Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
18580 hozzászólás a témában

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Amúgy csendben megjegyzem, hogy a szándékolatlan ütközés nem csak Zee-re jellemzõ, hanem egyes Dinnyefajtákra is...
Legutoljára egy meredek átkötõ úton mentünk felfelé, ahol udvariasan magam elé engedtem. A következõ pillanatban azt vettem észre, hogy Dinnye két kézzel markolja az útjába esõ faágat, majd teljes erõbõl letépi, és rükvercbe elindul felém, amikor én már csak méterekre vagyok tõle. Épp ki tudtam törni jobbra, és elzúg mellettem kezében egy halom levéllel és ággal, tolatva a jó kis meredeken. Egy pillnatra érzem, hogy a hátsó kerekemnél még próbálja pedállal elkapni küllõimet... hátha megáll.
Mire hátratekintettem négykézláb térdelt és valahol teljesen érthetetlen helyen a biciklije. A köztes idõpillanatban nem tudom mi történhetett, de valószínûleg kirúgta maga alól bicót.

minden olyan gyorsan történt.... :D

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás

A lánckérdés megoldódott nálad? Ha nem fel tudom ajánlani ultio láncát (remélem nem olvassa) - már egy éve nálam van- lassan lejár a szavatossága :)

na pont olvastam :)

most már tényleg elhozom tõled valamikor

Canyon Spectral 29 AL 5

rasti rusti

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Most még csak viccelõdsz... de te sem vagy biztonságban, sosem tudhatod mikor ront rád :D és hiába az erõfölény... ne becsüld alá a meglepetés erejét :)

Azért jelzem, hogy a kormány egyik végével az én hátsó felemet is megpróbálta megtámadni, amikor kereszteztem a síneket. Vigyázzatok vele, srácok, én legközelebb erényövet is viszek...:D

Ha nálam ezzel próbálkozik...írjon elõtte végrendeletet! :D

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
A méret lényegtelen. Hozé-ra is hogy rárontott a Börzsöny-kör folyamán, aztán mi lett belõle...:D

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás

Zeezoltano!
Bringázni is fogysz még az idén, vagy minden igyekezeted kimerül mások perverz módon történõ molesztálásában!? :D

Most még csak viccelõdsz... de te sem vagy biztonságban, sosem tudhatod mikor ront rád :D és hiába az erõfölény... ne becsüld alá a meglepetés erejét :)
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Zeezoltano!
Bringázni is fogysz még az idén, vagy minden igyekezeted kimerül mások perverz módon történõ molesztálásában!? :D

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Vigyázzatok vele, srácok, én legközelebb erényövet is viszek...:D

Nemár!
Te meg az erény? Biztos olvastál róla.:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Azért jelzem, hogy a kormány egyik végével az én hátsó felemet is megpróbálta megtámadni, amikor kereszteztem a síneket. Vigyázzatok vele, srácok, én legközelebb erényövet is viszek...:D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Elnézést csak a tények kedvéért az igaz hogy a kormányomat egy jó kis hupli után beakasztottam Ronin támvillájába de azt kikérem magamnak hogy leszálltam volna a bringámról rajta voltam addig míg meg nem álltunk mint egy oldalkocsis motorkerékpár:D. Sérülés nincs csak egy kicsit elkoptatott hosszú újjú mez.

Nekem viszont fogalmam sincs mi tortent pontosan, pedig vegigneztem az egeszet. Volt ott mindenfele :). De allitom, hogy nem kell felni Zeezoltanotol. Csak jo messze elotte, vagy mogotte kell menni! :D

Tetszett a tura, orultem, hogy talalkozhattunk eloben is!

