Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

Robi27

Robi27

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok!! Börzsönybe tervezek 2-3 napos laza túrát,aki akar jöjjön.Jelszavam:Ne álmodd az életet,hanem éld az álmodat.Bringám Merida Crossway Tfs 500-as

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Marad az aszfaltgumi, találkozás ugyanott azzal aki jön, útvonalam módosult zíízúúú-szállítmányozásra. :)

PS: :chomik:

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Vácig én biztos kocsival megyek de én slickel megyek nincs kedvem 120km-t terep gumival letekerni szerintem maradjunk aszfalton.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
BÖRZSÖNYKÖR:
Szombat 8:20-ra érek a Vác-alsóváros vasúti megállóba, ami a Rád felé vezetõ útnak (amin haladni fogunk) a vasúti keresztezõdésében található.
TALÁLKOZÁS A PERON VÉGÉN. :)
8:40-ig várok az érkezõkre.

Tempo közepes. Itt-ott kis beletekeréssel, a tájban gyönyörködve. Ha addig megtalálom azt a #&><>}<* börzsönytérképet akkor néhol alternatívkodhatunk is.

Felteszem mégiscsak a Z-Max-ot és akkor bármerre mehetünk majd.

7:42-kor Bp-Nyugati-Szob vonattal megyek le Vác-alsóváros állomásig valószínüleg.

További szép napot!
Jeltkezés nem kötelezõ, de elérhetõségem: Veréczi Péter: harmincas-255-33-43

Szép idõ lesz! Záporra lehet számítani. :chomik:

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 posts

A miheztartás végett a grafikon szerint a 70 km távolság és 2000 méter a szint. Kevés pihenõvel haladós tempóban szeretném ezt az utat magam alá gyûrni. Aki kedvet érez az önkínzáshoz csatlakozzon hozzánk, indulási idõpont és helyszín még egyeztetés alatt.

hejhó

végre egy TÚRA :) !

remélem a családi banzáj vasárnap lesz mert akkor mennék!
lehet csatlakozni?sajna csak az edzõgéppel tudok menni(merevvilla-vfék).amit a lejtõkön elvesztek behozom az emelkedõn :)
de jó korán kéne indulni?!...hogy ebédre hazaérjünk... :)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 posts

Ronin hétfõre tervezi ezt a túrát aki kedvet és erõt érez annak hajrá tartson velünk:)

Szóval, a hétfõi útvonal nagy vonalakban ez lenne: Csillaghegy-Üröm-Pilisborosjenõ-Csobánka-Hosszú hegy-Szántói nyereg-Pilis tetõ-Pilis nyereg-Zsiványsziklák-Dobogókõ-Királykúti nyereg-Prédikálószék-Vadállókõ-vissza le Királykúti nyereg-Tölgyikrek-Lajos forrás-Kõ hegy-Pomáz-Csillaghegy

Ez kb. 65 km, és elég sok szintkülönbség van benne, szerintem kemény móka lenne ezt leküzdeni. Próbáltam megszerkeszteni a turistautak.hu oldalon, de valamiért nem tudom elmenteni az itiner alkotta grafikont. Pedig jól néz ki. :)

A miheztartás végett a grafikon szerint a 70 km távolság és 2000 méter a szint. Kevés pihenõvel haladós tempóban szeretném ezt az utat magam alá gyûrni. Aki kedvet érez az önkínzáshoz csatlakozzon hozzánk, indulási idõpont és helyszín még egyeztetés alatt.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Ronin hétfõre tervezi ezt a túrát aki kedvet és erõt érez annak hajrá tartson velünk:)

Szóval, a hétfõi útvonal nagy vonalakban ez lenne: Csillaghegy-Üröm-Pilisborosjenõ-Csobánka-Hosszú hegy-Szántói nyereg-Pilis tetõ-Pilis nyereg-Zsiványsziklák-Dobogókõ-Királykúti nyereg-Prédikálószék-Vadállókõ-vissza le Királykúti nyereg-Tölgyikrek-Lajos forrás-Kõ hegy-Pomáz-Csillaghegy

Ez kb. 65 km, és elég sok szintkülönbség van benne, szerintem kemény móka lenne ezt leküzdeni. Próbáltam megszerkeszteni a turistautak.hu oldalon, de valamiért nem tudom elmenteni az itiner alkotta grafikont. Pedig jól néz ki. :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Én mennék szombaton , tempo?

zoozoo

zoozoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 857 posts
Sorry, nem tudok menni szombaton Börzsönykörözni - idáig volt kétséges - bocs, hogy eddig nem válaszoltam :(
Ha mentek, akkor érezzétek jól magatokat és három körig meg se álljatok! :D
"Nice boys don't play rock and roll"

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
1 - Börzsönykör szombat 9-tõl ki jönne?

