Jelentkezz be Regisztrálj

Túrák Magyarországon
Írta 2009. április 08. - 19:58

vendég_hetesbusz_*
Írta 2009. április 10. - 18:19

PS: :chomik:
Írta 2009. április 10. - 15:42

Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
vendég_hetesbusz_*
Írta 2009. április 10. - 11:55

Szombat 8:20-ra érek a Vác-alsóváros vasúti megállóba, ami a Rád felé vezetõ útnak (amin haladni fogunk) a vasúti keresztezõdésében található.
TALÁLKOZÁS A PERON VÉGÉN.

8:40-ig várok az érkezõkre.
Tempo közepes. Itt-ott kis beletekeréssel, a tájban gyönyörködve. Ha addig megtalálom azt a #&><>}<* börzsönytérképet akkor néhol alternatívkodhatunk is.
Felteszem mégiscsak a Z-Max-ot és akkor bármerre mehetünk majd.
7:42-kor Bp-Nyugati-Szob vonattal megyek le Vác-alsóváros állomásig valószínüleg.
További szép napot!
Jeltkezés nem kötelezõ, de elérhetõségem: Veréczi Péter: harmincas-255-33-43
Szép idõ lesz! Záporra lehet számítani. :chomik:
Írta 2009. április 09. - 21:20

hejhóA miheztartás végett a grafikon szerint a 70 km távolság és 2000 méter a szint. Kevés pihenõvel haladós tempóban szeretném ezt az utat magam alá gyûrni. Aki kedvet érez az önkínzáshoz csatlakozzon hozzánk, indulási idõpont és helyszín még egyeztetés alatt.
végre egy TÚRA

remélem a családi banzáj vasárnap lesz mert akkor mennék!
lehet csatlakozni?sajna csak az edzõgéppel tudok menni(merevvilla-vfék).amit a lejtõkön elvesztek behozom az emelkedõn

de jó korán kéne indulni?!...hogy ebédre hazaérjünk...

Írta 2009. április 09. - 21:03

Ronin hétfõre tervezi ezt a túrát aki kedvet és erõt érez annak hajrá tartson velünk:)
Szóval, a hétfõi útvonal nagy vonalakban ez lenne: Csillaghegy-Üröm-Pilisborosjenõ-Csobánka-Hosszú hegy-Szántói nyereg-Pilis tetõ-Pilis nyereg-Zsiványsziklák-Dobogókõ-Királykúti nyereg-Prédikálószék-Vadállókõ-vissza le Királykúti nyereg-Tölgyikrek-Lajos forrás-Kõ hegy-Pomáz-Csillaghegy
Ez kb. 65 km, és elég sok szintkülönbség van benne, szerintem kemény móka lenne ezt leküzdeni. Próbáltam megszerkeszteni a turistautak.hu oldalon, de valamiért nem tudom elmenteni az itiner alkotta grafikont. Pedig jól néz ki.
A miheztartás végett a grafikon szerint a 70 km távolság és 2000 méter a szint. Kevés pihenõvel haladós tempóban szeretném ezt az utat magam alá gyûrni. Aki kedvet érez az önkínzáshoz csatlakozzon hozzánk, indulási idõpont és helyszín még egyeztetés alatt.
Írta 2009. április 09. - 20:39

Szóval, a hétfõi útvonal nagy vonalakban ez lenne: Csillaghegy-Üröm-Pilisborosjenõ-Csobánka-Hosszú hegy-Szántói nyereg-Pilis tetõ-Pilis nyereg-Zsiványsziklák-Dobogókõ-Királykúti nyereg-Prédikálószék-Vadállókõ-vissza le Királykúti nyereg-Tölgyikrek-Lajos forrás-Kõ hegy-Pomáz-Csillaghegy
Ez kb. 65 km, és elég sok szintkülönbség van benne, szerintem kemény móka lenne ezt leküzdeni. Próbáltam megszerkeszteni a turistautak.hu oldalon, de valamiért nem tudom elmenteni az itiner alkotta grafikont. Pedig jól néz ki.
Írta 2009. április 09. - 20:10

Írta 2009. április 09. - 15:27

Ha mentek, akkor érezzétek jól magatokat és három körig meg se álljatok!