Es koszonom Zeezoltanonak a fully erzest :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Elnézést csak a tények kedvéért az igaz hogy a kormányomat egy jó kis hupli után beakasztottam Ronin támvillájába de azt kikérem magamnak hogy leszálltam volna a bringámról rajta voltam addig míg meg nem álltunk mint egy oldalkocsis motorkerékpár:D. Sérülés nincs csak egy kicsit elkoptatott hosszú újjú mez.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Hát hogy ezt kihagytam.... :icon_conf
Zeezoltánóóó most már megkapja a tiszteletbeli MobyDick nevet, mert úgy közlekedik mint egy fehérbálna. Tör-zúz amerre megy. Én már nem is mernék elmenni vele bringázni.:scared:

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 hozzászólás
Hát igen köztudott, hogy Zeezoltano vonzódik más bringásokhoz.. és újabban már a férfiak sincsenek biztonságban ugye Hozé..
Most is csak egy pillanatra veszi le róla a szemét az ember... és lám máris Ronint próbálja magával sodorni... vigyázzatok vele.. senki sincs biztonságban:)
Ma ismét én voltam a leggyengébb láncszem, de azért remélem lesz még ilyen tekerés máskor is!!!
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás

Nagyon megkérnék valakit, hogy egy kis láncolajat hozzon magával nekem, kicsit száraz a láncom, s ha így indulunk, akkor már azt is hallják Nagykovácsiban, hogy a Dióson mászunk fölfelé...

Uhh, még szerencse, hogy ma a Diós árok kimaradt, azt nagyon nem kívánta volna a szervezetem. Eléggé kedvetlenül vágtam neki a mai kiruccanásnak, ám nagy megnyugvással töltött el, hogy Dante visszafogott tempót diktált, amíg velünk tartott. :D Szóval, tök jó kis megmozdulás lett ez a mai délután. Azt azért megsúgom a kedves olvasónak, hogy Zee visszafelé annyira "megunta" a bringázást, hogy egy lejtõn engem utolérve menetközben lepattant a szamárról, miközben hátulról valahogy ráakasztotta a bringámra a bringáját, amit pár méteren keresztül vonszoltam magam után Zee nélkül, mint egy utánfutót. :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nagyon megkérnék valakit, hogy egy kis láncolajat hozzon magával nekem, kicsit száraz a láncom, s ha így indulunk, akkor már azt is hallják Nagykovácsiban, hogy a Dióson mászunk fölfelé...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nem, 1 óra alatt nekem is 160 az átlag. :D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Egy óra alatt kiérsz simán, ha kicsit küldöd.

A kicsit küldöd Danténak 125-ös átlag pulzus normál emberi halandónak 160
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

Richie

Richie

törzsvendég

• fórumtag
  • 914 hozzászólás

oda-vissza... :)
"õk nevetnek rajtam mert én más vagyok.én pedig azon vigyorgok mert tudom,hogy õk mind egyformák!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

sziasztok
Nagykopasz oda-vissza hogy fér bele nektek? vagy visszafelé már lámpáztok az erdõben ?

gurg

gurg

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás

Hozom havert is aki most ismerkedik a terepezes szepsegeivel :) Amugy rutinos bringas, csak hat eddig papirkutya volt :D

aki mondja.
eddig nem volt mivel rakni, csak azért nem terepeztem:)

Thisisjimy

Thisisjimy

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás

Akkor eddig:
Thisisjimy, Ronin, Dante, Buki, ZeeZoltano- OLLÉ, BUki és szerénységem.
Hát Thisisjimy ne aggódj, ha ott leszek nem lesz õrült hajtás... nekem vannak fizikai korlátaim is.. remélem nem fog esni -habár van aki ennek kifejezetten örülne

sziasztok
sajnos családot ma este össze kell pakolni holnap reggeli szilvás indulásra ezt kifelejtettem. ha hetente mentek Budára hétköznap akkor biztosan jövök már mondjuk jövõhéten..

hétköznap 6 tól szoktam HHH ra felmenni a Rekettyéshez, mire leérek már sötétedik, Nagykopasz oda-vissza hogy fér bele nektek? vagy visszafelé már lámpáztok az erdõben ?
------------------------------------------------
- akik tudják a választ, nem értik a kérdést -