Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Túrák Magyarországon

- - - - -

• Please log in to reply
18580 replies to this topic

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Darázsfészekbe tenyerelni néha jó...:D
Ám legyen, én a hétvégét - részben - nyeregben szeretném tölteni. Majd meglátjuk ki hogyan bírja az esõt! ;)
Szombat/vasárnap tekerés - rám fér - de csak szigorúan aszfalton. Lesérültem, gyógyulok de terepet csak a GázlóTT-n merek bevállalni. (Ha addigra engedélyt kapok a doktól.)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Ilyet!
A magam részérõl sz*rok az esõre!
Amúgy sztem ebben VV a ludas, Õ buzdít mindenkit az esõ figyelésére! :D

Én nem buzdítok senkit. Kikérem magamnak.:D Tõlem aztán annyi esõ eshet, amennyi jólesik. Én tengelyig érõ sár esetén is elindulok.

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Ilyet!

Na azért ezt kikérem!
Vagyunk ott még páran akik oltjuk a népet! :D

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Ilyet!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,272 posts

Mi van, senki sem túrázik Magyarországon!?

nem hát. mindenki azzal van elfoglava hogy a következõ öt percben mennyi esõ esik visegrád környékén....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Mi van, senki sem túrázik Magyarországon!?

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

Balu1: a rossz idõben mindig ott a pro és a kontra. Igaz, hogy a közlekedés körülményei rosszak, cserébe ilyenkor láthatja az ember a legszebb dolgokat a természetben. :) Szép fotó!

Kössz. :) ..és közben szemerkélt az esõ. Nem álltam meg, hogy le ne fotózzam.
Így ahogy mondod, a lvegõnek is más ilyenkor az illata!

Sohasem az a fontos mit hogy szoktak, mert az a múlt és a jelen.

Egy a lényeg: mi hogyan mûködhet még jól, még jobban mert az a jövõ !

A találmányok már csak ilyenek..

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts
Igen, emlékezem rátok, legalábbis a bicajok megragadtak az emlékezetemben.
Hála a kopott, régi és amúgy sem túl jó Ritchey Comp Alpha és Beta gumiknak, hát, régen csúszkáltam már ilyen jót sárban, mint azon a szakaszon, többször majd' el-elesve. Sebaj, cserébe akkor pont nem esett az esõ. ;)
Ma szintén mentem egy kört arra. Hihetetlen, hogy ahol tegnap még dagonyáztunk, ma már csontszáraz volt minden!

Balu1: a rossz idõben mindig ott a pro és a kontra. Igaz, hogy a közlekedés körülményei rosszak, cserébe ilyenkor láthatja az ember a legszebb dolgokat a természetben. :) Szép fotó!

Bubuka

Bubuka

vendég

• fórumtag
  • 170 posts

Ma kimerészkedtem és mentem egy rövid karikát a HHH oldalában, közvetlenül a leszakadt esõ után. Hát, nem voltam egyedüli megszállott jómunkásember, találkoztam egy csomó bringással, köztük egy 5-6-7 (?) fõs konvojjal is. Esetleg volt ott valaki köztük, aki olvassa itt a topikot?
Egy narancssárga-ezüstszürke KTM bringával voltam (sima, régi XC, gagyi fekete SR Suntour villával), hátitáskával, övtáskával, hátul villogó lámpával és könyökvédõvel. :)

Velünk is találkoztál Két Meridás /fekete és fehér / elengedtünk Titeket azon a saras részen. Mentél egy 3 fõs társaság után.

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts

Ma kimerészkedtem és mentem egy rövid karikát a HHH oldalában, közvetlenül a leszakadt esõ után.

Egy nappal korábban arra jártam én is, akkor is esett és szivárvány volt a reptér felé.
http://img6.tar.hu/balu-1/szivarvany

oldbike

oldbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 posts
Oldbike ma dolgozott és csak az alteregója bringázhatott,de szerintem még Õ sem lehetett mivel mindketten utálják a budai hg-t :)

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Láthattad ott az elázott Makkát , ZÉZÓ-t Ronint is elcsíptük útközben.. mintha oldbike is elsuhant volna mellettünk... kb ennyi a leltár.. Dantéékkal elkerültük egymást nem is értem... :banned:
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

semmiho

semmiho

törzsvendég

• fórumtag
  • 637 posts
Ma kimerészkedtem és mentem egy rövid karikát a HHH oldalában, közvetlenül a leszakadt esõ után. Hát, nem voltam egyedüli megszállott jómunkásember, találkoztam egy csomó bringással, köztük egy 5-6-7 (?) fõs konvojjal is. Esetleg volt ott valaki köztük, aki olvassa itt a topikot?
Egy narancssárga-ezüstszürke KTM bringával voltam (sima, régi XC, gagyi fekete SR Suntour villával), hátitáskával, övtáskával, hátul villogó lámpával és könyökvédõvel. :)

Balu1

Balu1

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,726 posts
Itt a linken nagyjából követhetõ mi fog bejönni néhány órán belül adott területen:
http://www.idokep.hu/?oldal=radar
Az elmúlt órát látjuk, a többi nagyjából látszik, merre tart.

Thisisjimy

Thisisjimy

vendég

• fórumtag
  • 31 posts

Holnaptól dög meleg lesz... szóval lehet visszasírjuk ezt még...

holnap még 7 mm, szerdán viszont sivatag :D
lájtos buda délután ?
------------------------------------------------
- akik tudják a választ, nem értik a kérdést -

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
Holnaptól dög meleg lesz... szóval lehet visszasírjuk ezt még...
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Kicsit kezdek besokallni az esõre.

Pénteken Jánoshegyeztem, montival, jééé, sár volt, s meg is áztam.
Szombaton a Pilisbõl kivert a jégesõ, majd miután megszáradtam, elmentem futni - de azalatt ismét megáztam.
Vasárnap országútiztunk egy nem éppen liteosat, s éppen megúsztam, bár Ricsi koma már nem volt ilyen mázlista a levezetés során. :D

Jöhetne már a jó idõ...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
úgy nézett ki mint egy gázló...
jómontisember pedig nem hagyja ki :D
tévedtem.

Rabbit

Rabbit

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,026 posts
  • LocationKelenföld

Dunaparti bringaúton Margithíd - Tímár utca közti részen van egy nagy pocsolya. Kicsit becsapós. Mire a közepére érsz, lemostad a vázadat alulról, a hajtást, a kerékagyakat meg a cipõdet. (tényleg 50 cm körüli)
Viszont a víz nagyon kellemesen hûs.
Szóval aki arra teker kerülje ki, ha nincs kedve száradni.

Az a Duna, nem pocsolya. Miért mentél bele?
Így áradáskor van ez-az (meg amúgy is) a vízben.

vendég_hetesbusz_*

vendég_hetesbusz_*
  • vendég
Dunaparti bringaúton Margithíd - Tímár utca közti részen van egy nagy pocsolya. Kicsit becsapós. Mire a közepére érsz, lemostad a vázadat alulról, a hajtást, a kerékagyakat meg a cipõdet. (tényleg 50 cm körüli)
Viszont a víz nagyon kellemesen hûs.
Szóval aki arra teker kerülje ki, ha nincs kedve száradni.