Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Elvileg dupla K100 a terv, majd meglátjuk, mi lesz belõle.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Ott is van búzatábla?

Ippek akad.., K100?
Hm...megfontolandó.
Bár holnap nekem kis k200 lesz, de hát Pite az Pite. Majd reanimál. :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Ne legyen dilemma, a K-100at válaszd, jön Pite is, szóval újra tud éleszteni, ha lenyiffannál. :)

A K100 és aszfalt nem érdekel; túrázni akarok, nem Speedy Gonzalest játszani.:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ne legyen dilemma, a K-100at válaszd, jön Pite is, szóval újra tud éleszteni, ha lenyiffannál. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Vasárnap megint kéne menni valamit, de dilemmában vagyok, mert kora délután lesz DH VK közvetítés La Bresse-bõl.:(

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Ott is van búzatábla?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Itiner 8-s pont:D

Mi van Zsizsi koma? Kihajítottak az ámerikaiak?;)

Ja, ki, de amíg bírtak, addig én - mi - legalább tényleg légvonalban közlekedtünk! :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Megkerültük, nem volt átgázolósdi. Igaz, így kb. 10x annyit mentünk, mint ha átvágunk toronyiránt, de lentrõl nem lehetett látni a nekünk tetszõ utat.:)

Mondjuk azon a villanypásztoron nem szívesen másztam volna át, még ha látom is az utat, akkor sem!

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Megkerültük, nem volt átgázolósdi. Igaz, így kb. 10x annyit mentünk, mint ha átvágunk toronyiránt, de lentrõl nem lehetett látni a nekünk tetszõ utat.:)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Azokban a percekben csökkent a népszerûségi indexe.:)

Gondolom erõsen tendált a 0 felé:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
VV! Nem bírsz egyetlen olyan börzsönyi túrát sem összehozni, hogy ne kelljen átgázolni valamiféle gabonatáblán!? :lol1:

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Miért "Búza"? :D South Park emlékeim kezdenek derengeni, de nem hiszem, hogy AZÉRT. ;)

Mert a fene nagy felfedezõsdi közben zsákutcába futottunk és a tûzõ napon egy jó nagy búzamezõt kellett megkerülni, persze azt is végig mászva. Azokban a percekben csökkent a népszerûségi indexe.:)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Miért "Búza"? :D South Park emlékeim kezdenek derengeni, de nem hiszem, hogy AZÉRT. ;)

Legközelebb talán adjak puszit, ha feltekersz valahová leszállás nélkül? :D Amúgy jót mentünk, Ronin-t meg jó volt megismerni. Hazatekerni nem szeretek, de legalább meleg volt a városban, a hegyrõl lefelé már fáztam.

Itiner 8-s pont:D

Mi van Zsizsi koma? Kihajítottak az ámerikaiak?;)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Ma voltunk Valeria "Búza" Victrix-el ...

Dante NEM, ISMÉTLEM NEM ROMANTIKUS EMBER

Legközelebb talán adjak puszit, ha feltekersz valahová leszállás nélkül? :D Amúgy jót mentünk, Ronin-t meg jó volt megismerni. Hazatekerni nem szeretek, de legalább meleg volt a városban, a hegyrõl lefelé már fáztam.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ma este Dantéval és Roninnal mentünk tekeregni egyet a Budai hegységben.

Dante " csak naplementét akart nézni "

Dante NEM, ISMÉTLEM NEM ROMANTIKUS EMBER

egyébiránt a túra szuper volt bár részemrõl inkább kemény edzés , a János hegyi eltévedésem miatt némi + mászással ( Dante nem tévedt el , én viszont igen) Az útvonal Diós lejtõ, Normafa, ( részemrõl +Virágos völgy ) Szép Juhászné, Hárs hegy, Petneházi rét, Nagy Kopasz, Petneházi rét, Hûvösvölgyi út, nekem ez 44km 1056 szint rekord átlag és max pulzus, jó hangulat. Köszi Dante:beer:
Most látom meg jött az Amerikás magyar:cheers:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Akkor a "búzás" adja az itinert:D:D:D
A szint 1365m lett.

1., Verõce - Királyrét a piroson
2., Királyrét - Rakodó szintén a piroson
3., Rakodó - Nagy-Hideg-hegy a kéken
4., Nagy-Hideg-hegy - Királyrét a piroson megkezdve és a kék+ jelzésen folytatva
5., Királyrét - Kisinóci rét a zöldön
6., Kisinóczi rét - Kóspalag a kéken
7., Kóspallag - Bajdázói tó a piroson
8., Bajdázói tó - Márianosztrai út (Csurgópuszta) a piroson kezdve, arról letérve mezõgazdasági útakon, búza mezõ kerüléssel
9., Csurgópuszta - Zebegény a piros kerékpáros jelzésen
10., Zebegény - Verõce a Duna menti kerékpáruton (nagymarosi pihenõvel, abrakolással):)

Fene a jó dolgotokat! ;)

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

en elvileg a Richie-vel megyek vasarnap

:)
oks
van egy classic útvonalam,de találj ki Te is egyet...és majd lesz vmi...
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Akkor a "búzás" adja az itinert:D:D:D
A szint 1365m lett.

1., Verõce - Királyrét a piroson
2., Királyrét - Rakodó szintén a piroson
3., Rakodó - Nagy-Hideg-hegy a kéken
4., Nagy-Hideg-hegy - Királyrét a piroson megkezdve és a kék+ jelzésen folytatva
5., Királyrét - Kisinóci rét a zöldön
6., Kisinóczi rét - Kóspalag a kéken
7., Kóspallag - Bajdázói tó a piroson
8., Bajdázói tó - Márianosztrai út (Csurgópuszta) a piroson kezdve, arról letérve mezõgazdasági útakon, búza mezõ kerüléssel
9., Csurgópuszta - Zebegény a piros kerékpáros jelzésen
10., Zebegény - Verõce a Duna menti kerékpáruton (nagymarosi pihenõvel, abrakolással):)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Megjöttünk mi is.:)
Ma voltunk Valeria "Búza" Victrix-el egy laza öreguras tekerésen a Börzsönyben. 65km lett a vége, jó volt.
Volt minden, új utak felfedezése, kb. 15 patakátkelés, nehéz emelkedõ, vigyorgós lejtõ, sok bedõlt fán átmászás, vonszolás, zsákutca. Defekt-esés nem volt, de az nem is hiányzott.
A Nagy-Hideg-re felfelé a P-on eléheztem vagy megcsirkültem, utána már jó volt.
A pontos útvonalat és a szintet majd a Búzás mondja!:D
Néhány kép

vendég_Master_*

vendég_Master_*
  • vendég

Vasárnap lesz K-100 országúti tekergés, ha esetleg valakit érdekel, az is jó programnak ígérkezik. Szombaton pedig megyek egy kraftosat a Pilisben, a tempó változékony lenne, szeretnék 2 órát versenytempóban menni, hogy kicsit gyorsuljak.

en elvileg a Richie-vel megyek vasarnap