit több lesz idõben:) Talán kilométerben is:scared:
Írta 2009. február 08. - 21:24

Írta 2009. február 08. - 21:19

Na majd gyere velünk a Ronin által sok csúcsos túrának nevezett eseményre az is jó lesz tutira csak az szerintem kicsit több lesz idõben:) Talán kilométerben is:scared:ma legalább nem a hótól lett tele a pedál:)Nagyon jó idõtök volt.sajnálom hogy ez kimaradt:mad: