Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Most már be kéne fejezni az offtopic megnyilatkozásokat.:)
Van kapcsolódó topic, ott tessék tárgyalni!

tueskeesvanek

tueskeesvanek

vendég

• fórumtag
  • 40 posts

Az enyém is vizsla és erdei kópó keverék.úgy fogadtam be 11/2 évesen mert kidobták az utcára ,amig lovagolni jártam mindig jõtt velem birta a tempót de sajna elkelett adni a lovat és azóta inkább lustul pedig viszem sétálni.Ezen a bringa húzos dolgon mán gondolkoztam mert láttam valahol a tv-ben egy éve kb.http://mali.sebisanyi.fotoalbum.hu/

erdélyi kopó! haláli kutyák, nekünk az elõzõ volt ek-tacskó keverék, Jakab. õ is csapódott hozzánk, a Szentendrei-szigeten, a spiccen lévõ kempingben egy ultrabrutál vihar közben. már másfél éve kinn élt, szezon végén altatták volna, le se tudtuk rázni - különösebben nem is próbálkoztunk persze:) sebességre kb egy agár szintjén volt, pár éve lelépett tõlünk sajna...

Vérosban sehogy..kiindulásig kocsi, utána meg fut mellettünk vagy húzza a bicót (ezt még nem döntöttem el és nem kisérleteztem ki) - de nagyon kacsintgatoka bikejöring felé :)

Milyen kutyád van?
Mert azért erõsen testfelépítés kérdése h tudod-e hozni. Pl. én Luckyt aki vizsla-kopó-husky kitudja milyen keverék (Ronin képei között akad róla két darab jól sikerült fotó) õt hozom, de a labinkat nem, mivel neki nem tenne jót.

én is így csinálom. most van egy Lizink, német vizsla-labrador keverék elvileg. majdnem fajtiszta nv-ként fest, egy picit testesebb és csak pettyes minta helyett pettyes és foltos is együtt. néha bevágom õt meg a gépet a kocsiba, irány a Pilis v a Visegrádi-hg, 40-50 km-t rohan mögöttem, ha tud közben inni eleget, meg se kottyan neki.

képek: http://forum.index.h...ticle?t=9128461

mellesleg valószínû becsatlakozom én is (kutyával vagy anélkül) ehhez a túrához!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Sebsanyi! Nem tenyereltél bele semmibe, egyrõl beszélünk :) csak nekem nincs kutyám.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Réka: persze h szólok! ;)

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Tudom, hogy nem tõlem kérdzeted, de nekem is szólhatnál, ha jön Lucky .

bocsánat bele tenyereltem valamibe?:argue:
"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Ricsi, amúgy sokat gondolok Rád, tetszene a folyamatos szél. :D (amiben voltunk Üllõ felé x 3)

:) az kemény volt...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Tudom, hogy nem tõlem kérdzeted, de nekem is szólhatnál, ha jön Lucky .
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Ss: :cool2: :clap:
Szóljak majd ha úgy megyünk h visszük Luckyt?

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Ne a földrõ' egyé', fijam! :)
(veszélyes)

Ha a földrõl veszed fel, akkor mossad meg. De hogyan fog az kinézni?
A pöri meg nem laza, tele van koleszterinnel, nem eheti egy sportoló.
Több marad nekem.:P

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

SS: nagyon helyeske!! :) Viszont mielõtt erre a csúcsos dologra elhoznád, mindenképpen szoktasd. Bringa mellett futni kicsit más mint ló mellett...mind távban, mind szintben. Meg ha már rég volt akkor különösképpen. Egy kutyát könnyen túl lehet hajtani - õk annyira nem tudják, h hol a határ.... Mekkora õ? Kb. mint egy nagyobb beagle?
(nyugtass meg, h most már ugye ivartalanítva van.... :zawstydzo)

Természetessen ivartalanítva van futott mán bringa melett azsfalton csak felsebezte a lábát mivel az út szélén futtatam és gondolom belelépet valamibe valahol a vizsla és a beagle közõtt van
"Az embernek sem sikerülhet minden, még az Istennek is csak két dolog sikerült - a tavasz meg a ló."

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8,694 posts

Aszfalton egy laza pöri?

