Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Zee, a Meseházban, Te pupák! :P

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Papa:glaszcze: hol kapok budai hg. térképet aminek a a másik oldalán a Gögös Gunár Gedeon van rányomtatva:papa:

huu az nehéz
én csak olyat tudok amin Misel vájd meg Ariela van
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Papa:glaszcze: hol kapok budai hg. térképet aminek a a másik oldalán a Gögös Gunár Gedeon van rányomtatva:papa:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás

Na meg látjuk vasárnap még messze van de addig még úgyis beszélünk én benne vagyok

na nyugi,majd viszem a tuningot;):D:D
http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 hozzászólás
Zeezoo: itt a Kolossy-tõl egy köpésre van egy jó kis térképbolt ;) (Nagyszombat utca, buszmegálló)

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

Zeezoltano! Kérdezd "apádat"! :D
Térképkirály, Bp. XIV. Szugló u. 83-85.
De ugyanezen cégnek másik üzlete: Andrássy út 1. a Paulay Ede utcából tudsz bemenni, stb, stb, stb...:)
Elég ennyi? :D

Igen ez az
"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

Ha 120-as pulzussal nyomtátok szembeszélben, az jó, ha hátszélben 170-en mentetek, akkor rossz. :D Ezt így nem lehet megmondani, majd kipróbáljuk, s lesz valami.

Na meg látjuk vasárnap még messze van de addig még úgyis beszélünk én benne vagyok
"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Zeezoltano! Kérdezd "apádat"! :D
Térképkirály, Bp. XIV. Szugló u. 83-85.
De ugyanezen cégnek másik üzlete: Andrássy út 1. a Paulay Ede utcából tudsz bemenni, stb, stb, stb...:)
Elég ennyi? :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Most voltam a hétvégén vasárnap két GiantGyömrõssel Pécel-Vácszentlászló oda vissza 60km 1óra50perc ez jó vagy gyenge

Ha 120-as pulzussal nyomtátok szembeszélben, az jó, ha hátszélben 170-en mentetek, akkor rossz. :D Ezt így nem lehet megmondani, majd kipróbáljuk, s lesz valami.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

:) az kemény volt...

Az nem volt kemény. Az, hogy ma 18-al mentünk 1.5 órán át, majd forduló után 75-el lánctalpaztunk síkon 20 percet, na az volt kemény. Basszus, ez már vitorlázás. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Én meg Libriben kaptam tavaly.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Köszi tigger

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

ha jók az emlékeim a bosnyákon a volt cartographia épületben van

de én plé az árkádban a könyvesboltban vettem nem kartogrifiás hanem freitag & berndt térképet nagyobb léptékû és áttenkithetõbb sztem..

igen azt hiszem egyrõl beszélünk

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Holnap nagyjából végig akarok menni rajta legalább a Nagyszénásig és van 3 nem teljesen tiszta szakasz, és merre a Bosnyáktól É-K-D-NY és mennyire,

ha jók az emlékeim a bosnyákon a volt cartographia épületben van

de én plé az árkádban a könyvesboltban vettem nem kartogrifiás hanem freitag & berndt térképet nagyobb léptékû és áttenkithetõbb sztem..
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Holnap nagyjából végig akarok menni rajta legalább a Nagyszénásig és van 3 nem teljesen tiszta szakasz, és merre a Bosnyáktól É-K-D-NY és mennyire,

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

Hol kapok tutira budai hg pilis térképet?

Van egy nagyon jó térkép bolt a XIV kerben nem messze a bosnyáktól.azt nem tudom hogy miaz útca neve de oda találok

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Hol kapok tutira Budai hg. Pilis térképet?

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 hozzászólás

Tisztelt hölgyek urak az a túra amirõl beszélünk azért nem sétagalopp lesz javaslom elõször kutya nélkül leküzdeni mert úgy is lesz egy-két nyûgös hely:lol1:
http://turistautak.h...97,90496,214899,

igenis értettük igazatok van

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.693 hozzászólás
Pont javasolni akartam. Kuttyal, rövidebb, laposabb túrát kéne célbavenni. Ez maradjon a humanoidoknak.
Ausztria, Kenguruk földje!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Tisztelt hölgyek urak az a túra amirõl beszélünk azért nem sétagalopp lesz javaslom elõször kutya nélkül leküzdeni mert úgy is lesz egy-két nyûgös hely:lol1:
http://turistautak.h...97,90496,214899,