Milyen kutyád van?
Mert azért erõsen testfelépítés kérdése h tudod-e hozni. Pl. én Luckyt aki vizsla-kopó-husky kitudja milyen keverék (Ronin képei között akad róla két darab jól sikerült fotó) õt hozom, de a labinkat nem, mivel neki nem tenne jót.
A kutyát hogy tudod hozni, már és gondolkoztam rajta csak még nincs elképzelésem hogy a városban hogy mükõdne a dologAz aszfalt arányt tekintve, akkor jön a dög is
Ha megyek akkor megvártok? Vagy inkább ne menjek, mert sokan jönnek és a többség anyázna h várni kell... (megpróbálok addig fejlõdni...most nagyon rajta vagyok a dolgon, bár ez a hó némiképp betesz..)
Aszfalt?Mindjárt nézem:gazeta:óh már meg is van asszongya :rofl:4400m ez alatt értsd a bécsi úttól a HHH-ig ill.4 aszfaltos úton való átkelést ebböl kettõn haladunk is kb100 m -t ellenben lesz ajta egy-két érdekes rész is:kupa_smieZeezoo: azt mondd meg nekem kérlek, h ebben mennyi aszfalt van és hogy vannak-e menekülõ-ösvények?
Az Erdõaljánál feljövõ út ugye az ami a Virágosnyereghez lyukad ki? Jah, egyébiránt jelzem h menné(n)k - én és egy 4lábú (ha tud) valamint (gondolom) a Peti
(de várjunk valami jobb idõt! :slonko: - mondjuk olyat ami vasárnap volt :cool2:)
ha a szintet a tuhuból vetted egy 10%-ot leszámolhatsz belõle kb annzit szokott csalniA tervezett Budai hg. sok csúcsos túra két jellemzõ adata táv 47 km szint 1632 m van még egy-két pár km-es átkötõ szakasz amin még nem jártam, de mire oda jutunk ígérem végigjárom az egészet. Aztán lehet nyomni.
Itiner még nem végleges
http://turistautak.h...97,90496,214899,
Az élet meg nem habos torta!Nem is ezt mondtam.
"Hátszél csak a fizika példákban létezik."
Nagyon király vagy Zeezo:bananadanA tervezett Budai hg. sok csúcsos túra két jellemzõ adata táv 47 km szint 1632 m van még egy-két pár km-es átkötõ szakasz amin még nem jártam, de mire oda jutunk ígérem végigjárom az egészet. Aztán lehet nyomni.
Itiner még nem végleges
http://turistautak.h...97,90496,214899,
"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
Dante!Szóval Egy hiba van, a SZÉL. Gyerekek, ilyet én még nem éltem meg, de valami irgalmatlan erõs pofaszélben kezdünk minden nap, amiben oldalsoros meg minden formációban is maximum 20-al haladunk. Amit eddig a szélrõl tudtam, teljesen átértékelõdött, ha otthon szembeszél lesz, ezek után vihogni fogok.
Csak óvatosan, nehogy túl késõn jöjj rá, hogy azok thaiföldi turisták! ;-)
Csak óvatosan, nehogy túl késõn jöjj rá, hogy azok thaiföldi turisták! ;-)Szóval a tuniszi nõk tök jók, tök kapósak, s nem csadort hordanak, hanem miniszoknyát.
"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"
Várj, segítek, be kell feküdni hogy kisebb legyen a légellenállás, pff.Szóval a tuniszi nõk tök jók, tök kapósak, s nem csadort hordanak, hanem miniszoknyát. Sör is van, ráadásul arab. Egy hiba van, a SZÉL. Gyerekek, ilyet én még nem éltem meg, de valami irgalmatlan erõs pofaszélben kezdünk minden nap, amiben oldalsoros meg minden formációban is maximum 20-al haladunk. Amit eddig a szélrõl tudtam, teljesen átértékelõdött, ha otthon szembeszél lesz, ezek után vihogni fogok.