2 - városigumi nálam egy Conti finoman bordázott 1,75-ös, antidefektes, übervastag külsõ (nem szlikkre kopott)

3 - a hetesbusz nevet egy 2001-ben történt hirtelen felindulásból elkövetett e-mail cím regisztrálásánál találtam ki, és végigkísér az utamon. Semmmmmilyen rokonságban nem állok az IKARUSZ-szal vagy a BKV-vel, sem egyéb városi helyi járattal. A történet csak annyi, hogy a peti peet piotr peter vpeti vpeter nevek mind foglaltak voltak, kinéztem az ablakon, megláttam a gyorshetest, beírtam a "hetesbusz"-t és a freemail elfogadta :D Ennyi.

Egyszóval szombaton tekerni kell, mert CSAK! :chomik:

gakos

gakos

törzsvendég

• fórumtag
  • 947 posts

az sincs kizárva hogy a kerítés melletti néhány méter még a honvéccség tulajdona/kezelése stb, akkor a DINpi, az erdészet vagy az önkormányzat ha belterület -amúgy-, gondolom x idõnként felszólítja stb stb amit a HM meg nyilván ivesen és magasan iktat...

biztos, ami biztos a levelet elkuldtem mindenhova, amit ajanlottatok, remelem tortenik valami. legalabb megprobaltam. amugy a kurv@ anyjukat. bocs.

----

FÁJVÓ

----

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,278 posts

szerintetek kinek irjak mailt es kuldjek fotokat, ha az erdobe ki van b@szva egy csomo szemet? Konkretan egy katonai letesitmeny epuletebol a Solymari fal mellett a patakmederbe van szorva egy nagy halom hordo mar evek ota, amit lefotoztunk, gondoltam onkormanyzatnak tovabbkuldom. vagy kornyezetvedelmi es vizugyi igazgatosag? valamit csak tesznek ellene. vagy naiv vagyok nagyon?

az sincs kizárva hogy a kerítés melletti néhány méter még a honvéccség tulajdona/kezelése stb, akkor a DINpi, az erdészet vagy az önkormányzat ha belterület -amúgy-, gondolom x idõnként felszólítja stb stb amit a HM meg nyilván ivesen és magasan iktat...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Néztem a Börzsönykört. Végig aszfalt és fennhagyhatom a városigumit, vagy lesz alternatív "rövidítés" az erdõben?
Szombaton kinek lenne kedve legkésõbb 9 órai kezdettel indulni?

tavasz-tekerés-tavasz-tekerés-tavasz-tekerés-tavasz-tekerés-tavasz-tekerés-tavasz-tekerés:chomik:

Városi gumit vagy slicket nem mindegy

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

tavasz-tekerés-tavasz-tekerés-tavasz-tekerés-tavasz-tekerés-tavasz-tekerés-tavasz-tekerés:chomik:

Te nem a hetesbusszal mész..
..és akkor mindenkit viszel de csak jeggyel? :)

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts

Era, ha megtalálom a Hajógyári szigetet...:D

Te melyik távon mégy? Era engem rövidre osztott, idézem: Rövid távon beérsz sötétedésre :)
Egy tájékozódó zseni veszett el bennem.
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Néztem a Börzsönykört. Végig aszfalt és fennhagyhatom a városigumit, vagy lesz alternatív "rövidítés" az erdõben?
Szombaton kinek lenne kedve legkésõbb 9 órai kezdettel indulni?

hozé

hozé

bentlakó

• fórumtag
  • 5,747 posts
Börzsönykör

"Nem szeretném megmondani, hogy a függöny mögötti nõ jó-e.
De néha elhúzom a függönyt, hogy el tudd dönteni magad."

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Zoozoo!
Szombat korai indulással Börzsöny körben benne vagyok. Merre is menne az az arra? :chomik:

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)

szerintetek kinek irjak mailt es kuldjek fotokat, ha az erdobe ki van b@szva egy csomo szemet? Konkretan egy katonai letesitmeny epuletebol a Solymari fal mellett a patakmederbe van szorva egy nagy halom hordo mar evek ota, amit lefotoztunk, gondoltam onkormanyzatnak tovabbkuldom. vagy kornyezetvedelmi es vizugyi igazgatosag? valamit csak tesznek ellene. vagy naiv vagyok nagyon?

A greenfo.hu -n van egy olyan, hogy fotózza le és küldje be ha...

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég

Szia MASter!! Én szívesen elmennék, szállás hol? akkor +1 ember éNKE.

Szallas mindenkinek otthon :D igazabol csak 1 napra gondoltam, ebbol a kettobol... azert meg privatban egy mailt kernek elotte, a fix letszam, elerhetosegek vegett