Ne a földrõ' egyé', fijam! :)
(veszélyes)

"Milyen állat, aki bennem él?
Aki helyettem élvez, helyettem fél
Aki helyettem fázik, ha hideg a tél"

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Hát, már résztávozni is kell, szóval lesz pár megindulás, de amúgy nem nyomom most még annyira durván. Én Pécel felé szoktam kezdeni, majd nyomom Turáig (Dány felõl), de azt hiszem 2-3 óránál nem fog kelleni többet menni, szóval nem lesz vészes, s rövidíthetünk is, pl Csomád felé.

Amúgy ez a hétvége még szétesett lesz, a pozitív hatás csak 2 hét múlva jelentkezik majd.

Ricsi, amúgy sokat gondolok Rád, tetszene a folyamatos szél. :D (amiben voltunk Üllõ felé x 3)

Most voltam a hétvégén vasárnap két GiantGyömrõssel Pécel-Vácszentlászló oda vissza 60km 1óra50perc ez jó vagy gyenge

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Hát, már résztávozni is kell, szóval lesz pár megindulás, de amúgy nem nyomom most még annyira durván. Én Pécel felé szoktam kezdeni, majd nyomom Turáig (Dány felõl), de azt hiszem 2-3 óránál nem fog kelleni többet menni, szóval nem lesz vészes, s rövidíthetünk is, pl Csomád felé.

Amúgy ez a hétvége még szétesett lesz, a pozitív hatás csak 2 hét múlva jelentkezik majd.

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
SS: nagyon helyeske!! :) Viszont mielõtt erre a csúcsos dologra elhoznád, mindenképpen szoktasd. Bringa mellett futni kicsit más mint ló mellett...mind távban, mind szintben. Meg ha már rég volt akkor különösképpen. Egy kutyát könnyen túl lehet hajtani - õk annyira nem tudják, h hol a határ.... Mekkora õ? Kb. mint egy nagyobb beagle?
(nyugtass meg, h most már ugye ivartalanítva van.... :zawstydzo)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

Én szívessen elmennék bár többen figyelmeztettek hogy legyek óvatos.van valami kialakult elképzelésed(merre mennyit,?)Leg feljebb elmaradok ha nagyon laza leszel:)

Amíg nincs alsó-kormányfogás addig ne aggódj... :)
Bár lehet, hogy a tábor után még a sima is erõs lesz ?! :D
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Vasárnap már sajnos én is veletek fogok fagyoskodni az utakomn - montim viszont még nem biztos, hogy lesz, lassan (most pl sehogy) haladok vele. Aszfalton egy laza pöri?

Én szívessen elmennék bár többen figyelmeztettek hogy legyek óvatos.van valami kialakult elképzelésed(merre mennyit,?)Leg feljebb elmaradok ha nagyon laza leszel:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Vasárnap már sajnos én is veletek fogok fagyoskodni az utakomn - montim viszont még nem biztos, hogy lesz, lassan (most pl sehogy) haladok vele. Aszfalton egy laza pöri?
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts
Az enyém is vizsla és erdei kópó keverék.úgy fogadtam be 11/2 évesen mert kidobták az utcára ,amig lovagolni jártam mindig jõtt velem birta a tempót de sajna elkelett adni a lovat és azóta inkább lustul pedig viszem sétálni.Ezen a bringa húzos dolgon mán gondolkoztam mert láttam valahol a tv-ben egy éve kb.http://mali.sebisanyi.fotoalbum.hu/

koszacica

koszacica

vendég

• fórumtag
  • 127 posts
Vérosban sehogy..kiindulásig kocsi, utána meg fut mellettünk vagy húzza a bicót (ezt még nem döntöttem el és nem kisérleteztem ki) - de nagyon kacsintgatoka bikejöring felé :)

Milyen kutyád van?
Mert azért erõsen testfelépítés kérdése h tudod-e hozni. Pl. én Luckyt aki vizsla-kopó-husky kitudja milyen keverék (Ronin képei között akad róla két darab jól sikerült fotó) õt hozom, de a labinkat nem, mivel neki nem tenne jót.

sebisanyi

sebisanyi

vendég

• fórumtag
  • 122 posts

Az aszfalt arányt tekintve, akkor jön a dög is :D
Ha megyek akkor megvártok? Vagy inkább ne menjek, mert sokan jönnek és a többség anyázna h várni kell... (megpróbálok addig fejlõdni...most nagyon rajta vagyok a dolgon, bár ez a hó némiképp betesz..)

A kutyát hogy tudod hozni, már és gondolkoztam rajta csak még nincs elképzelésem hogy a városban hogy mükõdne a dolog