vendég_hetesbusz_*
Írta 2009. április 09. - 10:59

2 - városigumi nálam egy Conti finoman bordázott 1,75-ös, antidefektes, übervastag külsõ (nem szlikkre kopott)
3 - a hetesbusz nevet egy 2001-ben történt hirtelen felindulásból elkövetett e-mail cím regisztrálásánál találtam ki, és végigkísér az utamon. Semmmmmilyen rokonságban nem állok az IKARUSZ-szal vagy a BKV-vel, sem egyéb városi helyi járattal. A történet csak annyi, hogy a peti peet piotr peter vpeti vpeter nevek mind foglaltak voltak, kinéztem az ablakon, megláttam a gyorshetest, beírtam a "hetesbusz"-t és a freemail elfogadta

Egyszóval szombaton tekerni kell, mert CSAK! :chomik:
Írta 2009. április 09. - 00:11

az sincs kizárva hogy a kerítés melletti néhány méter még a honvéccség tulajdona/kezelése stb, akkor a DINpi, az erdészet vagy az önkormányzat ha belterület -amúgy-, gondolom x idõnként felszólítja stb stb amit a HM meg nyilván ivesen és magasan iktat...
biztos, ami biztos a levelet elkuldtem mindenhova, amit ajanlottatok, remelem tortenik valami. legalabb megprobaltam. amugy a kurv@ anyjukat. bocs.
Írta 2009. április 08. - 20:25

az sincs kizárva hogy a kerítés melletti néhány méter még a honvéccség tulajdona/kezelése stb, akkor a DINpi, az erdészet vagy az önkormányzat ha belterület -amúgy-, gondolom x idõnként felszólítja stb stb amit a HM meg nyilván ivesen és magasan iktat...szerintetek kinek irjak mailt es kuldjek fotokat, ha az erdobe ki van b@szva egy csomo szemet? Konkretan egy katonai letesitmeny epuletebol a Solymari fal mellett a patakmederbe van szorva egy nagy halom hordo mar evek ota, amit lefotoztunk, gondoltam onkormanyzatnak tovabbkuldom. vagy kornyezetvedelmi es vizugyi igazgatosag? valamit csak tesznek ellene. vagy naiv vagyok nagyon?
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2009. április 08. - 19:16

Városi gumit vagy slicket nem mindegyNéztem a Börzsönykört. Végig aszfalt és fennhagyhatom a városigumit, vagy lesz alternatív "rövidítés" az erdõben?
Szombaton kinek lenne kedve legkésõbb 9 órai kezdettel indulni?
tavasz-tekerés-tavasz-tekerés-tavasz-tekerés-tavasz-tekerés-tavasz-tekerés-tavasz-tekerés:chomik:
Írta 2009. április 08. - 16:31

Te nem a hetesbusszal mész..tavasz-tekerés-tavasz-tekerés-tavasz-tekerés-tavasz-tekerés-tavasz-tekerés-tavasz-tekerés:chomik:
..és akkor mindenkit viszel de csak jeggyel?

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.
Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !
A találmányok már csak ilyenek..
Írta 2009. április 08. - 16:30

Te melyik távon mégy? Era engem rövidre osztott, idézem: Rövid távon beérsz sötétedésreEra, ha megtalálom a Hajógyári szigetet...

Egy tájékozódó zseni veszett el bennem.
vendég_hetesbusz_*
Írta 2009. április 08. - 13:48

Szombaton kinek lenne kedve legkésõbb 9 órai kezdettel indulni?
tavasz-tekerés-tavasz-tekerés-tavasz-tekerés-tavasz-tekerés-tavasz-tekerés-tavasz-tekerés:chomik:
Írta 2009. április 08. - 08:20

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."
vendég_hetesbusz_*
Írta 2009. április 07. - 22:31

Szombat korai indulással Börzsöny körben benne vagyok. Merre is menne az az arra? :chomik:
Írta 2009. április 07. - 11:36

szerintetek kinek irjak mailt es kuldjek fotokat, ha az erdobe ki van b@szva egy csomo szemet? Konkretan egy katonai letesitmeny epuletebol a Solymari fal mellett a patakmederbe van szorva egy nagy halom hordo mar evek ota, amit lefotoztunk, gondoltam onkormanyzatnak tovabbkuldom. vagy kornyezetvedelmi es vizugyi igazgatosag? valamit csak tesznek ellene. vagy naiv vagyok nagyon?
A greenfo.hu -n van egy olyan, hogy fotózza le és küldje be ha...
X
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
vendég_Master_*
Írta 2009. április 07. - 10:41

Szia MASter!! Én szívesen elmennék, szállás hol? akkor +1 ember éNKE.
Szallas mindenkinek otthon